Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV778I rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H**n@y**o.com 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Zeer fijn apparaat en makkelijk te bedienen en aan te sluiten.

Veel waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**7@g**l.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, heel ruim met overzichtelijke indeling.
Geheel geluidloos.

Pluspunten

  • design
  • indeling
  • zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

een 10, bedankt voor deze topscore!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de ruime indeling en het geluidsniveau.
Een aanwinst in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@h**l.com 10-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 22 jaar..........

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

9,0
De oude Amerikaanse koelkast was na 22 jaar kapot gegaan. Tijd voor een nieuwe!,
De keus viel op de Etna AKV7781RVS....mooie indeling van het koel gedeelte, genoeg ruimte om de diepvries te vullen.

Pluspunten

  • genoeg ruimte
  • Mooie kleur

Minpunten

  • scharnier van de deuren zijn veranderd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij bij het vervangen van jouw Amerikaanse koelkast gekozen hebt voor ETNA!
Leuk om te lezen dat de handige indeling jou zo goed bevalt!

Wij wensen jou weer heel veel jaren koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Audtje 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo blij met deze koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

9,0
Tot nu toe superblij met mijn aankoop ,de koelkast heeft een sjieke uitstraling de koelkast hoor je helemaal niet en hij doet wat ie moet doen.Heerlijk veel ruimte en goed verlicht ,hoop dat dit allemaal jaren zo blijft,ik ben happy

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Geluidloos
  • Koel goed en helemaal met de Ecostand
  • Deuren sluiten goed
  • Veeel ruimte in de vries en koelgedeeltes

Minpunten

  • Als je water getapt hebt druppelt het na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste audtje,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de mooie uitstraling, het geluidsniveau en de ruimte van de koelkast, en ook goede verlichting is natuurlijk erg belangrijk.

Wij wensen jou heel veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**j@k**l.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede side by side koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

10,0
wij vinden dit een mooie koel/vries kast en de juiste maten, en aangesloten op het water en gemakkelijke bediening. Heel blij met deze aankoop

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooie koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Bedankt voor deze mooie review! goed om te lezen dat je blij bent met het gebruiksgemak. Wij wensen je nog veel koelplezier.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

g**j@k**l.nl 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede side by side koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

9,0
Mooie side by side koel/vries kast, meer als voldoende vries en koel ruimte, maakt weinig tot geen geluid , water/ijs dispenser had veel druk waardoor het water/ijs te hard eruit kwam , maar nadat we het kraantje naar de koelkast iets dicht draaiden was dit verholpen.
Een koelkast die mooi uitziet en gemakkelijk te bedienen is .

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • handig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de ruimte en gebruiksgemak van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**a@i**d.com 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

10,0
Geweldige koel-vries combinatie. Makkelijk in de bediening en geweldige ijsmaker. Als er genoeg ijs in de bak zit kan je de ijsmaker uitschakelen. Zuinig in gebruik van stroom. Als het lampje van de ijsmaker aanstaat maakt hij geen ijs als hij is uitgeschakeld wel. Dat is waar ik tegen aan liep. Het voordeel van dit apparaat is dat de afmeting precies is wat ze aangeven en past dus vlak tegen de muur. Dit apparaat is zeker een aanrader.ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Doet wat hij doen moet
  • Extra garantie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wat een fantastisch cijfer heeft u deze koelkast gegeven! Fijn te lezen dat u tevreden bent over het gebruiksgemak en design en deze koelkast een aanrader vindt. Veel koelplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Almere 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil, energie zuinig, prima nazorg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

9,0
Energie zuinig, genoeg ruimte en verassend stil, no-frost werkt echt!
Bij het opleveren bleek bij het uitpakken 1 lade een deuk te hebben, dit heeft ETNA binnen 1 dag vervangen.

Verder toelichting op energie zuinig, wij wilde meer ruimte ( ongeveer 40% meer ruimte vriezer die in de schuur stond, en 60% koelkast ruimte vanwege kleine inbouw koelkast) in onze situatie zouden we nog 30% minder energie verbruiken.

enige minpunt, (kan ook nieuwigheid zijn) is dat soms een ijsblok niet in mijn glas valt, al heb ik een vermoeden dat ik soms niet oplet.

Pluspunten

  • ruimte koelkast en vriezer
  • no frost
  • still
  • energie zuinig
  • genoeg ijs blokjes!

Minpunten

  • ijsblokjes moet je handig zijn bij het opvangen
  • voordeel kan een nadeel zijn, koelkast is huge!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Erg fijn om te lezen dat niet alleen de Amerikaanse koelkast maar ook onze service zo goed bevalt. Mochten er echt problemen zijn met de IJsdispenser zijn hoeren wij dat graag. Wij adviseren je dan om contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

n.plank@upcmail.nl 25-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed en wel aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

10,0
Geweldig ETNA amerikaanse koelkast. Ijsblokken en water drinken en veel ruimte inhoud. 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Ijsblokjes en water drinken
  • Bijna geen geluid
  • Inhoud veel ruimte en veel bakken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

t**s@h**t.nl 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

8,0
Prachtige, functionele en praktische amerikaanse koelkast. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Een aanrader

Pluspunten

  • ruimte
  • uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat de Amerikaanse koelkast zo goed bevalt. Bedankt voor jouw enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Cai 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi RVS design en een functionele indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

9,0
Een hele mooie grote Amerikaanse koelkast met veel volume inhoud met vaste wateraansluiting voor water, ijsblokjes en crushed ijs. Houd rekening met de diepte van 68,7cm. Normale koelkast is meestal 60cm diep.
Ideale indeling, overzichtelijk en alle inhoud is makkelijk bereikbaar. Jammer dat de flessenhouders in de deur niet verstelbaar zijn in hoogte. Door de heldere led-verlichting is alles goed terug te vinden, zowel in het koel- als het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • RVS design
  • Inhoud overzichtelijk
  • No-Frost
  • Heldere LED-verlichting in koel- en vriesgedeelte
  • Automatisch ontdooien, weinig onderhoud

Minpunten

  • Flessenrek in deur niet in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Beste Cai,

Bedankt voor je review. Jouw mening is enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren.

We wensen je veel plezier met deze aankoop.

​Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

M. Sesink Clee 11-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, mooi design en heel functioneel! IJs, crushed ijs en water functies zijn helemaal geweldig!
Aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit
  • Ruim

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-12-2021

Beste heer / mevrouw Sesink Clee,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat u te zo tevreden bent met de functies en uitstraling van de koelkast. Dat u zo tevreden bent, is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u nog jaren van koelplezier toe!

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**4@g**l.com 29-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV778I rvs

Algemene score

8,0
veel ruimte, vervult zijn functie, prima voor de prijs werkt stil Alleen de zijkanten zouden optisch hetzelfde kunnen zijn als de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de Amerikaanse koelkast. Jouw feedback is waardevol en zullen wij zeker meenemen.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer