De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Express Protect SV9202 Stoomgenerator - 2800W - 7.5 bar - 520 g/min - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Nu een week in gebruik. En wil niet anders meer. Het is bijna niet nodig de instructies te lezen, aangezien er ook informatie op het reservoir zelf staat.
Na 2 minuten kun je gewoon al op volle kracht strijken.
De strijkijzer is simpel te bedienen en glijdt over het strijkgoed. Voor een nog sneller resultaat kun je de strijkijzer op de maximale stand zetten. Dit vond ik overigens niet nodig. Strijkijzer heeft zo al voldoende kracht.
Dit is mijn eerste strijkijzer met stoomgenerator, eerder maakte ik gebruik van een standaard strijkijzer ... en WOW! Ik weet niet waarom ik zo lang heb gewacht om er een te kopen. Het strijkijzer heeft maar een paar minuten nodig om op te warmen en is dan klaar voor gebruik. Super om bij elke stof te zien hoe de stoomstrijkijzer glijdt zonder de instellingen te hoeven veranderen en het is krachtig genoeg om kreuken aan beide kanten van de kleding glad te strijken zelfs bij spijkerbroeken! Het hebben van een groot waterreservoir is ook fantastisch, want je zit eigenlijk nooit zonder water, zelfs niet na een paar strijkmanden. Het enige nadeel van stoomgeneratoren (ongeacht het merk) is dat ze behoorlijk wat opslagruimte innemen wanneer ze niet worden gebruikt. Dit strijkijzer is qua prestaties zo goed dat het dat kleine minpuntje zeker laat verdwijnen.