Melitta Look IV DLX Zw 1011-06 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hansdeboeck 11-02-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Hooguit het beste apparaat dat ik ooit al gekocht heb. Na enkel miskopen blijf ik nu vaste klant van melitta
Geschreven voor: Melitta Look IV DLX Zw 1011-06

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Piet Baremans 21-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Matige gebruiksduur

Algemene score

4,0
Het is een goed apparaat maar heeft als groot nadeel dat als je maar dan 6 koppen koffie zet de gemalen koffie over het filter wordt gegooid zodat deze in de koppen koffie beland en daarom is het geen fijn apparaat. Ik heb het apparaat in september 2016 gekocht en nu inmiddels vervangen om vorenstaande reden.

Pluspunten

  • goede koffie
  • makkelijk apparaat

Minpunten

  • gooit de gemalen koffie over het filter
  • tte duur omdat de gebruiksduur zeer kort is
Geschreven voor: Melitta Look IV DLX Zw 1011-06

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Melitta 24-08-2017

Beste meneer Baremans, dank voor uw review. Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden bent over het toestel. We hebben inmiddels ook per e-mail met u contact opgenomen. Het toestel dient ook een hoeveelheid van meer dan 6 kopjes aan te kunnen. We helpen u graag aan een oplossing als u dit toestel nog verder wilt gebruiken. Met vriendelijke groeten, Brenda, Melitta aftersales service

cirkel 14-05-2018

Ik zet met regelmaat een hele volle kan.
Bij mij verloopt dat heel normaal.

Reageer

Wilma 19-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Algemene score

6,0
De koffie is goed heet vooral het laatste bakkie in de kan te heet, als je 2 bakkies zet. Die kalkindicator vind ik waardeloos. Ik heb nu 2x (achterelkaar) ontkalkt, omdat het lampje maar blijft maar branden.
Verder vind ik de cijfers om water bij te vullen erg klein en onduidelijk en de opening om het water in te schenken vind ik vrij smal.

Pluspunten

  • Goede koffie

Minpunten

  • Ontkalken
  • Laatst bakkie bloedheet
  • Lastig leesbare cijfers voor bijvullen water
Geschreven voor: Melitta Look IV DLX Zw 1011-06

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Melitta 20-12-2017

Beste Wilma, bedankt voor je review. Na het ontkalken dient het lampje echt uit te gaan. Mocht dit probleem zich herhalen, neem dan even contact met ons op voor verder advies. Vriendelijke groet, het Melitta team

cirkel 14-05-2018

Misschien helpt het, om de waterhardheid met de kalkindicator aan te passen.
Dan gaat het lampje niet meer zo snel aan.

Reageer