Inventum SKV1780R roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV1780R roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke vd k 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
De prijs is het bewijs . hele mooie koelkast voor een betaalbare prijs. Geen laatjes njet in de diepvries waardoor het overzichtelijk blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mettie 21-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum amerikaanse koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Een erg fijne koel/vries combinatie met erg veel ruimte en een duidelijke display We waren eerst sceptisch dat in het vriesgedeelte geen laden zaten alleen maar legplanken ja 2 lades onderin maar al met al erg veel ruimte ook in de deur veel opbergruimte .
Ook erg leuk dat je aan de buitenkant de graden kunt zien.

Pluspunten

  • Alles in een
  • Duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi ruim en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden over deze Amerikaanse koelkast, hij is ruim en erg stil, zit mooie led verlichting in en de geluidje bij het openen is leuk en subtiel (kan uitgezet worden)

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amerikaaanse koelkast Inventum SKV1780R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Prachtig design, voldoende ruimte zowel koelen als vriezen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EllenSandra 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wát een ruimte, zowel koelen als vriezen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
voor een gezin van 5 personen is er met een gewone koel/vriescombinatie altijd ruimte te weinig. Met deze dubbeldeurs combinatie naar Amerikaans model, met roestvrijstalen deuren, heb ik een zee van ruimte. Zowel in het koel, als in het vriesgedeelte. Echt een ideaal apparaat. Er klinkt een piepje als je de deur opent, zo kunnen man en kinderen niet stiekem bij de koelkast, HaHa....
Hij is erg groot en door de deur naar binnen was nogal een dingetje. Maar hij staat en ik ben er superblij mee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ruim
  • Alarm bij te lang open
  • no frost
  • makkelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • Onhandig groot om in huis te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 12-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Strak design, geluidsarm en een zee van ruimte. In vergelijking met andere merken met soortgelijke specificaties, een uitstekend product.

Pluspunten

  • design
  • ruimte
  • geluidarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael van Dijk 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Product heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Veel ruimte, prachtig design en dus een echte blikvanger in onze keuken. Ik beveel dit product aan iedereen aan, zeker gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • design
  • ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wts 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Geweldig produkt , mooi - stil - prachtige uitvoering - een zee van ruimte en een erg goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

  • ruimte in de kast
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janke 03-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

elegante koel/vries combinatie van Nederlandse bodem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Heel veel koel/vries ruimte voor een compact uitziende "Amerikaan". Hij is zeer stil en is gebruiksvriendelijk. De prijs is in vergelijking met andere merken zeer laag , maar zijn prestaties zijn even goed ( beter dan zijn 2 x zo dure voorganger)
Kortom….een aanrader voor iedereen met een kleine portemonnee en een groot gezin

Pluspunten

  • veel ruimte in zowel vriezer als koelkast
  • geluidsarm
  • makkelijk in gebruik
  • geen onnodige extra hebbedingen (waterkoeling bv)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert 21-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

8,0
mooie eenvoudige en degelijk aanvoelende koel vries kast, ideaal is de anti aanvries in de kast. zodra je de vriezer opent begint hij te ventileren om aanvriezen te voorkomen. Staat op wielen dus reingen achter de kast is zeer eenvoudig. super ding.

Pluspunten

  • ruimte
  • staat op wieltjes
  • degelijk
  • onderhoud (niet hoeven ontdooien)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 07-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte Goed afgewerkt; geruisloos en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Wij wilden een koelkast met veel ruimte. Dat heeft deze. Bovendien is ie zuinig met energie
Alleen de deuren stonden niet precies gelijk; maar dat was makkelijk bij te stellen.Een aparte kast voor vriesprodukten is reuze handig.

Pluspunten

  • Voor de prijs zeer goede kast
  • geruisloos

Minpunten

  • Geen ijsblokjesmachine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold Arentsen 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer praktische koel-/ en vriescombinatie, goed geprijsd

Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi design. Zeer praktisch ingericht. mooie actieprijs. Zeer veel ruimte. Ideale combinatie voor het koelen en vriezen.

Pluspunten

  • Goeie actie prijs
  • Praktische indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en ruime koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV1780R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Overzichtelijke indeling en een mooi uiterlijk. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen en te controleren. Geluidsarm en energiearm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer