Liebherr IRe 4100 - Koelkasten

Liebherr IRe 4100
Liebherr IRe 4100
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 4100 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lenie07-10-2021

Een probleemloos merk met lange levensduur

Omdat we van Liebherr al 40 jaar probleemloos een vrieskast in gebruik hebben en daar dus zeer tevreden over zijn, hebben we onlangs een kleine (geruisloze) vrijstaande koelkast van Liebherr gekocht voor de ‘frisdranken’. Ook dat was een uitstekende aankoop. En omdat de Miele inbouwkoelkast in de keuken na 16 jaar kapot is gegaan, twijfelden we er dan ook niet over om deze ook weer te vervangen door een geruisloze koelkast van Liebherr. Leuk detail is de zacht opkomende verlichting bij het openen van de deur. Een absolute ‘ for money’ aankoop.
Pluspunten
  • Levensduur
  • Geluidloos
  • Praktische indeling
j*****************@g********05-10-2021

Heel goede keuze!

Fijne koelkast, heel stil, goede verlichting, doet heel ruim aan en heeft een fijne indeling!
Pluspunten
  • Verlichting
h***********@w*****23-09-2021

Lijkt goed

Koelkast is vandaag geplaatst; tot nu toe tevreden. Meer kan ik er vandaag nog niet over zeggen.
R*******************@S******************07-08-2021

Dit is een heerlijke ruime koelkast, prima verlicht en makkelijk instelbaar
Pluspunten
  • Ruim
  • Temperatuur digitaal instelbaar
  • Geruisloos
  • Grote groentenla
Minpunten
  • Iets minder ruimte in de deur
a************@h******07-08-2021
Deze koelkast voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Hij is stil, ruim en daardoor overzichtelijk. Het bedieningspaneel is makkelijk te hanteren. De extra functies zijn erg handig.
v********@g********02-08-2021

Inbouw koelkast

Ben blij dat ik deze keuze hebt gemaakt, samen met de electro word. Deze hebben mij goed geholpen om deze keuze te maken. Mooi koelkast, goed ingedeeld en uitstekend geplaatst door vakman van Bas Baalen uit Delden
D Den Haag28-07-2021

Tevreden klant

Fijne degelijke inbouwkoelkast. Is ter vervanging van zijn voorganger, waar ik zeer tevreden over was.
Pluspunten
  • Ruim
  • Fresh groente lade
Jan H17-06-2021

Mooie koelkast, plankje er uit voor meer flessen/pakken

Mooie koelkast, een plankje er uit in koelkast en deur om wat meer pakken en flessen kwijt te kunnen. De deelbare plank zit niet in dit type.
Pluspunten
  • Werkelijke temperatuur weergave
  • Grote rechte groentelade
  • Keurig installatie materiaal
  • Stil
Minpunten
  • Ruimte voor staande flessen/pakken moet je maken
Peter12-06-2021

Liebherr koelkast

Mooie koelkast en erg stil. Hadden veel eerder de oude weg moeten doen. Wat een verademing. Geen openstaande deur meer en alle produkten weer koel. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Praktisch in gebruik
  • Stil
JohanS10-06-2021

Prima koelkast

Deze inbouwkoelkast voldeed aan de afmetingen van de oude koelkast. Hij heeft betere indelingsmogelijkheden en heft een display waarop de huidige temperatuur is af te lezen. De koelkast was binnen een uur uitgewisseld.
Pluspunten
  • Indelingsmogelijkheden
  • Display
  • Nauwkeurige temperatuur handhaving
Minpunten
  • Het Wifi moduul is niet standaard aanwezig
Koelkast inbouw28-04-2021

Allernieuwste model

Rekening gehouden met kritiek installateurs. Nu nog maar 1 bitje nodig voor montqge. Scheelt enorm in tijd