De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRd 5100 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Gisteren mijn Liebherr koelkast laten inbouwen. Bij de aanschaf vele verschillende merken bekeken, maar toen ik de Liebherr zag was de keuze snel gemaakt. De reden om de keuze te maken was gelijk de uitstraling van de kastkast als je de solide deur open doet. Het ziet er niet alleen solide uit maar het is het ook. De afwerking is ook top en er is nagedacht over het ontwerp en dat zie aan de inkepingen bij de glasplaten. Deze kan je verstellen zonder dat je ze eruit haalt. Ook het bedieningspaneel is ondanks dat het digitaal is, na mijn idee voor iedereen geschikt. Ik ben blij met mijn keuze en vind hem zijn geld zeker waard.
Ziet er degelijk uit en is stil bij gebruik.
Helaas werkt het display niet. Dit was al bij de montage afgelopen dinsdag. We gaan er van uit dat een en ander snel zal worden opgelost door de service afdeling.
Omdat onze huidige inbouw koeler al na 8 jaar kapot ging hebben we nu gekozen voor een degelijke Liebherr inbouw koeler omdat we al jaren een tafel model van hetzelfde betrouwbare merk hebben tot volle tevredenheid. Ook heel fijn dat Liebherr een totale garantie van 8 jaar garandeert. We hopen vele jaren plezier te gaan hebben van dit degelijke product.
Geweldige voorlichting van de verkoper van Expert in Houten verschillende optie voorbij gekomen Liebherr kwam er zeer goed uit de bus. Het plaatsen van de monteurs uitermate kundig. Nadat de monteur klaar was heeft hij uitgelegd hoe de koelkast werkt. Bedieningsgemak vanuit Liebherr is klasse niet teveel tekst kort en begrijpelijk. zelfs het opzoeken van het serienummer via het menu was een zeer eenvoudig. Aanrader om deze Koelkast te kopen.
In onze vorige keuken hadden wij een Liebherr koelkast en we hebben een liebherr vriezer. Ik wil gewoon niks anders meer. Het doet echt wat het beloofd. Liebherr gaat veel langer mee dan andere merken. Ook is er goed over de indeling nagedacht. Echt super tevreden.
Een imposante keuken vraagt om goede kwaliteit keukenapparatuur en zo ook hebben wij deze Liebherr aangeschaft. De gemakkelijke installatie en bediening van de koelkast maakt het voor ons een aangename aankoop. De enorme ruimte in de koelkast is voor zowel dagelijks gebruik als met feestjes en partijen meer dan voldoende, erg ruim dus! Bovenop krijg je een geweldig aanbod van service en garantie.
Ik ben bewust voor een Liebherr gegaan naar de ervaring die wij met onze vorige Liebherr hebben gehad. Van een vrijstaande naar een inbouw.
De koelkast is zuinig in gebruik. Producten blijven langer vers en ik kan mijn boodschappen hierdoor langer bewaren! Daarnaast is de koelkast zeer stil en kan ik er heel veel in kwijt.
Na 16 jaar gebruik te hebben gemaakt van onze liebherr koelkast besloten weer voor dezelfde te gaan. Een goede betrouwbare keus! En ook nog eens mooi om te zien!
Een grote ruime koelkast.
Koelkast heeft veel ruimte om hem in te delen zoals jij wil.
De Easy Fresh lades is een +punt om groente en fruit langer goed te houden.
Wij hebben voor liebherr gekozen omdat wij de kwaliteit van de koelkast heel goed vinden.
Makkelijk in gebruik, stevige flessen dragers in de deur plus stevige dragers voor boter, kleine flesjes, blikjes enz.
Twee ruime groentelades en verder stevige draagplateaus welke makkelijk te verwijderen zijn om schoon te maken.
Deze koelkast heeft nog een extra flessenrek waarop je flessen horizontaal kunt bewaren.
Ik zocht een vervanger voor mijn AEG koelkast waarvan de deur na 15 jaar ineens niet meer sloot. Volgens Beerepoot was een Liebherr de beste keuze qua levensduur en kwaliteit. Gisteren keurig gemonteerd. Valt op dat de Liebherr veel stiller is dan de AEG. Jammer dat er onderin twee laden zitten en niet een grote. Qua inrichting niet zo efficiënt vind ik. En de verlichting is erg koud kwa kleur, maar goed, dat past misschien juist goed bij een koelkast… Ik denk een goeie aankoop. Vraag het me over 20 jaar nog een keer…