Inventum IOH6070RK - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Inventum IOH6070RK
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Inhoud ovenruimte
65 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
59,5 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IOH6070RK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pfj de waard franken 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote en stille oven met alle benodigde functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

8,0
Een hele fijne grote oven, waar met gemak twee appeltaarten gelijktijdig gebakken kunnen worden. De heteluchtoven is geruisloos, heeft 8 ovenfuncties en een timer (belletje) Ook kan je een timer inschakelen, zodat je brood gebakken is als je beneden komt. Het deurtje heeft een groot kijkglas waardoor je het product goed in de gaten kunt houden. Let op, deze wordt wel warm tijdens het bakken. tijdens het bakproces zou ik deze niet aanraken.

Pluspunten

  • grote ovenruimte
  • geruisloos
  • timer
  • meerdere ovenfuncties

Minpunten

  • ruit wordt warm
  • geruisloos, je "vergeet dat je bakt"
  • klokje blijft wel eens knipperen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie oven, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Mooie oven, staat super in de keuken. Is heel makkelijk te bedienen en heeft best veel mogelijkheden. Inbouwen en aansluiten een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • bediening
  • grote ovenruit

Minpunten

  • warmte die boven bij de deur vrijkomt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein van buiten, ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Deze oven is net zo groot als mijn vorige, maar heeft veel meer inhoud! Dat is handig, want nu passen er met gemak 2 schalen naast elkaar. Hij is vrijwel geruisloos, heeft talloze bak- en braadmogelijkheden en warmt snel op. Makkelijk te installeren. Echt een aanrader. Veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • wordt snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maris 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima allround oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Prima oven voor een goede prijs met alle gewenste functionaliteiten. Installeren is zo gebeurd. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • snel op gewenste temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Prachtige oven. Makkelijke inbouw. Goede handleiding. Mooi design en schitterende prijs/kwaliteit. Optioneel 3 jaar extra waarborg, dus zeker een aanrader.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijke inbouw door de handgrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

v vlijmen 11-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, vele functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
mooi design, handig in gebruik, veel functies, goede instructie boekje bijgeleverd, word gauw warm, kan vel met deze oven , zelfs ontdooien en opwarmen

Pluspunten

  • veel functies
  • handig en gemakkelijke instelling

Minpunten

  • ontbreekt een recepten boekje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterijk en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Ik koos dit product omdat er mooi uitziet simpel in te stellen is het zeer stil tijdens bakken in de oven het redelijk energie zuinig is en voor dit bedrag een goede werkzaame oven heb

Pluspunten

  • Stil tijdens bakken
  • de knoppen mooi weg gewerkt zijn
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 16-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

insteltijden oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
instellen is zeer gemakkelijk, door de starttijd en eindtijd in te stellen, staat mijn warme eten klaar bij thuiskomst in de oven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 12-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw oven IOH6070RK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog eens een onvervalst Nederlands Product.
Het uitzoeken op internet met alle positieve commentaar was een eitje, mooi simpel maar doeltreffend design, waarbij de knopen ook nog eens naar binnen gedrukt kunnen worden voor een optimaal look.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 22-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Ik ben zeer blij met mijn keuze . Prijs /kwaliteit perfect. Gebruiksgemak voortreffelijk. Mooie vormgeving. En het belangrijkste. Levert goed geslaagde gerechten af. In een woord. Prima

Pluspunten

  • Bedienigsgemak
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Medendorp 17-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

8,0
De Inventum inbouwoven IOH6060RK voldoet volledig aan de verwachtingen.
De oven ziet er zeer degelijk uit is mooi om te zien.
En de bakresultaten zijn boven verwachting.

Pluspunten

  • Degelijk apparaat, goede gebruiksaanwijzing
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 30-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren, en simpele bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Voldoet boven verwachting, simpele en duidelijke bediening, heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Bediening
  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Veldhuizen 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Voordelige heteluchtoven met grilfunctie. Goed! Niets teveel en niets te weinig. Duidelijke knopindeling met alle functies die we nodig hebben. Goed afleesbare timer. Royale braadslede. Mooie oven!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

in 1 woord geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6070RK

Algemene score

10,0
Inventum is een goed merk en verwacht aan mijn wensen Heb de oven nog maar kort, dus nog veel oefenen, maar das geen probleem, ben ol op lekker eten en koken

Pluspunten

  • 101
  • 101

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer