Princess 182276 - Double Airfryer - 11L - 2400W - Black - Frituurpan

Princess 182276 - Double Airfryer - 11L - 2400W - Black
Princess 182276 - Double Airfryer - 11L - 2400W - Black
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 93,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 182276 - Double Airfryer - 11L - 2400W - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j********@g********11-09-2025

Fijne keukenhulp

Een air fryer met twee manden. Handig om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Tijd en warmte zijn afzonderlijk in te stellen. Je kunt ook de twee manden tegelijkertijd gereed laten komen. De air fryer heeft een aantal vooringestelde programma's De bereidingstijd is niet altijd voldoende. De omschudfunctie is handig maarhet piepsignaal blijft meerder keren afgaan. Het plaatsen van de roosters in de manden gaat in het begin vrij stroef. Het openen van de airfryer vergt wat kracht,
Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Helder display
  • vooringestelde programma's
  • verlichting in de manden
Minpunten
  • Openen gaat stroef
  • omschud signaal gaat te vaak af
Martin2910-09-2025

Prima airfryer

Ik heb dit product mogen testen. Ik heb er diverse maaltijden mee bereid op verschillende manieren. De airfryer is zeer gebruiksvriendelijk dus iedereen kan hem bedienen. De dubbele manden zijn iedere op verschillende producten apart te bereiden. De inhoud is prima voor een gezin van 4 personen. De airfryer is ook zeer snel op temperatuur en makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Bediening
  • Inhoud
  • Dubbele mand
w************@g********08-09-2025
Ik heb deze airfryer mogen testen en mijn ervaring is overwegend positief. Het apparaat heeft een strak en modern design, waardoor hij mooi in de keuken staat. Wel is het formaat vrij fors, wat minder praktisch is als je een kleine keuken hebt of weinig werkruimte. Wat ik erg handig vind, zijn de twee aparte bakjes die je gelijktijdig kunt gebruiken. Zo kun je verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. Minder prettig is dat de airfryer een beetje naar achter schuift wanneer je de bakjes terugduwt. Daar staat tegenover dat de ingebouwde lampjes erg handig zijn: je kunt namelijk goed in de gaten houden hoe ver je gerecht al is zonder de bakjes steeds open te trekken. De prestaties zijn verder uitstekend: hij bakt gelijkmatig en het eten wordt lekker krokant. Al met al een fijn apparaat, maar wel eentje die wat ruimte vraagt en soms wat schuift bij gebruik.
h*********@h**********08-09-2025

Fijne grote dubbele airfryer

Ik mocht die apparaat testen via review.nl. Eindelijk een dubbele airfryer, kon ik tenminste mijn maaltijden in 1x maken ipv in 2x dus koud eten. Ik heb er een siliconen mandje, bakvormen en donut/waffels vormen gekocht. Nog lang niet uitgetest met wat de airfryer allemaal kan. Lekker zoete aardappelen, krieltjes, snacks, friet, afbakbroodjes etc erin gemaakt. Het was even wennen dat beide mandjes erin moeten anders werkt hij niet. Verder je kunt de linker alleen gebruiken de rechter niet alleen. Vele instellingen. Het was ff uitproberen, maar het is gelukt.
Pluspunten
  • groot
  • dubbel
  • verschillende programma's
j********@g********08-09-2025
De geteste airfryer heeft twee manden wat heel handig is om verschillende gerechten gelijktijdig te bereiden. De airfryer heeft een aantal vooringestelde programma's. Je kunt de air fryer ook handmatig insteelen , temperatuur en tijd. Ze kunnen afzonderlijk of gelijktijdig starten. Handig wanneer gerechten verschillende bereidingstijden hebben. Het plaatsen van de roosters gaat wat lastig door de beschermblokjes. Het openen vergt wat kracht. Sommige vooringestalde tijden zijn niet toereikend om een gerecht te bereiden. De airfryer heeft en schudsignaal wat bij 2/3 vande tijd af zou moeten gaan .Dat signaal gaat veel vaker af. De handleiding is wat sumier.
Stukato28-08-2025

Gelijktijdig meerdere gerechten airfryen

Een airfryer is toch wel een enorme verrijking van ons leven gebleken. Waar we vooral nog tegenaan liepen was het bereiden van meerdere gerechten gelijktijdig nog een obstakel was. Met de komst van deze Princess Dual Basket airfryer is dat probleem opgelost. Dit apparaat heeft twee lades die zich afzonderlijk laten bedienen en met de sync functie wel gelijktijdig klaar kunnen zijn. Met zowel een handmatige stand als een aantal voorgeprogrammeerde programma’s is mijn ervaring dat deze airfryer gerechten er heel goed uit laat komen. Met het touchscreen is de airfryer eenvoudig te bedienen en na gebruik is het apparaat eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Daarnaast vind ik het ook niet onbelangrijk dat ik de airfryer er ook mooi uit vind zien. Kortom, ik ben heel tevreden over dit apparaat.
Pluspunten
  • Dubbele lades
  • Sync functie
  • Uiterlijk
C********@g********28-08-2025

Bevalt goed met een kanttekening

Na een aantal weken deze dubbele airfryer te hebben getest zijn dit onze bevindingen: Vormgeving: goed! Erg mooi apparaat om te zien. Het rechthoekige model met ronde hoeken zal niet snel ergens misstaan. Ook om het apparaat te bedienen is goed over nagedacht. Simpel en duidelijk door de aanwezige symbolen. De handleiding heb je eigenlijk niet nodig. Hij voelt robuust aan, en de mandjes helemaal waar het rooster goed blijft zitten. En dan het bakken en de kwaliteit daarvan. En eerlijk is eerlijk, dit duurt gewoon erg lang. Een zak patat die in onze enkele airfryer 15/20 minuten duurt, duurt in 1 mandje hier 30+ minuten. Ook snacks...kleine of grotere porties....duurt aanzienlijk langer dan wij gewend zijn. Gebruik dus vooral kleinere porties en beide mandjes tegelijk! Maar de gelijkmatigheid van bakken lijkt soms ook wat lastig aan te voelen zijn, want wij hadden de neiging om toch vaker te schudden dan het apparaat aangeeft. Conclusie is voor ons dus: mooi, makkelijk, handig maar wel tijdrovend.
Pluspunten
Minpunten
  • Duurt langer
Stukato28-08-2025

Gelijktijdig meerdere gerechten airfryen

Pluspunten
  • Dubbele lades
  • Sync functie
  • Uiterlijk
S*************@l******28-08-2025

Ideale airfryer

Ideale airfryer. Hij is lekker groot, waardoor je er eigenlijk een gehele maaltijd in kan klaarmaken voor het gezin. Toen ik de airfryer binnen kreeg, sprak het eigenlijk gelijk voorzich. Ik heb de handleiding niet eens nodig gehad. De airfryer is makkelijk te bedienen en heeft verschillende opties. De bakken van de airfryer zijn ideaal schoon te maken. Je zet ze in de vaatwasser en ze komen er tip top weer uit, wat mij betreft kan dit niet makkelijker. Als je geen vaatwasser hebt, kun je makkelijk het rekje aan de binnenkant eruit halen, waardoor het ook met de hand makkelijk schoon te maken is. Wel geef ik als tip om de airfryer even voor te verwarmen als je hem gaat gebruiken. De eerste paar keren werd het eten, volgens de bereidingswijze op de verpakking, niet echt heet. Als ik hem nu eerst even voorverwarm heb ik nergens last van.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Voorverwarmen noodzakelijk
i**********@o**********27-08-2025
Geweldig product! Duurde eventjes voor ik exact door had hoe ik de programma's apart van elkaar kon gebruiken, maar dat had ik binnen 5 minuten wel door. Dat vind ik ook het fijnste van deze airfryer, je kan beide mandjes apart van elkaar gebruiken door voor elk mandje een eigen programma (met eigen timer en graden) in te stellen. Zo bak je frietjes en een kippetje tegelijkertijd!
j********@h**********27-08-2025

Prima!

Voor een test mocht ik de Princess Double Basket Airfryer gebruiken. Het concept met twee baskets bevalt me erg goed, omdat ik hierdoor meerdere gerechten tegelijk kan klaarmaken. Tijdens het gebruik merkte ik dat alles mooi krokant en gelijkmatig werd gebakken. De bediening spreekt voor zich en het schoonmaken gaat zonder problemen. Het enige nadeel dat ik ontdekte, is dat ik bij het opentrekken van de mand de airfryer zelf moet tegenhouden, anders schuift hij van zijn plek. Dat is soms wat onhandig, maar het stoort niet echt. Al met al ben ik blij dat ik dit product heb mogen testen en positief verrast.
Pluspunten
  • Dubbele mand
s***************@g********20-08-2025

Gebruiksvriendelijk, veelzijdig en snel schoon

Via review.nl mocht ik de Princess 182276 Double Basket Airfryer testen. De installatie verliep bijzonder eenvoudig; het apparaat is direct gebruiksklaar en de bediening wijst zichzelf. Handig zijn de voorgeprogrammeerde standen, maar ook handmatig instellen gaat moeiteloos. In de praktijk merk ik dat de dubbele mand echt verschil maakt, omdat ik twee gerechten tegelijk kan bereiden zonder smaakoverdracht. Na het koken is ook het schoonmaakgemak een groot voordeel: de losse onderdelen zijn voorzien van een stevige antiaanbaklaag en kunnen zonder problemen in de vaatwasser. Voor wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige airfryer, is dit model absoluut een aanrader.
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksgemak met voorgeprogrammeerde standen
  • Vaatwasserbestendig
  • Anti-aanbaklaag
Minpunten
  • Het is geen kleintje wegens de dubbele mand
r******@f****************18-08-2025

Praktisch en veelzijdig

De Princess Double Basket Airfryer doet wat hij belooft: twee gerechten tegelijk bereiden zonder gedoe. Voor ons als gezin de eerste keer dat wij een airfryer gebruiken en we waren allemaal blij verrast qua smaak en mogelijkheden. De bediening is eenvoudig, en het is fijn dat je per mand de instellingen kunt aanpassen en zelfs kan zorgen dat het beide tegelijk klaar is. De installatie was letterlijk plug & play – alleen de bakplaten plaatsen en je kon aan de slag. De handleiding was daarom ook kort maar krachtig. Was er dan niets wat tegenviel, punt qua verbetering zou het slecht leesbare menu bij fel daglicht zijn. De temperatuur en tijd zijn dan wel duidelijk en goed zichtbaar, maar de instel icoontjes zijn nauwelijks te onderscheiden. Ook miste wij een voorverwarmfunctie, wat bij het bereiden van diepvriesproducten echt een gemis is. Maar nadat we dit wisten even zonder eten laten draaien en daarna de friet, kip of andere dingen erin en smullen maar. Qua schoonmaak is het apparaat makkelijk te onderhouden, zowel met de hand maar ook kan de mand en plaat in de vaatwasser. Al met al een degelijke airfryer, maar met ruimte voor verbetering.
Pluspunten
  • Ruimte voor groot gezin
  • 2 afzonderlijke manden
  • Makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • instel iconen slecht zichtbaar bij fel lichtinval
a*************@h**********17-08-2025

Super in gebruik

De Princess Double Basket Airfryer is een gebruiksvriendelijk en efficiënt keukenapparaat dat ik met genoegen heb getest. Na het uitpakken is het apparaat eenvoudig te reinigen volgens de duidelijke instructies in de handleiding. Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat is het gemakkelijk te plaatsen in diverse keukenopstellingen. De handleiding is beknopt maar helder, waardoor het eerste gebruik probleemloos verliep. Een opvallend voordeel is het gemak waarmee het apparaat schoon te maken is, zeker in vergelijking met andere modellen. Daarnaast neemt het minder ruimte in beslag, wat het geschikt maakt voor kleinere keukens. Tijdens het testen heb ik diverse gerechten bereid, waaronder mini appeltaartjes in ovenschaaltjes, aardappelproducten, vleesgerechten en broodjes. De dubbele lades bieden voldoende capaciteit en flexibiliteit. De ingebouwde verlichting en het aflopende tijdsdisplay maken het bakproces goed te volgen. Hoewel het gebruik van de lades enige gewenning vraagt, is de algehele bediening intuïtief en prettig. Kortom, de Princess Double Basket Airfryer is een veelzijdig en praktisch apparaat dat voldoet aan de verwachtingen en geschikt is voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Gemakkelijk
  • Handig schoon te maken
  • Maakt weinig lawaai
  • Licht aanwezig
Minpunten
  • Voor sommigen misschien te groot
ferditas1993@gmail.com17-08-2025

Grote airfryer prima prijs

Mijn gezin bestaat uit 5 personen (3 kinderen en 2 volwassenen), ik heb de airfryer nu een aantal weken in gebruik. Het apparaat is erg eenvoudig te bedienen, zowel de kinderen als de volwassenen kunnen het apparaat instellen dankzij zijn icoontjes die herkenbaar zijn. Doordat het een dubbele basket is kan je 2 gerechten tegelijkertijd bereiden. Denk hierbij aan friet en snacks of afbakbroodjes. Het apparaat schoonmaken is ook zeer eenvoudig dankzij het rekje dat te verwijderen is uit het mandje. Het mandje zelf is gemakkelijk te reinigen. Het apparaat is eenvoudig te installeren enkel stekker erin en een programma kiezen tijd instellen en starten maar. Bouwkwaliteit van de airfryer is ook dik in orde en de ingebouwde lamp is er handig. Zo kun je zien hoe je gerecht er bij staat zonder de lade te openen.
Pluspunten
  • Inhoud
  • Dubbele mandjes
  • Verlichting
  • Meerderen gerechten klaar maken
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • Vrij groot
WidgetTWW12-08-2025

Dubbele mandjes is een goede uitvinding

Voor Review.nl mocht ik de Princess 182276 Airfryer met dubbele mand testen. Ik heb al ervaring met wat oudere airfryers (enkele mand) ik was vooral benieuwd naar de voordelen van het dubbele mand-systeem. Dit laatste heb ik als zeer positief ervaren. De airfryer is eenvoudig te bedienen dankzij duidelijke knoppen en een overzichtelijk display. De voorgeprogrammeerde standen maken het koken snel en gemakkelijk. Je hoeft zelf geen tijd of temperatuur meer in te stellen. Handig voor wie snel aan de slag wil. Waar voor mij het grote verschil zit en ook een groot pluspunt, is de dubbele mand. Waar ik voorheen gerechten apart moest bereiden, kan ik nu meerdere dingen tegelijk klaarmaken. Dit scheelt tijd én zorgt ervoor dat alles tegelijk warm op tafel staat. Voor dagelijks gebruik is de airfryer zeker geschikt. De onderdelen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en mogen in de vaatwasser, maar even afspoelen met warm water werkt ook prima. Beide mandjes zijn los in te stellen qua tijd en temperatuur, maar je kunt ze ook zo instellen dat de gerechten tegelijk klaar zijn. Dit synchroniseren werkt goed en is echt een handige functie. De airfryer voelt stevig aan en is duidelijk van degelijke kwaliteit. Voor iedereen die vaak meerdere gerechten tegelijk wil bereiden, of grotere porties nodig heeft, is dit echt een aanrader.
Pluspunten
  • Dubbele mandjes!
  • Makkelijk schoon te maken
  • Degelijk
  • Sneltoetsen voor snelle bereiding
Minpunten
  • Grote airfyer (dus rekening mee houden)