Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 854,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNC 5703 Pure
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNC 5703 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
prachtige koelkast. Staat in de schuur. Geschikt voor 0 graden daardoor een dikke deur en buitenkant. Achterkant ook goed geïsoleerd. Goede koeling, makkelijk instelbaar voor koelkast en vriezer apart. Snel vriezen en koelen (kan beide apart) erg handig bij meer producten snel invriezen of veel na de boodschappen in de koelkast doen. Maakt weinig geluid. Koelt en vriest top, geen enkele ijsvorming of ater in de koelkast. Echt kwaliteit. Deuren open en dichtdoen greeploos gaat prima. Ik las in sommige reviews dat daar problemen bij waren, hebben wij geen last van.
al met al heel erg tevreden met de koelkast.
Super blij met mijn Liebherr koelkast!
Ik heb onlangs een Liebherr koelkast gekocht en ik ben er echt heel tevreden mee. Hij koelt geweldig goed – alles blijft lekker vers, precies zoals het moet. De koelkast is ook lekker ruim, dus ik kan er makkelijk al mijn boodschappen in kwijt zonder dat het rommelig wordt.
Wat ik ook erg fijn vind, is hoe strak en modern hij eruitziet. Hij past perfect in mijn keuken en voelt gewoon degelijk aan. De lades en planken zijn stevig en handig ingedeeld, waardoor ik alles goed kan organiseren.
Daarnaast is hij super stil – je hoort hem bijna niet! Dat vind ik echt een pluspunt.
Kortom: een mooie, ruime en betrouwbare koelkast waar ik heel blij mee ben. Liebherr heeft me echt positief verrast!
Op zoek gegaan naar een koelkast waarbij het koelkast en vriezer onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. Dit betekend dus een combinatie met 2 eigen compressoren. Hierbij kom je automatisch bij Liebherr uit. Daarbij hadden wij wensen voor een grote inhoud voor koelen en minimaal 100 liter vriezen. Mede op basis van gebruikerservaringen, de uitstekende reputatie van de koel en vriesproducten en voorlichting door verkoper is de keuze het nieuwe product CNc 5703 Pure geworden. Als je in de winkel de verschillende merken koelkast/vriezer combinaties bekijkt valt met name meteen het verschil in kwaliteit van het interieur op, dit merk je vooral aan de rekjes in de deur. Wij zijn blij met het geleverde product.
Gekocht voor in de schuur, deze koel/vrieskast kan tot wel -15, heel belangrijk daar de schuur niet verwarmd wordt.
Tevens lekker groot en ruim. Erg fijn dat je 8jr. garantie krijgt.
We hadden eerst een beko koelvrieskast maar die voerde de condens van het vriesgedeelte niet goed af (steeds bevroren onderste lade van vriesgedeelte...in overleg met de winkel is aangeboden om toch een liebherr aan te schaffen omdat deze toch de beste systemen zijn...hopelijk zijn de problemen voorbij
Hele goede koelkast. Stevige lades in vriesgedeelte. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Enige minpuntje: de plek van de interval-streepjes, waarmee je de plankjes en glazen platen op hoogte kunt stellen. Bijv. Als ik een 1,5 literfles in de deur wil zetten, moeten de andere plankjes zo hoog dat er niet veel meer in de plank-houders past. Daar is bij het ontwerp niet goed over nagedacht.
Ik heb de koel/vries combinatie vandaag pas in ontvangst en gebruik genomen maar het ziet er keurig en gebruiksvriendelijk uit. Zeer ruim en genoeg opties om naar behoefte in te delen met alle planken. Mooie ruime groentela met dubbele plaat aan bovenzijde zodat het extra koel blijft.
Niet geheel onbelangrijk; het apparaat maakt heel weinig geluid. Ook een strak design. Niet meer van die grote deurgrepen maar verwerkt in de rand van de deuren.
Gewoon een keurige koel/vriescombi met erg veel ruimte.
Mooie grote koelvriescombinatie die je kan inrichten hoe je wilt. Door een slim systeem hoef je de glasplaten van de koelkast niet helemaal uit de koelkast te halen om ze te verplaatsen.
Ik heb de Liebherr koelkast nu 4 maanden. De koelkast is mooi en modern. Hij is stil en verbruikt weinig energie. De ruimte is groot genoeg voor al mijn eten. Ik kan alles makkelijk vinden.
Het display is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Er zijn aparte vakken voor groenten en fruit. De temperaturen blijven goed en er is geen te koude lucht.
Ik ben blij met mijn keuze. De Liebherr koelkast is betrouwbaar en praktisch. Ik raad hem aan voor iedereen die een goede koelkast wil.
Goede ervaring met mijn vorige koelkast type Cn4013 van Liebherr. Deze kochten we in 2009 en deed zijn werk 16 jaar probleemloos. Uiteindelijk hebben we deze koelkast vervangen omdat het werd geadviseerd en de techniek in 16 jaar natuurlijk vooruit is gegaan en het energieverbruik omlaag. Natuurlijk was de keus niet moeilijk: Weer een Liebherr!
Ik heb deze koelvriescombinatie gekocht als vervanger van bestaande koelvrieskast die plotseling (na 7 jaar) defect ging en niet meer te repareren was. Een fabrieksgarantie van 8 jaar geeft wat meer vertrouwen. De koelvrieskast heeft no-frost, is stil en heeft een redelijke literinhoud. Jammer is dat de deuren een extra zetje nodig hebben om dicht te gaan wat soms vervelend is als je producten uit de koeling haalt en je handen vol hebt. Het alarm is erg zachtjes en het knipperlicht is wat irritant en onnodig. De 'oude' koelvrieskast had wel een soft-close scharnier waar je aan gewend raakt en een hoorbaar signaal als de deur toch openbleef. Wennen dus....
DuurzaamheidGoed
GebruiksgemakVoldoende
GeluidsniveauGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
no-frost
stil
Minpunten
deuren moeten bewust een zetje hebben om te sluiten
Liebherr vrieskast van 70 cm breed gekocht. Wat een aanwinst qua ruimte. De lades zijn niet alleen 10 cm breder, maar ook dieper omdat de kast niet alleen breder, maar ook dieper is. De lades zijn stevig en onder de bovenste lades bovendien een glasplaat. Omdat de lades zo groot zijn is het tevens overzichtelijk in je vrieskast.