Liebherr CBNsda 572i Plus - Koelkasten

Liebherr CBNsda 572i Plus
Liebherr CBNsda 572i Plus
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.709,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CBNsda 572i Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNsda 572i Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j**********@g********09-08-2025

Zeer mooie Liebherr koel-vriescombinatie CBNSDA5721-22

Wij hebben weer voor een Liebherr gekozen omdat onze vorige koel-vries combinatie het ruim 12 jaar heeft uitgehouden. Bedankt voor deze lange tijd van werking. Dus niet getwijfeld en weer voor een nieuwe Liebherr koel-vries combinatie gekozen , weer ontzettend mooi en blij mee. En het bied daarbij ook nog eens een lange garantie en dat zeg natuurlijk ook wat over de betrouwbaarheid van de goede merk.
Pluspunten
  • Met NoFrost
  • Met 2 BioFresc zone en Energie klasse A
Fam. Vissers03-12-2024

Absolute aanrader!

Voor het eerst een Liebherr koelvrieskast gekocht. De reden dat we voor dit merk hebben gekozen is dat na divers onderzoek en vergelijkingen met andere merken, Liebherr er die bovenuit springt betreffende kwaliteit. We hebben gelet op zuinigheid stroom, geluidsarm, No Frost, goede heldere verlichting, en vooral belangrijk dat vlees en groenten met fruit goed bewaard blijven. In de winkel kregen we uitstekende uitleg en zagen de kwaliteit van deze koelvrieskast, en daardoor was voor ons de keuze snel gemaakt. Hij is wat duurder dan andere merken, maar je krijgt dan ook een fantastisch product. We hebben hem nu 1 week in gebruik en kunnen niets anders zeggen dat we uiterst tevreden zijn. We hadden eerst een inbouw systeem maar hebben nu gekozen voor een losstaande kast. Je hoort hem niet, heeft een design uiterlijk en is een sieraad in de keuken. Het is geen verkoop truc maar we bevelen iedereen dit merk aan. We hebben er geen spijt van dit duurdere merk te hebben gekocht en wat ook heel fijn is dat je tot 8 jaar garantie hebt als je de aankoop aanmeld bij Liebherr.
Pluspunten
  • hoort hem niet, zeer geluidsarm
  • goede verlichting
  • goede en ruime indeling
  • anti frost
  • goede sluiting
Marieke08-08-2024

Koel vries combinatie CBNsda 572i-22

Mooi uiterlijk groot maar toch fijn. No frost en speciale lades voor groente en kaas. Ook een ijsblokjes maker. Zeer tevreden over onze aankoop.
Pluspunten
  • IJsblokjes maker
  • No frost
J*********@k*********03-07-2024

Lekker goedkoop en goed vriezen en koelen

Het is een ideale koelvries combinatie met mooie hoge laden voor groeten, vlees etc. Alles blijft lang goed houdbaar. Er zitten handige functies op zoals holiday als je op vakantie bent. De led verlichting is helder en het stroomverbruik is laag im de A categorie.. Er zit veel ruimte in en de combinatie ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • Stroomverbruik laag
  • Hoge laden
Minpunten
  • Hoge flessen passén niet in zijkant
  • Glasplaat nlos niet functioneel