Bosch MFQ36470 - Reviews

8,7 Lees 20 reviews
Best Reviewed dec 2015 Bosch MFQ36470
Best Reviewed december 2015
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hermien 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Wauw, na jarenlang een mixer met veel plezier gebruikt te hebben, kocht ik er een van Bosch. GELUIDSARM! Licht, makkelijk te reinigen, en hij mixt niet alleen maar kan ook nog pureren. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eelkol 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Goed apparaat, heel mooi stil!
Wordt geleverd met staafmixer (van metaal), hoge kan waar de mixhaken in passen, goed tegen het spetteren en kneedhaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Bosch ergo mixx 450W 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Lekker lichtgewicht mixer. Doet precies wat hij moet doen en heeft nog een blender optie ook. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Makkelijk in gebruik. Goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Francine 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Slim ding die weinig ruimte inneemt, praktisch en sterk, maakt weinig geluid, veel mogelijkheden. Mixkom is ook heeeeel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bakkersdochter 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een power, 450 Watt maar liefst! Had ik deze mixer maar eerder ontdekt... Fijn dat een bijpassende allessnijder/hakmolen als toebehoren verkrijgbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lion0891 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is gewoon een handmixer, maar erg blij dat het een 2-in-1 is (met staafmixer) en dus nu nog maar een apparaat in de kast staat. Hij is heel makkelijk in gebruik en maakt vooral geen herrie zoals veel andere hand/staafmixers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eduard 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi stil apparaat, voelt heel stevig.
Gekocht op aanraden van vrienden, bleek er nog een extra optie te zitten, toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een krachtige, stille en slimme mixer. Met één apparaat kunnen mixen, mengen en pureren met de staafmixer, superhandig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roxanne83 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Super mixer! De staafmixer is super degelijk! Heerlijk,scherp. Twijfelde even hoe hij in de hand zou liggen aan de mixer maar super! Enige nadeel zijn de deeghaken, lijken niet stevig genoeg bij t kneden. Dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Hay de Bont 28-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, prijs / kwaliteit verhouding prima.
Gewicht in de hand goed verdeeld, makkelijk te hanteren en schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hans 6700 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ziet er degelijk uit. En handig door het gebruik van de staafmixer. Na een aantal types bekeken te hebben bleek deze goed te voldoen aan onze wensen licht in de hand maar wel degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
WouterS1978 23-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Top apparaat. Goed en stevig materiaal.!
Ben er zeer tevreden mee.

De cashback lukte mij niet om op de site te regelen. Bosch gemaild en ze hebben het keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bosssi 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heel licht apparaatje, terwijl ik een zwaardere (van Philips) gewend was. Ik associeer zwaarder kwaliteit plactic, met minder weekmakers denk ik, met zwaardere kwaliteit.
Ook het koppelstuk van de staafmixer is fragieler dan van Philips. De garden hadden van metaal gemogen, want ook hier plastic verbindingen.....mmm
Philips maakt momenteel geen model dat mij aanspreekt, dus ik hoop dat de kwaliteit van Bosch me verrast. We zullen het zien, maar ik ga het komende kerst gebruiken met.....een open mind! Promise!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Leo enzo 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Ligt prettig in de hand en is niet zwaar maar wel vrij groot. Ben benieuwd hoe de plastic insteek verbindingen zich gaan houden in de toekomst. Teveel kiertjes en gaatjes aan de onderkant waar vuil in kan komen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Yuge 20-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Helemaal super.........
Ben helemaal happy en super tevreden met mijn aankoop.
Zou hem iedereen willen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
r.vogel 20-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Prima mixer. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelheidsregeling werkt perfect. Keukenprinses is heel gelukkig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Keukenprinses305 29-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Super licht model welke lekker in de hand ligt.
De combi van mixer en staafmixer is geweldig, dit scheelt veel ruimte in de kast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ruben574 26-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft meer mogelijkheden dan ik oorspronkelijk wilde. De staafmixer is een extra toepassing voor ons. Het is een prettig voelend lichtgewicht apparaat met mooie vormgeving. Ook het materiaal oogt mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
jo-syl 13-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
mixer ligt goed in de hand. Niet zwaar.
Knop met snelheden is makkelijk te gebruiken.
Motor maakt weinig geluid. ook bij hoogste snelheid.
Nog niet lang in mijn bezit maar al veelvuldig, met veel plezier gebruikt. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
number007 11-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
goed in gebruik, ergonomisch, mis mijn turbo-stand deze had ik op de vorige mixer wel erop. voor af en toe gebruik is deze aan te bevelen maar voor dagelijks gebruik en vooral meet deegwaren zou ik een betere mixer kopen met meer snelheden en krachtiger

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed