Russell Hobbs Retro - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Ingebouwd display
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Retro koffiezetapparaat 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi retro koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
De Russel Hobbs Retro Vintige Creme koffiezetapparaat is een sieraad op het aanrecht. Hij is heel makkelijk in gebruik en het waterreservoir is erg overzichtelijk . De koffie is heerlijk heet en goed van smaak . Wat heel fijn is dat na 40 minuten de koffiezetapparaat door middel van een timer uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Mooi apparaat.. Zet lekkere koffie.
Meer wil ik er niet over zeggen maar ik mot verplicht 100 karakters gebruiken..
😁

Pluspunten

  • Mooi retro design
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Matige bouwkwaliteit
  • Koffiepot fragiel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Yves 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Vintage look. Bovendien zet het heerlijke koffie. Toptoestel voor een zeer redelijke prijs. Voor wie van vintage houdt niet aarzelen.

Pluspunten

  • Look
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wibo 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goede koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Ik zocht een eenvoudig te bedienen koffieapparaat zonders toeters en bellen.
Gewoon koffie en water erin, één aan /uit schakelaar en klaar. In no time lekkere hete koffie!
Deze ziet er nog leuk uit ook.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede smaak en temperatuur
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Woussie 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De koffie heeft meer aroma dan voorheen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de vintage uitstraling. Koffie lijkt wel heter te zijn dan ons oude apparaat, meer aroma. Automaat gaat vanzelf uit als t te lang aanstaat! Blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Leuk om te zien. Vooral de keuze voor kleur is handig. Goed merk. Ook goede reviews gelezen. Past bij mijn landelijke keuken.

Pluspunten

  • Leuk om te zien en lekkere koffie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.R. Scheltens 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prrettige prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
De Russell Hopps Retro koffiezetapparaat past qua uitstraling in onze keuken.
Het apparaat voldoet geheel aan onze verwachting en wij zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur
  • Prijs
  • Prijs
  • Prijs

Minpunten

  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.
  • Maakt lawaai bij koffiezetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dhjkm 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitgevoerd koffiezetapparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Voorlopig werkt het uitstekend, ik ben wat bezorgd over de aan/uitschakelaar, die lijkt wat kwetsbaar.
Koffie is goed heet en de vormgeving van het apparaat origineel en mooi.

Pluspunten

  • vormgeving
  • compact gehel

Minpunten

  • wellicht aan/uitschakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jenny 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige vormgeving

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Het koffiezetapparaat voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Door zijn uiterlijk een sieraad in de keuken!
De koffie is goed heet. Minpuntje is, dat het apparaat wel lawaaierig is. Maar dit weegt wat mij betreft niet op tegen de positieve punten.

Pluspunten

  • vormgeving
  • hete koffie

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luna 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Zet snel goede hete lekkere koffie. Mooie vormgeving staat goed in de keuken, ik ben van plan om de hele lijn aan te schaffen! De uitschakel tijd had wat mij betreft wel iets langer gemogen of een optie daarvoor en een langer snoer. Kortom, een koffiezetapparaat die zijn werk doet. Tot nu toe zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere hete koffie loopt snel door
  • Druppelstop.Weinig db gezellig ouderwets gepruttel
  • Mooi design
  • Goede leesbare waterniveau aanduiding
  • Filterhouder makkelijk uitneembaar

Minpunten

  • Schakelt automatisch uit
  • Deksel opent wat stroef
  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

karin 04-04-2018
  • Product gekocht

Russell Hobbs

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Mooi koffiesetapparaat, mooi retro, staat mooi bij de waterkoker van jullie in onze keuken. ben er erg blij mee

Reageer

Rob Scheltens 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitstraling en vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Reden van de aanschaf is m.n. de uitstraling en de vormgeving van het koffiezetapparaat.
Omdat de informatie over het product ons aansprak en de meeste reviews ook positief waren hebben wij besloten voor dit artikel te gaan.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Recent aangeschaft dus nog geen min-punten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer