Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OM265RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v**s@o**k.com 17-09-2023
  • Product gekocht

Basic maar van alle maaltijden thuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Dit is een mechanisme solo oven die doet wat ren oven moet doen. Basic maar van alle maaltijden thuis. Alleen geen 10 gegeven omdat ik nog onvoldoende kan zeggen over de meerjaren kwaliteit, maar met Etna moet dit 10/10 zijn.

Pluspunten

  • Heeft alles wat je nodig hebt
  • Geen poespas
  • Snel op temperatuur
  • Stil

Minpunten

  • kort snoer
  • Positie stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f*********@h******** 23-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne oven zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Ik miste mijn oven heel erg nadat hij kapot ging, en bij deze firma werden we snel en goed geholpen. De oven werd vlot geplaatst en het is een zeer gebruiksvriendelijke oven met weinig poespas en daar houd ik wel van! Ik ben er zeer content mee!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • snel opgewarmd
  • ingebouwde timer

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat dat de keuze is gevallen op Etna voor een nieuwe oven. Fijn dat de installatie vlot verliep en dat de oven goed bevalt qua gebruiksgemak!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

p***********@h********** 31-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

8,0
Mijn oven was plotseling kapot en wat doe je zonder. Omdat ik goede ervaringen met mijn vorige oven heb, wilde ik dezelfde. Een degelijke oven die lang meegaat en gemakkelijk is in gebruik.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt bij vervanging van jouw oven. We hopen dat je van deze oven weer net zoveel plezier gaat beleven.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Teun uit Nijmegen 25-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima eenvoudige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
De perfecte vervanger van de eenvoudige oven die we eerst hadden. Weinig poespas maar werkt perfect. Snel voorverwarmd, doet het uitstekend!

Pluspunten

  • Snel voorverwarmd
  • Doet wat het moet doen
  • Prijs

Minpunten

  • Niet heel energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-03-2023

Beste Teun,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij vervanging van jouw oven en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Piere 29-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Keurig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

8,0
Mooie oven voor redelijke prijs,vijf jaar garantie,happy mee...

Coolbleu geleverd oude meegenomen.




.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-12-2022

Beste Pierre,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review, hier worden wij happy van!
Fijn dat het design, de prijs en de extra garantie zo goed bevallen.
Ook de levering door onze dealer is soepel verlopen, dat zien wij graag!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

n********@h********** 07-10-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Geweldige oven. Makkelijk in de bediening met de draaibare knoppen. De deur blijft goed open staan zoals jij dat wilt terwijl je jouw creatie er uit haalt. En wat een nauwkeurigheid. Hier lukken je cakes of broden altijd!
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de oven.
Wij zijn al helemaal nieuwsgierig geworden naar al jouw heerlijke creaties!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de oven.
Wij zijn al helemaal nieuwsgierig geworden naar al jouw heerlijke creaties!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Onland 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

8,0
De inbouwoven voldoet aan onze verwachtingen.
De oven heeft 1 rooster en 1 bakplaat, die je gemakkelijk in / uit de oven schuift.
Eenvoudige gebruiksaanwijzing.
Oven is gemakkelijk schoon te maken.
Enig minpunt vinden wij, dat er maar 1 rooster bij zit.( wij waren er 2 gewend )

Pluspunten

  • Goede handleiding

Minpunten

  • Er is 1 rooster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de combimagnetron aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met het gebruiksgemak!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

B***@k*********** 11-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kooistra Service BV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

7,0
Wij hebben dit product gekocht omdat de vorige na 2.5 jaar al was overleden en noodgedwongen een nieuwe moesten kopen. Met vriendelijke groet Jeroen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. We hopen dat je een lange tijd van deze oven kan genieten.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Een tevreden gebruiker uit Assen 05-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Ik vond het design mooi passen en aansluiten bij mijn nieuwe keuken en daar ik hele goede ervaringen had met mijn vorige Etna apparatuur heb ik besloten om weer tot installatie van zowel de oven als nu ook de inductie kookplaat over te gaan.
Mijn vorige Etna apparatuur heeft tot mijn voldoening het meer dan 20 jaar volgehouden en functioneerde nog steeds tot volle tevredenheid, maar de verduurzaming en vergroening door aanschaf van zonnepanelen deed mij besluiten om tot deze nieuwe moderne Etna apparatuur over te gaan en ik ben ervan overtuigd dat ik in de toekomst ook met deze Etna toestellen zorgeloos kan koken, bakken en grillen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • Design

Minpunten

  • De wat hoekige deur en handgreep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste tevreden gebruiker uit Assen,

Dank je wel voor deze mooie review. 20 Jaar gebruik kunnen maken van de vorige apparatuur, dat is geweldig! Wat leuk dat je dan weer opnieuw voor een oven en inductiekookplaat van ETNA hebt gekozen. Wij wensen je heel veel jaren plezier met de nieuwe apparatuur!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

TenT 07-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

8,0
Fijne goed geprijsde oven. Gemakkelijke en fijne bediening. Gemakkelijk schoon te maken.
Rooster schuift wel wat zwaar in de verschillende hoogte posities.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Fijne bediening

Minpunten

  • Rooster schuift erg zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de prijs, de eenvoudige bediening en natuurlijk het eenvoudige schoonmaken van deze oven.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m***********@g******** 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Mooie ruime oven met vele mogelijkheden, ben er erg blij mee.
1 min puntje is dat de braad/baklade wat stroef er in en uit gaat, maar dat maakt het gebruik van deze oven er niet minder om.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk in de bediening
  • Veel bak opties
  • Makkelijk schoon tehouden
  • Goede gebruiks boekjes

Minpunten

  • Braadlade stroef er in en uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Fijn te lezen dat de oven goed bevalt.
Deze vele opties van deze oven maken dat deze oven voor vele gerechten geschikt is.
En natuurlijk erg fijn dat na het bakken de oven snel en makkelijk weer schoon is!
Wij wensen u veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

r*********@h********** 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA OM265RVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM265RVS

Algemene score

9,0
Fijne oven met makkelijke bediening en bakt goed en tevens still tijdens gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Functioneert goed
  • Ziet er net uit
  • Makkelijk schoon te maken
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Klein minpuntje tijdens gebruik de keuken warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 14-12-2021

Beste heer/mevrouw,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat bediening, geproduceerde geluid en het bakresultaat zo naar wens zijn.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer