Braun IDCollection KF 5105 BL Filter Coffee Machine - Black & Stainless Steel - Koffiezetapparaten

Braun IDCollection KF 5105 BL Filter Coffee Machine - Black & Stainless Steel
Braun IDCollection KF 5105 BL Filter Coffee Machine - Black & Stainless Steel
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 146,48 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IDCollection KF 5105 BL Filter Coffee Machine - Black & Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d*******@l***********07-09-2021

Prima koffiezetter

Mooi apparaat en makkelijk te bedienen. De koffie blijft lekker heet in de thermoskan en slaat automatisch af. Heb hem aan mijn vader gegeven voor zijn verjaardag en hij was er heel blij mee. Dus hij blij wij blij.
Pluspunten
  • blijft goed heet
  • makkelijke bediening
Minpunten
  • ontkalker staat niet goed beschreven
Janny21-05-2021

mooie uitstraling

Past onder mijn keukenkastjes en heeft een weg zwenkbare filterhouder en een afneembaar waterreservoir tevens zit er een toets op voor het zetten van 4 kopjes. Koffie is goed warm. Maakt tijdens het koffiezetten wel enig lawaai en de thermoskan schenkt slecht.
albert05-05-2021

lekkere koffie -- warm met heerlijk aroma

eenvoudig koffie zet apparaat, snelle en eenvoudige bediening. mooi design en compacte bouw staat mooi in mijn keuken