Liebherr TP 1764

Liebherr TP 1764 - Koelkasten

Energieklasse A, E

Liebherr TP 1764 - Koelkasten

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1764 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Cynthia26-11-2021

Bevalt prima !

De koelkast past precies in de omgeving waar het staat, in de schuur waar het dus koel is, het is tafelgrootte dus niet zo groot, past perfect en de vele verplaatsbare glazen laadjes zijn ook erg prettig om het aan te passen in wat je in de koelkast zet
Pluspunten
  • Compact maar kan toch veel in
Minpunten
  • Dat het niet in het roze is :)
c*********@q**********28-10-2021

Stille, ruime koelkast

Mooie ruime koelkast met vriesvak. Erg ruim en stil. Het info paneel op de voorkant is prettig te bedienen en geeft een duidelijke indicatie van de temperatuur. Al met al een goede koop en aanrader.
  • Ruimte
  • Bedieningspaneel op de voorkant
gerardmak50@gmail.com23-09-2021

Goede koop en opvallend stil

Het model TP 1764 was het enige type in de koelkasten serie van welke merken dan ook, die volledig aan de wensen voldeed. Qua indeling, mogelijkheden (deepfrost), laden en niet te vergeten een vriesvakje. Is fluisterzacht en onhoorbaar. Dat kan niet van alle koelkasten gezegd worden. Fantastisch product en dik tevreden.
Pluspunten
  • vriesvak
  • indeling
  • onhoorbaar
  • eenvoudig te ontdooien
h*******@p********26-08-2021

langdurige positieve liebherr-ervaring

al jaren lang hebben we een Liebherr koelkast tot grote tevredenheid, maar ook een koelkast wordt oud en vertoont ouderdomsverschijnselen. Daarom neemt na 15 jaar een nieuwe generatie liebherrkoelkast de plaats in van zijn grootvaderkoelkast. Ook deze nieuwe en zuinige koelkast heeft een ruime indeling en werkt weer als vanouds tot volle tevredenheid.
Pluspunten
  • zuinig
  • je kunt er op vertrouwen
Liebherr18-04-2021
3.0

'Geluids arm?'

3.0
Valt tegen. Ik koos hem voornamelijk vanwege de geadverteerde lage geluid productie (32dB), helaas maakt deze koelkast toch een overheersend pompend geluid. Namelijk 45 dB per cyclus gemeten aan de voorkant. Cyclus duurt ongeveer 20 min.
Minpunten
  • Te veel lawaai!