Liebherr ICBSd 5122 Plus BioFresh - Koelkasten
Energieklasse D
Liebherr ICBSd 5122 Plus BioFresh - Koelkasten
Erg goed
Dit is een heel mooi apparaat! Ik vind het makkelijk te gebruiken. De koelkast is goedkoop en ik vind het leuk.
Pluspunten
- Kwaliteit
Minpunten
- Kosten
koel/vries combinatie met veel ruimte
Mooie koel/vriescombinatie tegen een redelijke prijs. heel veel bergruimte en heel eenvoudig naar eigen keus in te delen
Pluspunten
- veel ruimte in koelgedeelte
- genoeg ruimte in 2 vrieslades
Minpunten
- geen
overzichtelijk en toch ook ruim
Deze Liebherr koel/vriescombinatie gekocht in overleg met de leverancier van de keuken. Het apparaat bevalt goed en ik ga er maar vanuit dat het ook energiezuiniger is dan mijn vorige koel/vriescombinatie. Het vries-gedeelte is wat aan de kleine kant (ik stop er altijd twee broden in en dan blijft voor de rest nog maar een lade over) en de bovenste plek is voor personen met een klein postuur lastig bereikbaar.
Prettig zijn wel weer de biofreshladen, die de houdbaarheid van groenten verbetert. Al met al is er daardoor veel ruimte in de koelkast. Het display bovenin was ik niet gewend, zodat ik aanvankelijk wat moeite om ermee om te gaan, maar het went snel.
Pluspunten
- de biofreshladen
- goed overzicht
- verlichting knippert als de deur te lang open is
Minpunten
- het wat klein uitgevallen vriesdeel
- bereikbaarheid van bovenste plank
Top apparaat !
Vandaag geleverd en geïnstalleerd. Op het eerste oog is het een zeer degelijke een ruime koel-/vriescombinatie met ideale 0-graden lades. Ik hoop er jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
- Ruim koelgedeelte
- 0-graden zones
Minpunten
- Prijs
Koelvriescombinatie bevalt zeer goed. Het apparaat is stil, je hoort hem niet. De groentelades zijn ruim en voorzien van biofresh, hetgeen de producten aanzienlijk langer vers houdt. Tevens 7 jaar garantie op het apparaat.
Pluspunten
- Energie gebruik
- Biofresh
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Liebherr ICBSd 5122-20
Prachtige koelvriescombinatie.
Alleen vonden we het lastig om in het menu de goeie route te vinden om het apparaat werkend te krijgen.
Na enig gepuzzel draait het koelvriescombinatie als een zonnetje.
Het geluidsniveau is echt heel stil.
Prima apparaat.
Pluspunten
- Geluidsarm
- Mooie afwerking
Minpunten
- Menu is best ingewikkeld
Liebherr Koel/Vries conbinatie goede kwaliteit
Na 20 jaar toe aan een nieuwe inbouw koel/vries combinatie. Geen moment getwijfeld en weer een Liebherr gekozen. Goede kwaliteit, energiezuinig en lange levensduur.
Mooie Koelvriescombinatie, aanrader!
Ik heb gekozen voor deze Liebherr koelvries combinatie ten eerste omdat Liebherr HET merk is als het gaat om kwaliteit en omdat dit 1 van de weinige combinaties was die voldeed onze wensen ten opzichte van inhoud van koeling en vriesgedeelte. Liever een wat groter koelgedeelte en 2 vrieslades is voor ons voldoende voor de makkelijk toegankelijke grijpvoorraad, de grote vriezer staat in de garage. De indeling van het koelgedeelte is heel flexibel, twee Biofresh lades (1 droog en 1 met te regelen vochtigheid) zorgen voor veel langere versheid van de producten, ook mooie toevoeging tov onze oude koeling. De makkelijk te verplaatsen plateaus (ook in de deur) maken iedere indeling mogelijk die je maar kan wensen. Persoonlijk vind ik de uitsparingen in het onderste plateau ideaal! Geen rollende flessen meer, en als je dit niet nodig hebt kun je het weer mooi afdekken met de bijgeleverde glasplaat. Ook de service van Liebherr is heel erg goed, het eerste exemplaar wat we geleverd kregen had een fout waardoor deze niet goed koelde maar daar werd niet moeilijk over gedaan, er werd meteen een nieuwe besteld.
Pluspunten
- Biofresh
- energie label
Mooi apparaat doet wat hij moet doen, blij met de groentelades. Veel ruimte ook
Prima Liebherr koel/vriescombinatie
Gebruiksvriendelijke koel/vriescombinatie. Fresh compartimenten werken uitstekend om groente en fruit langer vers te behouden.
Pluspunten
- Ruim
- Extra vershoudfunctie
Minpunten
- D-klasse energie