Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.199,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr IRBc 4520 Plus BioFresh
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBc 4520 Plus BioFresh op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Allereerst wat een geweldig merk is het toch! Al ruim 30 jaar trouw aan het merk.
De irbc 4520 is superstil, inbouwen is erg makkelijk. Dat er 2 biofresh lades in zitten is echt een pluspunt en de flexibiliteit van de planken is prettig. Wat ook super is dat de verlichting instelbaar is en de positie van de lamp ervoor zorgt dat de koelkast altijd goed belicht is. Ook is de onderhoudsservice super, we hadden een klein opstart probleem met een los contactje, binnen 24-uur was de monteur bij ons.
Mooie koelkast, maar dan heb je ook alles daarmee gezegd.
Voorzien van 2 “groente-laden” op rails, waarvan eentje soepel loopt en eentje wat sleept bij het openen.
In de deur is er wat weinig bergruimte ivm de twee groenteladen. Niet handig.
De verdeling van de deurhouders is niet handig gekozen qua hoogte, waardoor er maar weinig dingen echt inpassen. De glazen legplanken voelen wat iel aan / zijn erg dun . Ook deze verdeling komt niet lekker uit.
In onze oude koelkast van 121 cm konden net zo veel producten in.
Waarom?
Deze Liebherr is 1 cm smaller en zelfs 4,5 cm ondieper. Dat in combinatie met de onlogische indeling, maakt dat deze grote koelkast maar de inhoud heeft van een modelgrootte lager. Zonde! Hierin hebben we ons verkeken, dat komt ons nu duur te staan.
Bevalt heel erg goed, is een aanrader voor iedereen
Goed product, voldoet aan de verwachtingen.
wij hebben nog een vriezer van Liebherr en de vorige koelkast in ons verkochte huis voldoet nog steeds goed.
Het no-frost in de vriezer/koelkast is ideaal.
Nooit meer ijsvorming.
Pluspunten
Nofrost
groente blijft veel langer vers in de speciale laden
Mij viel meteen op hoe rustig het apparaat is, zelfs ’s nachts hoor je nauwelijks iets. Ook blijven groenten in de BioFresh-lade lang knapperig, veel langer dan in mijn vorige koelkast. Ik ben heel tevreden.
Altijd een liebherr koelkast gehad. Na verhuizing weer een liebherr koelkast gekocht. De vorige koelkast was van 2006 in vorige huis en werkte nog steeds perfekt! De reden om weer een liebherr te kopen was betrouwbaarheid, zuinigheid en praktische groenteladen met softclose sluiting. m.a.w. een perfekte aankoop voor jaren!
Heb voorheen al een inbouwvrieskast van liebherr gekocht waar ik zeer tevreden over ben. Zodoende kwam ik zonder te aarzelen op een inbouw koelkast uit.
De koelkasrt gekocht omdat wij het beste product willen hebben. De installatie is voortreffelijk verlopen. Er zijn heel wat beveiligingen ingebouwd om de koelkast goed te laten functioneren. Het ziet er ook uit als een degelijk product. Nu na enkele dagen functioneert de koelkast uitstekend. detemperatuur bereikte snel de juiste stand en is stabiel gebleven.
We genieten elke keer als we de koelkast openen!
Prima kwaliteit-prijsverhouding. Prachtige bio fresh laden voor het laner bewaren van groente, fruit, ed.
Mooie indeling. Voldoet aan onze verwachringen.
Een koelkast die weer lekker koud wordt
Alleen zijn we niet zo tevreden met het model.
Hadden eerst ook een liebherr
Maar die had onder maar een lade deze heeft er 2 en dan heb een stuk minder ruimte om alles kwijt te kunnen
Dus is niet z’n fijne als de oude maar goed over een paar maanden weten we niet beter
verder een pracht apparaat.
DuurzaamheidVoldoende
GebruiksgemakOnvoldoende
GeluidsniveauVoldoende
VormgevingVoldoende
Pluspunten
Deur sluit goed
Veel licht
Minpunten
Die 2e lade maakt hem kleiner om alles op te bergen
Ik heb deze Liebherr koelkast omdat ik heel tevreden ben over de Liebherr diepvries die ik eerder had gekocht. Ook nu ben ik weer heel tevreden. Een kwalitatief hele mooie koelkast die prima koelt, fijn sluit en heel stil is. Ik heb 'm nu een maand en tot op heden ben ik er erg blij mee!
Net geïnstalleerd, dus nog geen prestatie indruk. Maar het ziet er allemaal heel overzichtelijk uit en is zichbaar van goede kwaliteit. Keuze is bepaald door het unieke sluitmechanisme, de bio fresh lades en de uitstraling "over all".
Wij hebben al jaren diverse Liebherr apparaten en die bevallen heel goed. Vorig na 20 jaar trouwe dienst een Liebherr vriezer en kleine koelkast vervanger voor een nieuwe Liebherr en dit jaar een nieuwe inbouwkoelkast gekocht.
Deze koelkast werd mij aanbevolen door onze electroleverancier en ik ben er zeer tevreden over. Alles klopt. Zeer geruisloos (open keuken), diepe deur, grote groentelades, goede verlichting, waardoor alles makkelijk te overzien en toegankelijk is. Echt een nieuwe generatie. En dan ook nog energiezuinig.