Philips Avance Collection HR1946/70 MicroMasticating Slowjuicer - Black/Silver - Fruitpersen

Philips Avance Collection HR1946/70 MicroMasticating Slowjuicer - Black/Silver
Philips Avance Collection HR1946/70 MicroMasticating Slowjuicer - Black/Silver
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HR1946/70 MicroMasticating Slowjuicer - Black/Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MNQ01-06-2017

Philips slowjuicer HR1946/70

Deze slowjuicer gebruik ik dagelijks. Het schoonmaken is zo gedaan. Neemt weinig plaats in op het aanrecht. Onlangs verse kurkuma in de slowjuicer gebruikt. Sap is heerlijk, maar de gele kleur is niet meer te verwijderen uit de transparante onderdelen van het apparaat. Op zich niet erg.
Pluspunten
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Super makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Het rubber a.d. onderkant liet snel los
  • Vulopening had groter gemogen
arjan30-05-2017

totaal niet verwacht

Daar is ie dan de slowjuicer.. klinkt heel gezond... nou uitpakken in elkaar zetten is zo gebeurd, we hebben er gelijk sap mee gemaakt. Dit werkt super! Enige nadeel vonden wij is dat ie nogal lawaai maakt. Qua sap uit een sinaasappel echt super, nog nooit beter gehad. We hebben er ook banaan is gedaan zoals kon conform het receptenboekje, enige nadeel is dan wel dat er vrij weinig bananensap is. Advies is deze eerst te doen en dan beide delen weer samen voegen. Verder hebben we ook mango, abrikozen, peer, appel, bevroren framboos, druiven geprobeerd. Dit werkt prima, bij de mango krijg je het zelfde als bij de banaan dus dat is beetje jammer. Schoonmaken is een minuut volgens het boekje, dit hebben we getest en het is iets langer maar inderdaad weinig werk. Pluspunten: echt goed sap, in de pulp is geen sap meer te bekennen. Minpunten: lawaai, schoonmaken is geen minuut en je moet het direct doen anders is het niet meer schoon te krijgen. Tip: met de pulp van de tomaten is er een heerlijke tapenade te maken!
Pluspunten
  • goed geperst sap
Minpunten
  • lawaai
  • niet in 1 minuut schoon
Naadines30-05-2017

Eindelijk een slowjuicer!

Nou wil ik al jaren een slowjuicer! Als foodie, krijg je constant sapjes etc in de recepten en ik deed het maar telkens in de blender! Dus ben erg blij.. Ik ging fanatiek aan de slag, maar het in elkaar zetten (eerste keer) ging mij niet goed af, bleef maar prutsen en hoorde geen klik.. uiteindelijk toch gelukt en toen ging ik van start! En wat werkt hij goed, alles wat je er in drukt is meteen sap eigenlijk! Ik heb nogal kleine blaadjes getest, basilicum, spinazie en munt en als je ziet wat daar nog uit komt! Ben erg tevreden! Snel schoonmaken lukt mij niet, ik kreeg hem niet zo snel uit elkaar en in elkaar, wat een ander vast wel lukt. Ideaal het kan ook in de vaatwasser! Dus dat is ook fijn. Mijn sapje was heerlijk! Blij mens en met alles snijden ben je toch even aan de bak dus 1 a 2 heb je niet zomaar je sapje maar wel in 15 min!
sanrulez29-05-2017

Fijn apparaat - makkelijk in gebruik

Wat een prachtig apparaat is de Avance slowjuicer van Philips. Het monteren van het apparaat is al een gemakkelijke klus; je hoeft alleen de aanwijzingen op het bijgeleverde formulier te volgen en je kunt binnen no-time aan de slag. Ook handig: je krijgt er een receptenboekje bij vol inspiratie voor gezonde sapjes, van preworkout boosters, tot anti verkoudheid sapjes. Toen het apparaat stond, ben ik het fruit gaan snijden en wat is toch fijn dat je appels, druiven, aardbeien, peren en ander zacht fruit niet hoeft te schillen, ontpitten o.i.d. Je hoeft het alleen in stukken te snijden en je kunt het direct in de slowjuicer gooien. Door het ingenieuze systeem wordt al het fruit vermalen, haalt ie het sap en de vitamines eruit en blijft er alleen pulp en restafval over. Iets meer werk is het snijden (eventueel ook ontpitten) en schillen van citroenen, kiwi, mango, sinaasappels en ander fruit waar je normaal gesproken de schil niet van zou eten. Maar zodra je dit hebt gedaan, is het alleen een kwestie van het fruit toevoegen aan de mix. Ook het schoonmaken is een klusje van niks. Je kan het apparaat gemakkelijk uit elkaar halen en alle afzonderlijke onderdelen zijn geschikt voor in de vaatwasser. Ik was het liever met de hand af, zodat ik zeker weet dat de onderdelen goed blijven, maar volgens de instructie/handleiding kun je het gewoon in de vaatwasser stoppen. Kortom, het is een multifunctioneel apparaat, die door iedereen in elkaar gezet en bediend kan worden. Je maakt er de heerlijkste sapjes mee, bomvol vitamines! De opvangbak vangt al het restafval op waardoor je snel door kunt juicen.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Vaatwasserbestendig
Minpunten
  • relatief klein invoervakje
hippepippi28-05-2017

Zo krijg je fruit en groenten naar binnen bij je kids!

Kinderen en fruit/groenten...een haat liefde verhouding. Mijn dochter smult soms enorm van een stuk fruit of een bakje tomaatjes, maar andere keren gaat het er niet in. Deze juicer biedt dan uitkomst! De stukken fruit die ik dan toch al had gesneden stop ik in de juicer en binnen een paar seconden komt er een heerlijke verse sap uit die mijn dochter wél opdrinkt. Soms stop ik er stiekem nog een wortel of een handje spinazie bij. Zo krijgt ze op een makkelijke manier haar vitaminen binnen. Met het juiste filter (er zijn 2 verschillende filters meegeleverd) kun je er zelfs voor zorgen dat er ook wat vezels in de sap komen. Extra gezond dus! Zelf drink ik ook graag een sapje om even een energie-boost te krijgen. Bij het apparaat zit ook een handig boekje met recepten die je kunt uitproberen. Zelf had ik bijvoorbeeld niet snel bedacht dat je naast groenten en fruit ook verse gember of wat munt in de juicer kon stoppen. Het proberen waard! Schoonmaken is ook niet moeilijk, al moet je wel even een paar keer 'oefenen' om te zien hoe alles in en uit elkaar moet. De eerste keer was het even puzzelen, maar als je het eenmaal doorhebt is alles zo schoongespoeld. Dat dit snel kan vind ik wel belangrijk, want met een gezin (maar ook als student of als iemand met een drukke baan) heb je soms erg weinig tijd. Dit apparaat past perfect bij je als je een druk leven hebt, maar toch graag gezonde keuzes maakt. Het apparaat voelt ook degelijk aan en werkt perfect. En het ziet er ook mooi uit in je keuken. Geen goedkoop ogend wit apparaat, maar chique zwart met metaal.
  • Gebruiksgemak
  • Gezond
  • Snel
BrendaD25-05-2017

Mooi handig en lekker

Ik ben blij met het product. Hij is ten eerste mooi en niet te groot. Voor gebruik even in elkaar zetten. Daarna kan een kind de was doen. Zeer makkelijk in gebruik. Hij perst alles er goed doorheen zelfs noten. Makkelijk schoon te maken, bijna alles mag ook in de vaatwasser. Handig recepten boekje en opbergen van het snoer.
Jessie21-05-2017

Maakt perfecte juices

Prima apparaat, maakt geweldige juices en haalt veel sap uit de groete en fruit. Apparaat is makkelijk en snel schoon te maken.
YMRB15-05-2017

Krachtig machine

Mooie compacte machine. En door direct na gebruik met warm water af te spoelen is hij zeker binnen 1 minuut schoon. Perst moeiteloos het hardste groente en fruit zelfs noten. Handig recepten boek erbij. Ik ben op zoek gegaan naar een Facebook site voor slowjuicer zo kan ik er nog met uithalen.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon
  • Krachtig
  • Compact model
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Hartog15-05-2017

slowjuicer

Prima apparaat, gemakkelijk te gebruiken, goed schoon te maken en ook belangrijk, neemt niet veel plek in