• Best Reviewed jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK500 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**d@l**e.nl 12-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superkoop

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Ik woon in een tehuis , heb een eigen appartement, en deze koelkast past precies in mijn keukentje met de juiste afmetingen en heeft mooie vorm, weinig geluid en koelt perfekt

Pluspunten

  • Koelen
  • Geluidsarm
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**3@o**k.com 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
het produkt voldoet ruimschoots aan de verwachting, veel ruimte.
een grote groentela ipv 2 kleintjes is ook heel handig.
fijne extra koelkast in de zomer.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • grote groentela

Minpunten

  • is net iets smaller dan standaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**n@h**l.be 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best frigo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Dit product werkt prima, goed overzicht in de koelkast. gemakkelijk in gebruik en koelt zeer goed

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**m@h**l.com 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top in Prijs/Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Koelt uitstekend! ruime inhoud en compact model maar toch voldoende ruimte voor al je producten. 1.5 liter flessen zijn geen probleem in de deur. Ruime groentenlade. Ideaal voor kleinere gezinnen of als drankkoelkast

Pluspunten

  • prijs
  • binnenruimteruimte
  • stil
  • koelt perfect
  • comact

Minpunten

  • energielabel wel wat aan de hoee kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sonja 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper onder de koelkasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Inventum voor mij als 2e koelkast erbij, mooie uitstraling, geruisloos, energie zuinig, licht in gewicht en vooral een goede indeling, scherpe prijs voor deze unieke koelkast, een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**f@h**t.nl 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Heel prima prijs/kwaliteit verhouding. Mooie fijne handige koelkast. Kan niet beter.

Pluspunten

  • kan niet beter

Minpunten

  • geen minpunt te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**2@u**l.nl 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Omdat mijn verjaardag gevierd werd op een tropische dag met dorstig weer besloten we last minute de KK500 koelkast als extra koelkast aan te schaffen. We gingen hierbij uit van de geweldige reviews en de lage prijs. We hebben er geen spijt van. Zodra de stekker in het stopcontact ging begon het apparaat te koelen. Geen overbodig geluid en voldoende ruimte. Zelfs de 1,5 liter flessen passen er goed in. We zijn hier erg blij mee!

Pluspunten

  • Koelt snel en goed
  • Compact formaat met voldoende ruimte

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**9@g**l.com 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
mooie kast en goede prijs.!!!! was snel in huis en geplaatst en goede afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

t**2@c**o.nl 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
goed kwaliteit apparaat van inventum waar je wat aan hebt zelf de prijs is goed

Pluspunten

  • prijs is goed
  • apparaat voldoet aan alle punten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lrfeijen 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

8,0
Mooie koelkast met goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne led verlichting en hij maakt niet te veel geluid. Ook hebben we hem gekozen vanwege de 5 jaar garantie. Het enige nadeel is dat er geen 2 liter fles in de deur past.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/Kwaliteit verhouding, perfecte koelkastje

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Zochten een koelkastje voor op de camping, mocht niet te groot zijn voor in de stacaravan daarom deze keuze voor Inventum KK500 inhoud voldoet aan al onze eisen en is nog eens geruisloos. Dik tevreden.

Pluspunten

  • voldoende ruimte voor ons gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Haustein 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KK500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, mooi helder licht bij het opendoen bewust gekozen omdat er géén vriesvak in zit, koelt prima op stand 4, tevens de KK501 ook gekocht ook zonder vriesvak, beiden gekocht bij Expert, snelle levering/service en de oude koelkasten meegenomen

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Helder lampje
  • Ruim

Minpunten

  • Géén
  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike Beute 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast tafelmodel

Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede niet te grote koelkast en het liefst van een bekend merk. Ik heb meer dingen in huis en in het verleden gehad van Inventum en die zijn mij goed bevallen. Toen ik deze scherp geprijsde koelkast zag, was ik snel om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koel 05-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi wit is niet lelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Om de prijs en het merk.
Koeler is handzaam en praktisch ingericht.
Past ook mooi bij de andere aangekocht apparatuur, twee keer een vriezer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Derksen 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

8,0
Goede indeling, makelijk te reinigen en koelt naar behoren. Past makkelijk gezien de afmetingen. Momenteel erg scherp geprijsd een top nederlands produkt.

Pluspunten

  • Indeling
  • Schoonmaak
  • Koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Rouw. 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Mooie en fijne koelkast.Prima prijs / kwaliteit verhouding.
Op stand 3 is het drinken op perfecte temperatuur.
Ben nu al happy.
En 5 jaar garantie , TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lolke 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler, compact en toch veel spullen erin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Geweldige koeler, ik heb hem gekocht mijn andere was stuk, deze betere afmetingen, evenveel inhoud en wel 5 jaar garantie

Pluspunten

  • compact
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Ik wilde een koelkast zonder vriesvak, omdat ik al een vriezer heb. Deze koelkast pas precies in mijn keuken en werkt perfect

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone 14-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

fijne koelkast, met mooie ruime planken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze koelkast, hij is mooi stil, lekker ruim voor een tafelmodel en alles werkt zoals je mag verwachten

Pluspunten

  • stil
  • ruime lades

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van 't spijker 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een duurder merk kopen is geldverspilling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK500 wit

Algemene score

10,0
Deze Inventum koelkast hebben wij gekocht vanwege de scherpe prijs, wat niet ten koste gaat van de kwaliteit, anders krijg je geen 5 jaar garantie! Ziet er prima uit, heeft een logische indeling en is stil en zuinig in 't gebruik.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • stil
  • zuinig in gebruik
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews