Liebherr SICNd 5153 Prime - Koelkasten

Liebherr SICNd 5153 Prime
Liebherr SICNd 5153 Prime
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.699,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SICNd 5153 Prime op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A P26-02-2025

Liebherr nummer 1 in de koeltechniek.

Liebherr is/heeft de naam in de wereld van koeltechniek. Mede daardoor hebben wij voor het merk gekozen. Het ontwerp van dit model spreekt ons erg aan de RVS achterwand, Ledtower links en rechts, de flexibele indeling en mijn partner vond de automatische ontdooifunctie, van de koel/vries combinatie, een pré. Ook een handige accessoire zijn de blokkeringspennen voor de negentig graden functie van de deur, in een krappe ruimte. De automatische sluitfunctie mbv de gasdempers maken het plaatje compleet. Nu nog de praktijk, wij hebben er het volste vertrouwen erin.
Pluspunten
  • Automatische ontdooi functie van het koel/vries gedeelte
  • No frost techniek. RVS gebruik
  • telescopische lade geleiding
Minpunten
  • Energie D label
  • Nog niet kunnen ontdekken
Dits Cobussen04-02-2025

Bevalt heel erg goed

Ik was al lang fan van Liebherr… maar deze koelvriescombinatie is werkelijk fantastisch. De ruime indeling en uitgekiende -hulpstukken zoals flessenhouder, opbergladen en -bakjes zorgen voor een overzichtelijk geheel. Ik ben d’r blij mee!!
Pluspunten
  • Indeling
  • Opbergladen/-bakjes
  • Uitgekiende deurindeling
a*****@q**********17-01-2025

zer goed en mooi

De witgoedspecialist Waterland is een top bedrijf en verkoopt top producten.
Pluspunten
  • mooi design
  • goede verlichting
j*****@k***********11-11-2024

koelkast

Mooie koelkast, goede indeling, geen geluid en lange garantie
Pluspunten
  • geluid
  • garantie
Harrie31-07-2024

Top koelvries kast

Hele mooie koelvries kast. Zeer stil, goed in te delen. Met display temperatuur van koel en vries gedeelte goed apart in te stellen. Instaleren was niet heel lastig.
Pluspunten
  • Ziet er heel mooi uit
  • Goede verlichting
  • Zeer stil
  • Goed in te delen
Amber van Oosten20-02-2024

Geweldige koelvries combinatie

Wat een waanzinnige mooie koelvriescominatie is dit. De deur valt vanzelf dicht geluidloos, zeer goed verlicht zelfs in het vriesgedeelte. Lade openen zeer soepel en de lade un het midden van de koelkast met geleiders is helemaal een feestje😁 stevige rekken met een mooie afwerking van rvs. Tevens de RVS achterplaat waardoor de kou goed verdeeld word is ook heel mooi om te zien. Verder zeer eenvoudig te verstelllen glasplaten ook deze zijn mooi afgewerkt. En het grootste voordel geen ijsvorming meer Lang verhaal kort helemaal goud
Pluspunten
  • Deur op deur montage
  • Softclose
  • Antidfrost
  • Design
  • Scharnieren in lade
h*************@h**********12-02-2024
Zeer goede koelkast met mooie extra opties. Indeling top en vriezer met antifrost erg handig.
Rene10-02-2024

Mooie koel/vriescombinatie

Mooie koelvriescombinatie ter vervanging van onze oude. Deze Liebherr is er een uit het pure segment en ziet er modern uit en is zeer stil. Door een tijdelijke korting gekozen voor deze Liebherr. Hopen hier vele jaren mee te kunnen doen en met de zekerheid van 2+5 jaar garantie zitten we goed!
Pluspunten
  • energieverbruik
  • indeling
  • zeer stil
  • 5 jaar extra garantie
Minpunten
  • prijs aan de hoge kant
Arjan13-01-2024

Top koelkast

Mooie koelkast, super verlichting en erg makkelijk in gebruik. Automatisch sluiten van de deur is echt geweldig!
Pluspunten
  • Verlichting
  • Automatisch sluiten deur
S.J28-07-2023

Fijne combinatie

Ik heb dit product gekozen omdat het een heldere binnenverlichting heeft. Het werkt zoals de verwachting was, het is zeer stil en ik denk dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is ook de groentelade op lagers is heel fijn. Wij zijn heel te vrede over deze koel/vries combinatie. Aanrader.
Pluspunten
  • veel goede verlichting in koeler en vriezer
Minpunten
  • de deur gaat zwaarder open door deurdranger
sjdejong@xs4all.nl08-06-2023

Erg mooie koel/vries combinatie

Wij hebben deze koel/vries combinatie gekocht omdat er heel goede verlichting in zit en heel netjes afgewerkt is het heel stil is en er een geurfilter in zit die vervangen kan worden. Wij hebben nog geen ervaring met Liebherr maar zijn nieuwsgierig hoe het gaat.
Pluspunten
  • veel goede verlichting in koeler en vriezer
  • heel stil
Minpunten
  • de deur gaat zwaarder open door deurdranger
Jan Versteeg20-02-2023

erg fijne koelkast/vriezer

Wij hebben deze koelkast gekocht om de slimme indeling en het gebruiks comfort, oa soft close non frost en andere fijne toepassingen!
Pluspunten
  • softclose
  • non frost
  • energie klasse d
Minpunten
  • prijzig