Liebherr IFNd 3503 - Inbouw Vrieskast - 66 liter - Wit - Vriezers

Liebherr IFNd 3503 - Inbouw Vrieskast - 66 liter - Wit
Liebherr IFNd 3503 - Inbouw Vrieskast - 66 liter - Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 949,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IFNd 3503 - Inbouw Vrieskast - 66 liter - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Paulien10-12-2025

Bevalt zeer goed, ga ervoor!!!

Hele fijne koelkast, lekker groot met een groente la met vers houd functie wat echt werkt! Wij zijn er echt blij mee!
Pluspunten
  • Veel Ruimte
  • Goede verlichting
Minpunten
  • Bovenste vak is hoog
b**********@o**********30-09-2025

Top product

Fantastische no frost vrieskast. Inbouw, perfecte afwerking. Zeer gemakkelijk te bedienen. Erg blij mee
i***@h*******26-09-2025
Fijne praktische inbouwvriezer met no-frost, fijn niet meer te hoeven ontdooien.
y********@h**********30-08-2025

Ben .er heel erg blij mee

Gedegen achtergrond, niet de goedkoopste. Goedkoop is duurkoop is mijn ervaring. Overzichtelijke ruime laden. Hoeft niet meer ontdooid te worden.
Pluspunten
  • Stevig materiaal
  • Hoeft niet meer ontdooit te worden.
k**********@x********21-12-2024

Alle vertrouwen en goede ervaring in Liebherr.

Na 17 jaar trouwe dienst was mijn eerste Liebherr aan vervanging toe. Ik vond er snel een bij Bemmel&Kroon in Cruquius. Uitstekend geholpen daar. Nu de oude kast eruit en de nieuwe kast in de keuken geplaatst. Aangezet en in no time is de vriezer op vriesniveau van -18. Geen lawaai en energieniveau D. Dat is prima voor een vriezer.
Pluspunten
  • Stille motor
  • Zuinig
  • Fraai interieur
Minpunten
  • Stevig prijskaartje
  • maar dan heb je wel een topproduct
d******@y********05-07-2024
Deze vriezer kochten we omdat we een stille inbouw vriezer nodig hadden. En stil is hij. Er is ruim voldoende ruimte voor dagelijks invriezen voor een gezin van 3 personen. Bovenste lade hebben wij eruit gehaald, zodat er 3 broden naast elkaar kunnen liggen. Kortom voldoet aan de verwachtingen.