Inventum IOH6070RK - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IOH6070RK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pfj de waard franken 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote en stille oven met alle benodigde functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

8,0
Een hele fijne grote oven, waar met gemak twee appeltaarten gelijktijdig gebakken kunnen worden. De heteluchtoven is geruisloos, heeft 8 ovenfuncties en een timer (belletje) Ook kan je een timer inschakelen, zodat je brood gebakken is als je beneden komt. Het deurtje heeft een groot kijkglas waardoor je het product goed in de gaten kunt houden. Let op, deze wordt wel warm tijdens het bakken. tijdens het bakproces zou ik deze niet aanraken.

Pluspunten

  • grote ovenruimte
  • geruisloos
  • timer
  • meerdere ovenfuncties

Minpunten

  • ruit wordt warm
  • geruisloos, je "vergeet dat je bakt"
  • klokje blijft wel eens knipperen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie oven, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Mooie oven, staat super in de keuken. Is heel makkelijk te bedienen en heeft best veel mogelijkheden. Inbouwen en aansluiten een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • bediening
  • grote ovenruit

Minpunten

  • warmte die boven bij de deur vrijkomt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wouthera 28-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super oven!

Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze oven, de maten zijn gelijk aan mijn vorige oven, maar deze is vanbinnen breder en dat is perfect, nu kunnen er 2 ovenschalen naast elkaar in, en ook 1 hele en 1 halve pizza. De handleiding is helder en er zit een eco stand op, helemaal goed dus.

Pluspunten

  • lekker breed van binnen
  • eco stand
  • heldere gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • rooster schuift ietwat stroef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelien 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding, strak design dat goed aansluit bij reeds eerder gekochte apparatuur (ander merk). Eenvoudig in gebruik met interessante extra opties zoals automatische start- en eindtijd instellen. Dit vraagt even doorlezen van de handleiding maar spreekt daarna voor zich. Al met al heel tevreden met de aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renate 06-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie inventum oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Mooie inbouwoven, ben erg blij door de eenvoudige bediening. De twee knoppen kan je indrukken waardoor het eruit komt en te bedienen is. Na gebruik weer indrukken zodat het mooi egaal is. Ben niet heel handig maar na 1 x lezen wist ik hoe het aan moest en hoe de oven te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Buijtendijk 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ioh6070rk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Een prachtig model meet een mooi design, makkelijk te bedienen en snel in te bouwen, tevens is er goed gedacht aan de kinderbeveileging. Kinderen kunnen niet zomaar de oven aan zetten ! Vind het een rustige oven, tov andere merken. Zeer stil en totaal niet storend in huis. Het gemak is dat er enorm veel programma’s opzitten , waar je allerlei gerechten klaar kunt maken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil product
  • Kind veilig
  • Makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john uit zwaag 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
het is een mooi design, past in elke keuken, bijna geruisloze ventilator, makkelijk te bedienen twee knoppen duidelijk aangegeven welke stand je wil werken, prijs kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • geruisloze ventilator

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren duidelijk omschreven in de handleiding. Makkelijk in de nis van de keuken te plaatsen doordat er aan de zijkant 2 handvaten zitten. door iedereen zelf te installeren!

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • draaiknoppen die je weg kunt drukken

Minpunten

  • de oven paste niet met doos in auto

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

E. Hoeks 14-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke oven om in te bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is super. Mooie strakke rvs-design van de oven. Snel en gemakkelijk in te bouwen en in gebruik te nemen.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • alle gangbare programma's

Minpunten

  • ovenrek gaat stroef in insteek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 13-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede oven met timer functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
De automatische uitschakeling die jezelf kunt instellen is helemaal geweldig.
Zo kan er niets meer aanbranden.
Let wel op de afstand die de stekker van de oven moet overbruggen om bij het stopcontact te komen.
De lengte van het snoer is 1,5 meter lang en komt beneden uit de oven.
Dus het stopcontact kan het beste onder de oven zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick van Witzenburg 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

alle nodige voorzieningen aanwezig in oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Mooi front. Slimme knoppen die je kunt indrukken ter voorkoming van kinderhandjes. Alle benodigde functies aanwezig. zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk zelf inbouwen.

Pluspunten

  • alle functies aanwezig
  • voor veilige knoppen voor kinderhandjes
  • alle functies aanwezig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima oven, scherp geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Prima oven. Scherp geprijsd voor een heteluchtoven. Doet wat ie moet doen. Is snel op temperatuur. Temperatuur nagemeten met losse oventhermometer. Oven geeft nauwkeurig juiste temperatuur aan. We zijn er tevreden mee.
Na registratie ook nog eens gratis 3 jaar extra garantie.

Pluspunten

  • scherp geprijsd
  • snel op temperatuur

Minpunten

  • draaiknoppen voelen iets kwetsbaar aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joop van Pelt 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum oven

Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit, geplaatst in een appartement waar gasten graag gebruik maken van een oven. Met hulp van de gasten keuze voor inventum bepaald

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique Beurskens 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor deze oven voor de uitstraling,prijs-kwaliteitverhouding,inhoud liters, en ook omdat we zeer tevreden zijn over het merk Inventum.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Genoeg functies
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Z 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw Oven

Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Prijs was zeer acceptabel, de vele functies en het strakke design waren hier doorslaggevend.
Er zit een mogelijkheid op om de oven zo in te stellen dat hij aangaat (ook als je niet thuis bent). Ideaal bij lange werkdagen.

Pluspunten

  • Design
  • Veel functies
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niets gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Geurts 23-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Design oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

8,0
Mooie design oven. Makkelijk zelf in te bouwen door handige grepen aan de zijkanten. Heel prettig dat er al een stekker aan het snoer zit. Hij is geruisloos en warmt snel op. Een mooie prijs kwaliteitsverhouding. En Nederlands fabrikaat, waarbij je na registratie 5 jaar garantie krijgt. Enige minpunt is dat de roosters stoef over de sleuven gaan, waardoor je al snel kleine krasjes krijgt. Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • reeds stekker aan het snoer
  • 5 jaar garantie
  • mooie Nederlandse design oven
  • geruisloos
  • doet wat hij belooft

Minpunten

  • roosters lopen stroef over de sleuven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geco 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Makkelijk zelf te installeren. Eenvoudige bediening. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Inzinkbare bedieningsknoppen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • prijs /kwaliteitverhouding
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Seddiqi 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum IOH6070RK Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

7,0
De oven warmt snel en goed op Korte opwarmtijd en zeer stil. Duidelijke handleiding, eenvoudig te bedienen en Hij heeft goede bak en braadmogelijkheden. Verder prima product en Zeer tevreden.

Pluspunten

  • warmt snel en goed op Korte opwarmtijd
  • eenvoudig te bedienen
  • super oven voor het bedrag wat hij kost

Minpunten

  • de roosters wat moeizamer over de geleiders lopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein van buiten, ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Deze oven is net zo groot als mijn vorige, maar heeft veel meer inhoud! Dat is handig, want nu passen er met gemak 2 schalen naast elkaar. Hij is vrijwel geruisloos, heeft talloze bak- en braadmogelijkheden en warmt snel op. Makkelijk te installeren. Echt een aanrader. Veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • wordt snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maris 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima allround oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Prima oven voor een goede prijs met alle gewenste functionaliteiten. Installeren is zo gebeurd. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • snel op gewenste temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews