Liebherr IRBd 4120 - Koelkasten

Liebherr IRBd 4120
Liebherr IRBd 4120
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 4120 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Willem02-11-2021

Prachtige en praktische koelkast

Prachtig afgewerkte koelkast. Stevig en degelijk materiaal en er is slim nagedacht over praktisch gebruik. De extra ruimte voor twee laden is superhandig. De laden schuiven mooi in en uit als een keukenkastjes lade op rails. Met de dranger op de deur sluit de deur altijd zachtjes en prettig. Het voelt als een degelijke koelkast en hopen hier lang van te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Afwerking
  • Extra lade
  • Koude zone in lades
  • Lades op rail
  • Dranger op deur
Minpunten
  • Prijs
damste@hotmail.com22-10-2021

Mooi apparaat bediening kan eenvoudiger

Inbouw koeler: Mooi apparaat, goed in te bouwen met duidelijke handleiding. Anders was dit met de bediening van koeler display met slechts 3 knoppen en te veel verborgen functies achter 1 knop. (waarvan mijns inziens ook een aantal onnodige) Zelfs het aanpassen van in te stellen koeltemperatuur was een uitdaging. Dit is in beschrijving ook niet goed terug te vinden. Je kunt ook te veel functies onder 1 knop verstoppen. Het is ook slecht te zien of een functie in of uitgeschakeld staat. Doe mij het oude Liebherr toestel van 12 jaar oud qua bediening maar, daar zaten een paar knoppen extra op maar daardoor weet je wel wat je bediend. Kortom prima apparaat maar bediening te gecompliceerd.
Pluspunten
  • goede inbouw
  • twee lades
  • energie zuinig
Minpunten
  • bedieningspaneel
  • teveel functies onder 1 knop
rh.ellen@home.nl21-10-2021
prima kwaliteit-prijsverhouding. binnenverlichting is onlogisch zwak; zonder extern licht is deze vriezer niet te gebruiken
Minpunten
  • binnenverlichting onvoldoende
Lia Van Delft19-05-2021

Liebherr koelkast

Deze koelkast is prettig in te delen. Groenten, kaas en vleeswaren blijven echt veel langer vers. Het is een topper!!
Pluspunten
  • Vleeswaren, kazen blijven langer vers
  • Groente voor meerdere dagen in te kopen.
  • Minder boodschappen doen is goed voor de beurs.
Minpunten
  • Minder flessenruimte in deur