Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
10
Type
filterzetter
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petra zeijlmans 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER WARME EN LEKKERE KOFFIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
super leuk koffiezetapparaat en de dispay op de voorkant is erg leuk en praktisch.
na 40 minuten gaat hij uit en laat van te voren zien hoe de koffie van kwaliteit is.
de koffie is super warm en echt n lekker bakkie.
ook het maatschapje zit leuk verborgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Corsius 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Koffiezetapparaat is oogstrelend en maakt heerlijke koffie die ook nog eens goed heet blijft op het warmhoudplaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro Black koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen omdat het geweldig combineert met onze nieuwe keuken en een mooie combinatie is met de Russell Hobbs retro black waterkoker. De kwaliteit/prijsverhouding is goed, kortom 2 prachtige producten waar we trots op zijn.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Retro koffiezetapparaat 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi retro koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
De Russel Hobbs Retro Vintige Creme koffiezetapparaat is een sieraad op het aanrecht. Hij is heel makkelijk in gebruik en het waterreservoir is erg overzichtelijk . De koffie is heerlijk heet en goed van smaak . Wat heel fijn is dat na 40 minuten de koffiezetapparaat door middel van een timer uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suiver 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goedkoop materiaal

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

2,0
na 3 keer gebruikt kwam er geen koffie meer uit. Stoom en water aan de bovenkant er uit. Erg gevaarlijk. Goedkoop en slap plastic. Niet gebruiken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

NVV 13-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat om te zien.

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

6,0
Zet goeie koffie maar is vreselijk knoeierig, druppelstop werkt onvoldoende en het warmhoudplaatje is dan ook altijd vies. Verder lastig schoonmaken bij de filter vanwege dat gootje langs de rand. Kortom: ik beveel dit apparaat niet aan.

Minpunten

  • Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Gerrit Franssen 23-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Retro Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooi Retro Design , en erg makkelijk in gebruik , koffie blijft lang en goed op temperatuur, en zeer handige tijdsaanduiding om aan te geven hoelaat de koffie staat .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Retro - Koffiezetapparaat - Classic Noir

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

4,0
Ik wil niets zeggen over koffie zetten, is goed. Maar kan laten vallen, een nieuwe bestellen lukt NIET,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HM 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Heerlijke en warme koffie! Is voor 10 kopjes, maar ook kleinere hoeveelheden zijn net zo smaakvol en warm! Prijs zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
De retro stijl is een blikvanger in mijn keuken. Ik heb een smoothie maker van dit merk al eerder gekocht en deze bevalt ook uitstekend. Die gebruik ik ook dagelijks en met veel genoegen.

Pluspunten

  • gewenste smaak en kwaliteit van de koffie
  • prachtig design

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc S 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtmachine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine vanwege het uiterlijk, en het ontbreken van een ingewikkeld scherm/systeem (dat is toch niet nodig voor een koffiezetapparaat??). Hij zet heerlijke koffie, lekker heet, beter dan mijn oude machine. Ziet er super stoer uit in de keuken. Machine blijft automatisch 40 minuten warm. En met warm bedoel ik ook echt dat de koffie 40 minuten gloedje heet blijft. Zou hem zo weer kopen!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Goed aroma, gemakkelijke bediening. Één programma is gewoonweg fijn! Tegenwoordig zit er op elk product zoveel opties, dat het gewoon fijn is om een koffiezet te hebben die doet wat ie moet doen: koffie zetten. Mooi design, past perfect in het interieur!

Pluspunten

  • compact
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • maataanduiding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kort snoertje

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Gekozen vanwege goede reviews en prijs - kwaliteitverhouding. Apparaat zet goede koffie. Nadeel is het relatief korte aansluitsnoer en de klep aan de bovenkant. Door het korte snoer moet je het eigenlijk onder een keukenkastje plaatsen, maar dan kan het klepje niet helemaal open. Als dit geen beperking is is dit een prima aankoop

Pluspunten

  • prijs - kwaliteit
  • snelle koffie zetter

Minpunten

  • korte aansluitsnoer, klep aan de bovenkant
  • bij paar kopjes loopt de koffie te snel door.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

H. 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk retro uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat pas een halve dag. Maar ik vind dat het er leuk uit ziet, dat het niet te groot is en de koffie van vanochtend was lekker. Handig dat het apparaat automatisch uitschakelt.

Pluspunten

  • compact
  • schakelt automatisch uit
  • mooi om te zien

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

EM 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro koffiezetter. TOP!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Een mooie en degelijke koffiezetter, goede temperatuur van koffie, leuke retro uitstraling, handige tijdsweergave voor houdbaarheid van smaakvolle gezette koffie, goede prijs-/ kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cis 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Heel goed aroma door het speciaal sproeidysteem. Vlug 2 kopjes koffie. Ook zeer warm voor een lekker bakje koffie.

Pluspunten

  • Sproeisysteem
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Buis 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Mooi design en zet heerlijke koffie en goed heet we hebben hem pas dus weet niet voor lange termijn voor nu erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker Retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Gewoon een leuk (Retro) apparaat. Past door zijn uiterlijk prima op het aanrecht. Doet wat hij moet doen, gewoon lekker snel koffie zetten! Aangeven van de duur van de versheid is een leuke bijkomstigheid, weet nu wanneer ik koffie weg moet doen, dus is mooi meegenomen. Opvallend is de lekkere hete temperatuur van de koffie en de snelheid waarmee de koffie klaar is. Heb het apparaat gekocht als (tijdelijke-) vervanger van een dure inbouwmachine, maar weet niet of ik de inbouw wel moet laten repareren nu!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Warmte van de koffie
  • Uiterlijk
  • Versheidsmeter
  • Robuuste glazen kan (Voelt direct stevig goed aan)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Veenstra 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer hete koffie, heerlijk van smaak

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Het apparaat zag er zeer leuk uit en de reviews waren erg goed. Super blij met dit apparaat, de koffie is zeer warm en de smaak is heerlijk!

Pluspunten

  • zeer hete koffie
  • heel mooi uiterlijk
  • heerlijke smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kamphuis 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro Vintage cream

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker prachtig vintage model. Valt op door net af te wijken van de standaard vormen. De kleurstelling is ook fraai. Cream is ook echt cream, dat wil zeggen niet te geel en niet te wit. Wij hebben wat antieke geëmailleerde accessoires in onze keuken in de kleur cream. Deze waterkoker past daar perfect bij.
De waterkoker is heel compleet, hij voelt ook degelijk aan. Het enige wat een aanvulling had kunnen zijn is een signaal wanneer het water kookt. De buitenkant wordt uiteraard wel heet. (ik zeg uiteraard omdat dat normaal is in deze prijsklasse waterkokers)
Heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Design
  • kleurstelling
  • voelt degelijk
  • compleet

Minpunten

  • signaal wanneer water kookt was mooi geweest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews