Tefal Express Vision SV8152 Stoomgenerator - 2800W - 6.9 bar - 130 g/min - Paars/Zwart - Kledingstomers

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 125,99 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Express Vision SV8152 Stoomgenerator - 2800W - 6.9 bar - 130 g/min - Paars/Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Capes20-01-2023

Mooie, ergonomische, handige stoomgenerator. Prima keuze.

Mijn 1e indruk na het openen van de doos was dat het design mooi is. De kleur en de vorm van deze Tefal stoomgenerator zijn prachtig. Het waterreservoir van 1,8L is afneembaar wat het zeer makkelijk maakt om hem snel en zonder knoeien weer te vullen. Met een vol waterreservoir kan je ongeveer 2 ladingen wasgoed weg strijken, uiteraard wel afhankelijk hoe vaak en hoelang je de stoom gebruikt. De Tefal Express Vision SV8152 heeft een continue stoomproductie tot wel 130 g/min., een stoomstoot van 480 g/min en met de stoomdruk van 6,9bar krijg je heel eenvoudig de hardnekkige kreukels en vouwen eruit. Een klein nadeel wat ik ontdekt heb is dat als je de stoomknop los laat het een aantal seconden duurt voordat de stoom daadwerkelijk stopt. Daar moest ik wel aan wennen maar eerlijk went het ook snel door tijdig de knop los te laten. Het opwarmen van het water duurt ongeveer 2 minuten, zodra deze opgewarmd is gaat er een geluidsignaal af. Met deze stoomgenerator heb je geen risico op brandplekken vanwege de no-setting technologie. Je zet hem op 1 stand en je kan nylon net zo makkelijk strijken als spijkerbroeken e.d., super handig. Minpunt wat ik recentelijk heb ervaren is dat nu na 6 lange strijkbeurten bij de eerste stoom kalkspetters meekomen! Dat is erg vervelend aangezien dat vlekken in je kleding kan opleveren. Je moet daar rekening mee houden bij het beginnen met strijken. Dit is voor mij persoonlijk wel een tegenvaller bij dit product maar goed als je het weet kan je er rekening mee houden. Ik had meer verwacht van de kalkverzamelaar dat dit hiermee niet zou voorkomen. Er is een eco-stand, hiermee bespaar je tot 30% meer energie, ook altijd handig in de tijd van hoge energieprijzen ;-). Er is een LED-lampje op de punt van het strijkijzer, deze gaat automatisch aan zodra de strijkijzer aan staat. Erg handig om de kreukels goed te zien ook in een wat minder goed verlichte omgeving. De Tefal Express Vision SV8152 ligt erg fijn in de hand omdat deze heel licht is. Dat zorgt ervoor dat je minder snel vermoeide armen hebt bij veel strijkwerk en ook zeer geschikt voor mensen met medische klachten. Tot nu toe bevalt de Tefal Express Vision SV8152 mij heel goed, gebaseerd op de prijs en de plus-/minpunten.
Pluspunten
  • Licht van gewicht
  • No setting technologie
  • Groot waterreservoir
Minpunten
  • Snel kalkvorming
2magic220-01-2023

Super stoom generator van Tefal

De stoom generator is snel geleverd. Dezelfde dag in gebruik genomen. Alles is netjes ingepakt. De handleiding is duidelijk. De stoom is in 3 standen te regelen. De was hadden we al hiervoor klaar liggen. Strijken gaat super snel en makkelijk. Er komt veel stoom uit. Tefal is echt aan te bevelen. Je moet wel een goede stevige strijkplank hebben voor beide onderdelen. Strijken is nu veel makkelijker en niet meer iets wat je gaat uitstellen. Top Apparaat!
Pluspunten
  • veel stoom
  • strijkt goed
Minpunten
  • groot , je strijkplank dient stevig te zijn
Lonneke2419-01-2023

Fijn apparaat, maakt strijken makkelijker!

Het apparaat is degelijk, maar tegelijkertijd heel makelijk te hanteren, want hij is niet zwaar. De watertank is eraf te halen zodat het vullen makkelijker wordt. Het was wel iets makkelijker geweest als het gat om te vullen op een andere plek zat, maar dat is een kleinigheid. Er zit een goede klem die over de voorkant van de strijkbout te schuiven is, waardoor hij er niet zomaar af kan vallen. Ook zit er onderop een klem die de mogelijkheid bied om het apparaat veilig en handig op te bergen. Daarnaast is er ruimte om het snoer in op te bergen en een ruimte voor de slang. Die had iets groter gemogen, maar voldoet. Het apparaat heeft verschillende standen: eco, normaal en voor dikkere kleding. Ideaal! Ook de mogelijkheid om het apparaat gemakkelijk te ontkalken is aanwezig. Het apparaat warmt vlot op. Het geeft voldoende stoom. Af en toe geeft hij alleen wat natte strepen wanneer er te veel water uit een stoomgaatje komt. De verlichting in de punt maakt het strijken bij wat minder licht echt gemakkelijker. Al met al een prima apparaat en verademing ten opzichten van een meet basic model wat ik eerst gebruikte. Je betaald er wat meer voor, maar dat is het wat mij betreft dubbel en dwars waard!
Pluspunten
  • Afneembaar waterreservoir
  • Strijkbout goed vast te zetten op onderstel
  • Eco -normaal- dikke kleding stand
  • Ledlampje in de punt wat aan en uit te zetten is
Minpunten
  • Druppelt soms bij stoomfunctie
  • Wat moeite met prints
RinaH19-01-2023

Echte aanrader

Prettig in gebruik. Groot reservoir waardoor je niet tussentijd hoeft bij te vullen bij een grote berg strijkgoed. Ledlicht is super handig omdat het langs de stof scheert waardoor je de kreukels goed ziet als ze er nog zitten. Strijkijzer is licht omdat er geen waterreservoir in weggewerkt zit. Met een geluidje en met een knipperlicht weet je of je apparaat klaar is voor gebruik. Gaat automatisch uit als je hem niet gebruikt dus heel veilig.
Pluspunten
  • licht in gebuik
  • krachtige stoomgenerator
  • groot waterreservoir
  • fris kleurtje
  • ledverlichting
Minpunten
  • strijkplank voor stoomgenerator aangeschaf
Nickos84817-01-2023

Soepel strijken met deze stoomgenerator

Voorheen gebruikte ik een stoomgenerator van een ander merk. De Tefal stoomgenerator geeft minder stoom per keer, maar strijkt soepeler (ik denk dat het komt door de teflon zool). Ook is het prettig dat je het ijzer makkelijk kunt neerzetten en niet elke keer hoeft terug te plaatsen op de generator. Het led lampje op het ijzer is een gimmick. Zeker handig is dat je het ijzer kunt vergrendelen op de generator waardoor je deze makkelijk kunt verplaatsen.
Pluspunten
  • Makkelijk op te bergen
  • Licht in gebruik
Minpunten
  • Kostbaar (duur)
  • Minder krachtige stoom dan verwacht
Froske16-01-2023

Super apparaat!

Deze stoomgenerator van Tefal is HET juiste product als je op zoek bent naar een goed strijkijzer en stoomgenerator in 1. Het apparaat is vrij groot, mede door de grote watertank. Wat kleur betreft had ik persoonlijk een meer neutrale kleur gekozen maar verder prima. Voelt allemaal degelijk aan. Er zit een speciale haak aan het station waarmee je het strijkijzer kan bevestigen zodat deze niet per ongeluk van het station af valt. Heel handig en veilig! De machine warmt vrij snel op en produceert een hoop stoom! Ik heb dit eerder niet meegemaakt bij andere machines. Het strijken gaat vervolgens ook heel gemakkelijk en snel. Strijken wordt met dit apparaat echt een plezier! Tefal levert met dit apparaat echt een kwaliteitsproduct af waarmee je gemakkelijk zowel kunt stomen als strijken!