Inventum KK500 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK500 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alicia 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Ik wilde een koelkast zonder vriesvak, omdat ik al een vriezer heb. Deze koelkast pas precies in mijn keuken en werkt perfect

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/Kwaliteit verhouding, perfecte koelkastje

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Zochten een koelkastje voor op de camping, mocht niet te groot zijn voor in de stacaravan daarom deze keuze voor Inventum KK500 inhoud voldoet aan al onze eisen en is nog eens geruisloos. Dik tevreden.

Pluspunten

  • voldoende ruimte voor ons gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Haustein 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KK500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, mooi helder licht bij het opendoen bewust gekozen omdat er géén vriesvak in zit, koelt prima op stand 4, tevens de KK501 ook gekocht ook zonder vriesvak, beiden gekocht bij Expert, snelle levering/service en de oude koelkasten meegenomen

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Helder lampje
  • Ruim

Minpunten

  • Géén
  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike Beute 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast tafelmodel

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede niet te grote koelkast en het liefst van een bekend merk. Ik heb meer dingen in huis en in het verleden gehad van Inventum en die zijn mij goed bevallen. Toen ik deze scherp geprijsde koelkast zag, was ik snel om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koel 05-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi wit is niet lelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Om de prijs en het merk.
Koeler is handzaam en praktisch ingericht.
Past ook mooi bij de andere aangekocht apparatuur, twee keer een vriezer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Derksen 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

8,0
Goede indeling, makelijk te reinigen en koelt naar behoren. Past makkelijk gezien de afmetingen. Momenteel erg scherp geprijsd een top nederlands produkt.

Pluspunten

  • Indeling
  • Schoonmaak
  • Koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Rouw. 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Mooie en fijne koelkast.Prima prijs / kwaliteit verhouding.
Op stand 3 is het drinken op perfecte temperatuur.
Ben nu al happy.
En 5 jaar garantie , TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lolke 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler, compact en toch veel spullen erin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Geweldige koeler, ik heb hem gekocht mijn andere was stuk, deze betere afmetingen, evenveel inhoud en wel 5 jaar garantie

Pluspunten

  • compact
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone 14-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

fijne koelkast, met mooie ruime planken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze koelkast, hij is mooi stil, lekker ruim voor een tafelmodel en alles werkt zoals je mag verwachten

Pluspunten

  • stil
  • ruime lades

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van 't spijker 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een duurder merk kopen is geldverspilling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Deze Inventum koelkast hebben wij gekocht vanwege de scherpe prijs, wat niet ten koste gaat van de kwaliteit, anders krijg je geen 5 jaar garantie! Ziet er prima uit, heeft een logische indeling en is stil en zuinig in 't gebruik.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • stil
  • zuinig in gebruik
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick S. 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Kleine buitenmaten van kast, zodat deze weinig ruimte vraagt in mijn fietsenhok, maar in de koelkast voldoende ruimte om alle drank(en) kwijt te kunnen.

Pluspunten

  • klein (buiten) formaat
  • energie zuinig.
  • leuk prijsje

Minpunten

  • drijrichting deur veranderen is lastig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerben 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compakt met genoeg ruimte

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
werkt zo als verwacht genoeg ruimte mooi model ook te gebruiken voor slaapkamer of game room aan rader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ATTIE 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Een handige niet grote koelkast die overal te plaatsen is en makkelijk meegaat naar de camping om alles lekker koel te houden.

Pluspunten

  • AFMETING+ INHOUD
  • KOELCAPACITEIT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast voor scherpe prijs!

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Goede koelkast, scherpe prijs en de breedte is precies goed om met de caravan mee te kunnen nemen als extra koelkast.

Pluspunten

  • maat geschikt om in caravan mee te nemen.
  • Nagenoeg geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer