Bissell 2602D - Reviews

Specificaties
Type/soort
Tapijtreinigers
Kleur(en)
zwart, blauw
Hoogte
112,40 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Bissell 2602D op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stouterd 08-01-2020
  • Product getest

Makkelijk l, snel, onhandig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

8,0
Ik test de stofzuiger nu ongeveer ee week of 4 en heb een aantal positieve en negatieve aspecten die me opvallen.

Allereerst wil ik wel zeggen; ik ben veel sneller geneigd om even snel een kamer of kleed te zuigen, omdat je hem gemakkelijk even pakt en weer terug hangt aan de muur.

Voornamelijk ben ik heel positief. De stofzuiger heeft een krachtig zuig vermogen en met het scheerlicht zie je gemakkelijk waar het vuil ligt. De flexibele zuigkap komt gemakkelijk onder bijv. lage kasten, waar je met een normale stofzuiger allerlei trucs mee moet uithalen. Hij weegt veel minder dan normale stofzuigers en ligt fijn in de hand. Door het opzetstuk kun je hem ook gebruiken als kruimeldief door de steel er tussen uit te klikken.

Een aantal minpunten zijn; hij kan best onhandig zijn door de grote zuigkap die niet in hoeken en naden komt, het bijgeleverde opzetstuk verhelpt dit probleem enigzins. Op vol vermogen (stand 3 van 3) gaat de accu nog geen 40 minuten mee. De stofzuiger kun je bekabeld niet gebruiken, dus zul je moeten wachten tot hij is opgeladen na 3 a 4 uur.

Pluspunten

  • LED scheerlicht
  • Draadloos
  • Flexibele zuigkap

Minpunten

  • Korte accu duur
  • Niet bekabeld te gebruiken

Reageer

Laurinaberkeveld 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

‘Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

7,0
Sinds ruim een weekje heerlijk stofzuigen met de Bissell. Keuze tussen een stekker en een accu was even een dingetje, oude Miele 15 jaar en nog van mijn ouders echt niet meer goed🤣
We hebben een hond en eerlijk het tapijt is jarenlang niet zo schoon geweest en het beestje heeft ook geen angst meer voor de stofzuiger dat is ook heel wat waard!!!
Voor de gladde vloer volstaat de 1ste stand zelfs en voor het kleed de hoogste, gaat dan ongeveer een half uurtje mee.
De hoekjes en gaatjes is een dingetje maar met kleine borstel even rondgang en ook schoon.
Wel redelijk zwaar voor ouderen, ben zelf bijna zeventig en voel het wel in de schouders.
Als kruimelzuiger vind ik hem slecht presteren omdat er geen borstel bijzit die ongeveer een kleine halve grote is die de auto goed kan reinigen, de grote is te groot ende kleine te klein.
Maar de auto stofzuigen in de wasstraat geen probleem, ben enorm blij met mijn keuze en geniet van deze stofzuiger zonder snoer, hoop er heel lang plezier van te hebben🤗

Pluspunten

  • Zuigt heel goed tapijt met hondenharen
  • Lage stand voldoende voor gladde vloer
  • Kleine zuigmond perfect voor hoekjes

Minpunten

  • Redelijk zwaar
  • Kruimeldief functie onvoldoende

Reageer

Kim Ngo 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

8,0
Ik heb de stofzuiger nu voor 3 weken en ben er erg tevreden over. De stofzuiger heeft een mooi design. Ik heb eerder een steelstofzuiger gehad en irriteerde mij mateloos aan het haar wat vast bleef zitten in de kop. Bij deze bissel stodzuiger heb ik daar gelukkig geen last van. Ook had ik bij mijn vorige steelstofzuiger last van kruimels die naar beneden vallen vanuit de stofzuiger, wanneer je deze aan de muur heb bevestigd. De stofzuiger fijn over verschillende soorten vloeren heen (pvc, laminaat, tapijt) en is het opzetstuk om de trap mee te zuigen ook fijn. de stofzuiger kan je gemakkelijk aan de muur bevestigen en daardoor ligt de stofzuiger niet in de weg.
Nadeel van de stofzuiger is dat hij niet alles langs de muren meezuigt. Hierdoor worden randjes vergeten. En moet je deze handmatige nog stofzuigen met het andere opzet stukje. Ook gaat de batterij redelijk snel leeg, 1 rondje om het huis en hij moet opgeladen worden. Gelukkig red ik het rondje door het huis (95m2) + de trap. Voor mij is het dus geen nadeel.
Kortom, ik ben blij met mijn stofzuiger en hoop nog vele vierkante meters ermee schoon te kunnen maken.

Pluspunten

  • Design
  • rolt fijn

Minpunten

  • komt niet in alle hoekjes
  • grote kop

Reageer

chrisreijke 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Steelstofzuiger teleurstelling

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

4,0
Ik was een van de gelukkigen die dit product mocht testen. Althans, ik had mijzelf gelukkiger verwacht. Toen hij binnen was ik ontzettend enthousiast, ik wilde maar wat graag gaan stofzuigen! Wie had dat ooit gedacht, blij om te stofzuigen. Echter werd mijn enthousiasme snel minder toen ik de handleiding las. Een lange oplaadtijd en weinig zuigtijd. Eigenlijk was het net een afstandsbestuurbaar helikoptertje.

Daarbij komt kijken dat hij aan de vrije zware kant is. Het is een kleine workout als je met 1 arm blijft stofzuigen. Aan de hand van het gewicht zou je denken dat hij best lang mee gaat, maar dat is niet het geval. Ook de zuigkracht vond ik behoorlijk tegenvallen. Dit was ook het geval met de ''kruimeldief''. Het bijgeleverde mondstuk vond ik ook geen toevoeging en ik moest het praktisch opscheppen wilde het effectief zijn.

De lampjes die erin verwerkt zijn vond ik wel een toevoeging. Deze zit zowel op het grote mondstuk als op de ''kruimeldief''.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lampjes op het mondstuk

Minpunten

  • Slechte accuduur
  • Aan de zware kant
  • Weinig zuigkracht

Reageer

Ucido 03-01-2020
  • Product gekocht

Bissell Icon Pet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

9,0
Ik heb met mijn gezin de Icon Pet mogen testen. Het is een super handig formaat stofzuiger met een goede zuigkracht.
Ons gezin bestaat uit 4 personen die waaronder 2 kinderen. Ook hebben wij 2 huisdieren. In ons huis hebben wij verschillende vloeren, hierdoor konden wij de stofzuiger goed testen.
In eerste instantie moest ik even wennen, omdat ik geen steelstofzuiger gewend was. Maar al snel viel op hoe wendbaar hij is. Het licht in de zuigkop toont al het vuil/haren op de vloer, je kan daardoor zowel overdag als in de avond goed stofzuigen. Doordat het apparaat draadloos is, kan je met gemak je hele huis door! Nooit meer last van draden of zoeken naar stopcontacten.
Je moet niet te snel willen met deze stofzuiger maar door rustig aan over de vloer te gaan, krijgt hij al het vuil weg.
Tapijten en kleden worden brandschoon!! Zonder enig probleem haalt de stofzuiger alle dierenharen eruit! Echt geweldig!
De opzetstukken zijn ook heel fijn. Ongelukjes worden snel mogelijk en gemakkelijk opgeruimd. En de trap wordt ook met gemak aangepakt en daar is geen haar meer op de vinden als je klaar bent!

Pluspunten

  • Led verlichting in zuigkop
  • Wendbaar
  • Draadloos

Reageer

Laura Ekkelboom 03-01-2020
  • Product gekocht

Goede tweede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

7,0
Het is een fijne stofzuiger om even gauw te pakken. Even snel door de woonkamer heen, maar om alle hoeken, randjes en bv onder de bank te zuigen is hij niet heel handig omdat je steeds van hulpstuk moet wisselen. Ik ben daar te gemakkelijk in en doe dat dan niet waardoor het blijft liggen. Dat soort srofzuigwerk is makkelijker met een gewone stofzuiger waar je even gauw de stang afhaalt en weer terugzet. Ik ben op zich wel blij met het draadloze stofzuigen enig nadeel is dat de accu toch redelijk snel leeg is. Ik ga graag door en dat kan met deze niet. Een half uurtje op vol vermogen en dan weer laden. Daarnaast maakt de stofzuiger een behoorlijk geluid waar de poezen flink van onder de indruk zijn. Ze vluchten voor het geluid van de stofzuiger, waar ze dat bij de andere niet doen. Al met al een fijn apparaat om naast een standaard stofzuiger te gebruiken!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Led-lichtjes in de stofzuigerkop
  • Allerlei accessoires

Minpunten

  • Zwaar
  • Accuduur
  • Geluid

Reageer

Henkie20 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig, met name op de zwaarste stand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

7,0
Ik pak de IconPet er gemakkelijk even bij. De accu gaat vrij lang mee. Ik moet echter wel een keertje opladen als ik net even wat grondiger stofzuig. Daar moet ik dus even rekening mee houden. Een uitkomst is het feit dat er geen snoer aan zit, dat hij wendbaar is en dat de verlichting aan de voorkeur helpt om het écht schoon te krijgen. Tot nu toe echt een uitkomst en heel handig!

Pluspunten

  • Ledverlichting
  • Wendbaar
  • Krachtig op de hardste stand

Minpunten

  • Lawaai
  • Accu snel leeg

Reageer

nlny1985 22-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verlengde kruimeldief

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

6,0
Strak design en ook het licht op de borstelkop maakt goed duidelijk waar je zuigt en welke stukken vergeten zijn ( oeps). De stofzuiger is alleen vrij zwaar voor lang gebruik. Dit had overigens niet alleen met mijn spierkracht te maken, maar ook met de accuduur. Ik red het net om de gehele benedenverdieping te zuigen, daarna moest deze helaas weer aan de lader. Na het zuigen van die benedenverdieping voel je dat wel gelijk in je polsen.
Ook lijkt het of de stofzuiger niet op 100 procent zuigkracht komt. Dit lijkt te liggen aan de roterende borsteltjes, deze schuift het vuil als het ware naar binnen. Over kleine dingetjes zoals stofjes en kruimeltjes moet soms wel 3 keer heen gezogen worden. Deze extra handelingen wegen uiteraard ook weer door in tijd/ accuduur.
De stofzuiger is wel goed vormgegeven om onder kasten ,( hoge ) banken en kiertjes te komen. Dat is wel wat het voordeel is tussen een echte stofzuiger en een draadloze , geen gesjor met een lang snoer achter je. Daarnaast is deze goed uit elkaar te halen en schoon te maken. Over vloerbedekking lijken de prestaties overigens veel beter. Ik gebruik de stofzuiger daarom nu vooraal in de slaapkamers .

Pluspunten

  • design
  • goed schoon te maken
  • lampen
  • snel van start

Minpunten

  • gewicht
  • accuduur
  • zuigkracht

Reageer

Flick 21-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Matige zuigkwaliteit met veel lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

3,0
Ik heb de Bissel steelstofzuiger nu een paar weken in huis. De dag dat ik hem ophaalde, was ook de dag dat we een kerstboom in huis haalden. Gelijk een goede test of hij een beetje krachtig is. Helaas was het resultaat niet bepaald goed. Naalden worden amper opgezogen. 1 naaldje hier en daar lukt nog net, maar als het er 3 bij elkaar zijn gaat het al mis. Hij "smijt" ze zelfs achter de zuigmond eruit en verspreidt ze over een groter oppervlak dan waarin ze lagen toen ik ze wilde opzuigen. Als je mazzel hebt, veegt hij de naalden wel bij elkaar, m aar zodra je de stofzuiger uitzet, ligt er een hoopje naalden op de grond. Er wordt niets opgezogen. Hij maakt, ondanks de matige zuigkracht ook nog eens heel veel lawaai. Ook is de stofzuiger erg zwaar in gebruik. We hebben 3 katten, dus ieder dag stofzuigen is echt een must. De katten zijn al geen fan van de stofzuiger, maar van deze schrikken ze zo hard, dat ze alle kanten op sprinten. Haren en wat zand is geen probleem voor de stofzuiger, daarvoor is hij dus erg geschikt. De zuigmond is ook erg wendbaar, waardoor het makkelijk is om overal tussen te komen of omheen te gaan. Wat ook handig is, zijn de verschillende opzetstukken. Er zitten 3 standen op. Doordat de zuigkracht zo matig is, heb ik tot nu toe bijna alleen de maximale stand gebruikt. Met minder zuigt hij echt amper wat op. Doordat ik alleen op de maximale stand kan stofzuigen gaat de accu ook niet heel lang mee. Ik kan mijn woonkamer en keuken ermee stofzuigen en dan moet hij weer laden. Ik raad deze stofzuiger dan ook absoluut niet aan. Ik pak liever mijn oude vertrouwde stofzuiger met een snoer, hoe ondhandig dat snoer ook is.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Snoerloos
  • Handige accessoires

Minpunten

  • Matige zuigkracht
  • maakt veel lawaai

Reageer

NoFearzz 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

8,0
Deze draadloze stofzuiger is ideaal voor een huishouden met huisdieren en zeker met dieren die verharen. Met de roterende borstel en de ingebouwde led-verlichting zie je echt heel goed dat er vuil ligt. (ow my god) Maar... ga je er vervolgens nog een keer overheen dan is het ook daadwerkelijk weg.
De stofzuiger is ook te gebruiker als een soort kruimeldief / handstofzuiger wat natuurlijk erg ideaal is voor het reinigingen van een trap met vloerbedekking. De gebruiksduur van de stofzuiger is genoeg om even vlug door het huis te stofzuigen. Voor een grondige beurt moet hij toch tussendoor een keer laden. De stofzuiger ligt lekker in de hand, is gemakkelijk te bedienen en heeft een doorzichtige opvangbak die met gemak te legen is. Verwisselen van steel en/of borstel gaat vrij gemakkelijk via het degelijke kliksysteem.
Het geluidsniveau is wat aan de hoge kant en hij is topzwaar waardoor je hem echt moet neerleggen als je tussendoor iets anders moet doen anders valt hij waarschijnlijk om.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Verlichting - vuil zie je nu echt goed
  • Zuigkracht
  • Degelijk

Minpunten

  • Prijs
  • Geluidsniveau

Reageer

RonvM 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

7,0
Sinds 3 weken testen wij de Bissel Icon 25V. Wat een genot om zo'n apparaat in huis te hebben tegenover de oude klassieke stofzuiger. Aangezien wij momenteel een dreumes hebben die probeert zelfstandig te eten hebben we de stofzuiger vaak nodig. Waar je voorheen de stofzuiger moest pakken en alleen al 10 minuten bezig was om de snoer terug in de stofzuiger te krijgen is het gemak van deze stofzuiger een genot. Is er iets gevallen dan pak je zo even de stofzuiger om het snel op te ruimen waardoor je tijd over houdt voor andere dingen. De led lamp voor op de kop van de stofzuiger zorgt dat je niks overslaat tijdens het stofzuigen en is echt een gemak. Het gebruiksgemak m.b.t. het legen van de stofbak en het bewegen van de stofzuiger is zeer fijn. Wanneer je echter langer bezig bent met stofzuigen dan kan hij nog wel eens zwaar worden. Ander minpuntje is dat hij zuigkracht verliest op het moment dat de batterij leger raakt, wij stofzuigen echter zo weinig dat we hier minimaal last van hebben.

Pluspunten

  • Led lamp
  • Wendbaarheid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Verliest zuigkracht wanneer batterij leeg raakt.

Reageer

Henriett 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige stofzuiger voor de korte schoonmaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

6,0
Ik heb deze stofzuiger nu een aantal weken mogen testen. Het is een mooi apparaat, mooi design, prachtig vormgegeven. De doos en de inhoud zijn een plaatje, alles makkelijk te identificeren door alles apart verpakt te hebben. Aangezien ik dit artikel alleen test heb ik het muurstukje waar je de stofzuiger kunt ophangen, niet geïnstalleerd. Door de rol geïnstalleerd in de zuigknop en de flexibele kop is het helaas niet mogelijk om de stofzuiger ergens staand op te bergen, zonder dat ie weg rolt. Of je moet hem tegen obstakels plaatsen, zodat ie niet valt. Daardoor bewaren we nu de stofzuiger liggend onder de eettafel, niet ideaal.
Deze steelstofzuiger is van goede kwaliteit. Er zit ook een ingebouwde lamp in het kopstuk, waardoor je het vuil heel snel ziet – en natuurlijk ook ziet of de plek wel of niet goed schoon genoeg is.
De stofzuiger is helaas niet geschikt voor het in een keer stofzuigen van een benedenverdieping (hal, keuken en woonkamer) op de hoogste stand. Volgens de beschrijving zou 4 uur opladen 50 minuten stofzuigerplezier betekenen, maar de accu is veel sneller leeg.
Er zitten aparte voorstukjes bij geschikt voor stofzuigen van smallere ruimtes. Deze hulpstukken zijn ook apart verpakt in de doos. Ze zijn ook makkelijk te bevestigen aan het kruimeldief gedeelte: met een klik haal je de stofzuiger uit elkaar.
De zuigkracht is makkelijk te regelen met één hand, waarin je ook de stofzuiger houdt. Alles is binnen handbereik. Ook is de zuigkracht makkelijk aan te passen
Helaas valt de zuigkracht tegen. Ik wilde deze stofzuiger testen (en later eventueel zelf aanschaffen) door de aangekondigde zuigkracht. We hebben drie katten en een baby thuis, waardoor er vaak gestofzuigd wordt. Helaas is deze stofzuiger, die alleen zuigt als ie voorwaarts wordt geduwd, een tegenvaller wat het ophalen van kattenhaar van de laminaatvloer betreft. Een strookje moet meerder keren gestofzuigd te worden om het schoon te krijgen.
Ik beveel dit product aan als tweede stofzuiger voor het zuigen van kruimeltjes of korte schoonmaak.

Pluspunten

  • makkelijk wendbaar
  • prachtig design
  • makkelijk met een hand te bedienen
  • makkelijk te legen

Minpunten

  • matige zuigkracht
  • zwaar

Reageer

IreneLucas 16-12-2019
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

7,0
Heb bij steelstofzuiger naast de pluspunten toch ook wat minpuntjes gevonden.
Naast een strak design en de compacte uitvoering heeft deze steelstofzuiger ook ledlampjes op de voet waardoor het zuigen onder kasten een stuk makkelijker is.
Zonder de steel is het een handige kruimelzuiger die krachtig genoeg is om de bank totaal kattenharen vrij te krijgen.

Door de accu is hij wat topzwaar waardoor even langs het plafond gaan toch wat spierkracht kost.
Als je hem op de sterkste stand gebruikt red de accu de beloofde 50 minuten niet, maar als je het huis eenmaal een x goed onder handen hebt genomen, is stand 2 zeker voldoende om de boel goed te onderhouden.

Het stoffilter is makkelijk te reinigen en het reservoir is handig te legen.

Al met al een steelstofzuiger zeer geschikt voor een appartement of als 2e stofzuiger voor een eengezinswoning

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Ophangsysteem met ingebouwde waterpas
  • Alle hulpstukken passen in het ophangsysteem
  • Kruimeldief

Minpunten

  • Topzwaar door accu
  • Heeft moeite langs plinten

Reageer

Willempie1975 16-12-2019
  • Product getest

Bissell 2602D

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

5,0
Ik heb dit product in 2 weken in huis en ik moet zeggen dat ik er met de dag minder tevreden over word.
ik vinden zuigkracht van de stofzuiger beneden maat het mondje wat erbij zit vind ik niet handig om een trap te stofzuigen of om ronde te stofzuigen.
Ik merk ook dat de stofzuiger wel haren opzuigt maar als het een blaadje wordt dan heeft hij daar al moeite mee en ook wat zwaardere zoals steentjes worden vaak niet goed opgezogen.
Ik zou dit product alleen aanraden als je alleen vlakken oppervlakte wil stofzuigen met een klein beetje zand in Haren in mijn mening is deze stofzuiger alleen daarvoor geschikt

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Geen snoer

Minpunten

  • Weinig zuigkracht
  • Maakt veel geluid
  • Het bijgeleverde mondstuk is niet handig

Reageer

Anne23 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Niet wat wij zoeken in een steelstofzuiger

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

4,0
Deze stofzuiger is net niet wat wij zoeken. De eerste ervaringen waren erg positief: de stofzuiger ziet er heel mooi uit, voelt stevig aan en de verschillende onderdelen klikken goed aan elkaar. Leuk dat er lampjes op zitten, dan kan je goed worden geconfronteerd met hoeveel stof er ligt. Dit heeft overigens ook een nadeel, want door het felle licht dat recht vooruit schijnt zie je weer minder goed de vloer daar links en rechts van. In het gebruik zijn wij wel teleurgesteld. De zuigmond is dik waardoor je niet overal goed bij kunt. Dan moet je de stang verwisselen voor de kruimeldief functie om langs de randjes te gaan en onder lage oppervlakten. De stofzuiger is ook in de eerste week al een keer verstopt geraakt en de draaibeweging van de borstels is gestopt met werken (wellicht kunnen we in de handleiding nog vinden hoe we dit kunnen oplossen). Ook heeft de stofzuiger soms moeite met opstarten, dan komt de motor niet direct op gang. Ik heb een keer drie keer op de aanknop moeten klikken voordat de stofzuiger daadwerkelijk aanging. Een steelstofzuiger werkt heel makkelijk, maar ik denk dat er betere op de markt zijn en wij gaan nog even verder zoeken.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Dik
  • Gaat niet makkelijk aan
  • Raakt verstopt

Reageer

MaartHB 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Grote wendbaarheid, matige zuigkracht

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

5,0
Ik had van te voren hoge verwachtingen van de steelstofzuiger van Bissell. Met een hond en 2 kinderen in een huis met een gietvloer valt er heel wat te stofzuigen, dus gebruiksgemak gaat boven alles. Bij het uitpakken valt het mooie direct design op. Je zet de stofzuiger makkelijk en snel in elkaar en hij komt met een handig hang/oplaadsysteem. Echter miste ik gelijk de mogelijkheid om de stofzuiger rechtop neer te kunnen zetten. Er zit geen kliksysteem in de voet, dus neerleggen is de enige optie. Behalve dat het even iets zwaarder is als je nog niet eerder met een steelfstofzuiger gewerkt hebt, is de stofzuiger zeer gebruiksvriendelijk. Hij heeft een enorm grote draaicapaciteit, waardoor de kleinste en lastigste hoekjes gemakkelijk bereikbaar worden. Door het ledlampje in zowel de brede zuigerkop als in de smalle kop, is het te zuigen vloeroppervlak nog beter zichtbaar. Wel steeds even schrikken dat de vloer nog viezer was dan in vermoedde ;)
Groot nadeel vind ik dat de stofzuiger alleen op de heenweg zuigt, en bij een teruggaande beweging de rommel niet opzuigt. Hierdoor moet je veel nodeloze extra bewegingen maken. De kleine kruimeldief heeft een geweldige zuigkracht, maar de grote stofzuiger laat het absoluut af weten op dit vlak. Dennennaalden en veel vervelender nog glasscherfjes spuugt hij zelfs weer uit zodra je de kop op tilt. In die situatie was ik heel blij dat ik nog en 2e stofzuiger in huis had; als glas overal versplinterd ligt wil je dit niet met een mini zuigerkopje op moeten zuigen. De allergrootste teleurstelling was voor mij echter het feit dat de stofzuigerbatterijvele malen minder lang meegaat dan de aangegeven 50 minuten. Hij komt daardoor zelfs minder ver dan het oppervlak wat ik met mijn snoerstofzuiger bereik voordat ik moet overstappen naar een ander stopcontact. Voor mij was het niet meer steeds hoeven wisselen van stopcontact de grootste reden om voor een snoerloze stofzuiger te kiezen, dus in dit geval absoluut een aanfluiting; kunnen switchen naar een ander stopcontact is toch heel wat sneller dan moeten wachten tot de stofzuiger weer is opgeladen!

Pluspunten

  • Grote wendbaarheid
  • Makkelijk op te tillen en mee te nemen
  • Ledlampjes in zuigerkoppen voor goed zicht
  • Kruimeldief heeft grote zuigkracht

Minpunten

  • Matige zuigkracht van stofzuiger
  • Korte batterijduur

Reageer

Marijke 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snoerloze steelstofzuiger

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

9,0
Ik heb 4 jack russells in huis.elke dag moet ik stofzuigen.nu met deze steelstofzuiger een fluitje van een cent. Geen gezeur met een snoer. Met de 50 minuten die de opgeladen baterij geef ben ik precies het huis rond. Hij is snel weer opgeladen.
De lampjes zorgen dat ik alle haren goed zie liggen. Het is een degelijk apparaat. Goede stevige kwaliteit.

Pluspunten

  • Ledlampjes
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

WoutHuib 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Design en gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

8,0
Wij hebben de stofzuiger nu een week in huis. Het eerste dat opvalt is "de look" , de stofzuiger is strak en praktisch qua design. Het mondstuk voor de kruimeldief functie zit handig aan het oplaadstation bevestigd. De stofzuiger is gemakkelijk te demonteren. Het reservoir waarin stof en haren worden opgevangen is relatief klein maar dit is logisch omdat het een handstofzuiger betreft. De ingebouwde verlichting is ideaal, je ziet echt al het vuil goed liggen. De stofzuiger voelt wat zwaar aan in de hand maar de enorme wendbaarheid en zuigkracht maken dit meer dan goed! Wij hebben de stofzuiger specifiek om de haren van onze huisdieren uit de deurmat, van de bank en de vloer te zuigen. Door de roterende borstels haalt hij alles heel goed weg.

De stofzuiger moet opgehangen worden dichtbij een stopcontact in verband met het laadpunt. Hij neemt relatief weinig ruimte in maar een geschikt punt vinden was even een uitdaging. Hij hangt nu achter het gordijn vlakbij het stopcontact.

Pluspunten

  • Design
  • Gemak
  • Zuigkracht

Minpunten

  • zwaar

Reageer

Miniona 13-12-2019
  • Product getest

Zonde van de accuduur

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

6,0
Dat de stofzuiger van goede kwaliteit is, merk je zodra je het apparaat uit de verpakking haalt. Een strak design met stevig materiaal. Het gebruik wijst zichzelf want zonder gebruiksaanwijzing te raadplegen zet je de stofzuiger zo in en uit elkaar. Je hebt geen zak meer nodig en na opladen van de accu kun je draadloos stofzuigen. Superfijn dat je geen last hebt van een draad dat in de weg zit of dat je tijdens het stofzuigen van stopcontact moet wisselen. Door het meegeleverde opzetstuk is de stofzuiger ook als kruimeldief te gebruiken, erg handig.

De ledverlichting op de stofzuiger is superfijn. Je ziet geen stofje over het hoofd en ik schrok in eerste instantie van het vuil op onze vloer. De steel is goed wendbaar en je zuigt hiermee met gemak en 1 hand onder de bank en kastjes. Top!

Al met al lijkt het dus een fototoestel, maar helaas valt de accuduur enorm tegen. In plaats van de beloofde 50 minuten komen wij niet aan 10 toe. De woonkamer in 1 keer stofzuigen zonder oplaadbeurt is niet mogelijk. Een enorme tegenvaller! Daar komt bij dat je de stofzuiger niet kunt gebruiken als deze opgeladen wordt, dus even stofzuigen vlak voor de visite komt is er niet meer bij. Zonde! Ik hoop van harte dat BISSELL dit punt weet aan te pakken, dan hebben ze een topproduct in handen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Ledverlichting
  • Zakloos
  • Draadloos

Minpunten

  • Enorm slechte accuduur
  • Niet te gebruiken met stroom

Reageer

ronkna 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Draadloos vrijheid!

Geschreven voor: Bissell 2602D

Algemene score

8,0
Draadloos stofzuigen is een verademing, geen gedoe met snoeren en karretjes die omvallen of je plinten/muren beschadigen. De zuigkracht in combinatie met de roterende borstel is heel erg goed, de deurmat is nog nooit zo schoon geweest. Dankzij de LED verlichting kun je (soms helaas) erg goed zien hoeveel vuil erop de grond ligt.

Het opzetstuk met de borstel is praktisch het schuifsysteem klikt vast waardoor het niet per ongeluk los schiet. Ook de toevoeging van een led verlichting maakt dat het goed te zien is waar je moet zijn. De zuigkracht is in een aantal stappen in te stellen maar eigenlijk hebben we standaard gewoon vol vermogen aan staan.

De roterende borstel pakt vrijwel alles op en dat is goed te zien dankzij de LED verlichting. Het grootste voordeel is dat er geen haren in de roterende borstel vast komen te zitten. Ik was er wat sceptisch over maar het werkt super! Over een (deur)mat moet ik wel een aantal keer heengaan wil het echt goed schoon worden. Het leegmaken van de vuilbak gaat redelijk maar je moet er wel rekening mee houden dat er nog een beetje vuil uit kan vallen. Maar boven een prullenbak gaat dit prima. Het tijdelijk even neerzetten, om bijvoorbeeld iets te verschuiven is lastig omdat het gewicht aan de bovenkant zit moet je dit bedachtzaam doen. Ook het geluidsniveau is vrij hoog.

Verder is de laadtijd vrij lang maar goed, "elk nadeel heb zijn voordeel". Het handvat zorgt ervoor dat de stofzuiger goed vast te houden is.

Pluspunten

  • Haarvrije roterende borstel
  • Hulpstukken
  • Leeggooien van de vuilbak
  • LED verlichting

Minpunten

  • Geluidsniveau

Reageer

Toon meer reviews