Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer - NA150/00 - 7.1L - Black - Frituurpan

Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer - NA150/00 - 7.1L - Black
Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer - NA150/00 - 7.1L - Black
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 115,99 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer - NA150/00 - 7.1L - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a*************@h**********21-05-2025

Goede prijs/kwaliteit airfryer!

We hebben een aantal weken de Philips 1000 series dual basket airfryer mogen testen en zijn positief verrast door dit apparaat. Het is een ruime airfryer die je eventueel kunt opsplitsen in 2 compartimenten. Je kunt de temperatuur dan ook afzonderlijk van elkaar instellen zodat je echt 2 verschillende gerechten kunt maken dat is wel erg handig voor een gezin met verschillende eet wensen. Het zou nog handiger zijn als je de grote van het compartiment ook zou kunnen instellen maar dit is helaas niet mogelijk. Het resultaat van bijv de frietjes is erg goed je kunt ze goed knapperig en bruin krijgen. Ook andere (gezondere) gerechten kun je met deze airfryer goed en eenvoudig maken. Verder is het een goed formaat airfryer met een mooi uiterlijk. Het beeldscherm is wel wat kras gevoelig dus deze echt voorzichtig schoon maken. Het schoonmaken van de airfryer is erg eenvoudig dus dat is ook zeker een pluspunt. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te houden.
  • Goed formaat
B. Spijkerman 17-03-2025

Mooi product! Aanrader!

Als tester heb ik met veel plezier gebruik gemaakt van deze airfryer. Met name het feit dat hij zowel als dual basket, maar ook als één XXL basket te gebruiken was vond ik erg positief. Dit brengt veel mogelijkheden met zich mee met betrekking tot de manieren van voedsel bereiden. Het was even wennen gezien deze airfryer zijn warmte ontzettend goed reguleert. Dit betekende in de praktijk dat bereidingstijden op verpakkingen met ongeveer 15-20% ingekort kunnen worden. Hier moet je, je wel bewust van zijn anders branden je producten aan. De tiptoetsen die het toestel werken goed, al moet je er voor zorgen dat je schone vingers hebt, al kokende of bijvoorbeeld groente snijdende om vervolgens met wat nuttige/vettige vingers de airfryer bedienen vormt een uitdaging. Echter de combinatie van de veelzijdigheid en het enorme goede smaakbehoud van de bereide producten zorgt ervoor dat ik ontzettend tevreden achterblijft. Mooi product!
Pluspunten
  • Warmteregulatie
  • Veel bereidingsmogelijkheden
Minpunten
  • Tiptoetsen soms wat lastig te gebruiken
m**********@g********13-03-2025
De pluspunten van deze airfryer zijn: De automatische menu’s zijn makkelijk te bedienen. Grote porties kunnen in een keer klaargemaakt worden Het snoer kan makkelijk worden opgeborgen De ketel is makkelijk schoon te maken. Het grote nadeel is dat bij het klaarmaken van twee verschillende gerechten (bv friet en kroketten) een bak die in tweeën is gedeeld onhandig is. Als je de frietjes wil omschudden, vliegen ook de kroketten in het rond. Al met al een fijne airfryer voor grote porties. m*********6@g****.com
s*****@q**********09-03-2025

Wat een aanrader!

Wij hebben deze moderne airfryer enkele weken mogen testen. Wat een aanwinst. Staat goed in de keuken. Middels een QRcode de handleiding altijd bij de hand (= app). Te gebruiken tot max 5 personen. De touchscreen / automatische programma's zijn eenvoudig in gebruik, logisch te snappen. Stekker kan makkelijk aan de achterkant worden opgerold. Makkelijk in onderhoud, fijn dat eea in vaatwasser kan. Snel op temperatuur. Blij met verdeelschot, al zou het handiger zijn als deze niet alleen in het midden geplaatst zou kunnen worden maar ook op andere plekken ivm hoeveelheid gerecht per bak. Temperatuur en tijd apart per kant in te stellen. Fijn dat je omschutfunctie in kunt stellen, piept dan, dan omschudden en gaat vervolgens weer verder. Piept indien gerecht klaar is. Handvaten ook prettig, verbrand je handen niet. Nadelen: Scherm is krasgevoelig, maar als je je hier bewust van bent wat mij betreft geen issue. Patat valt onder rooster. Als één kant eerder klaar is moet je het eten eruit scheppen, omkiepen is nl. de hele bak, dat vind ik wel een minpunt. Het is een vrij groot apparaat, maar dat zie ik niet als minpunt, maar kun je wel zo ervaren. Maar dat is de deal als hij voor max. 5 personen is. Verdeelschot zou wat mij betreft verplaatsbaar mogen zijn.
Pluspunten
  • Touchscreen
  • Voorgeprogrammeerde instellingen
  • Kan in vaatwasser
  • Voor hele gezin te gebruiken
  • Inhoud zelf te bepalen
  • grote bak in één of 2 gerechten
Minpunten
  • Tussenschot op maar 1 plek in te zetten
  • Bij gebruik 2 gerechten gerecht eruit scheppen
  • niet omkiepen
  • Scherm krasgevoelig
  • Patat onder rooster
onthesplurge25-02-2025

Smaakt goed en knapperig

Dit product heb ik een tijdje mogen testen en ik moet zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met deze Philips airfryer. Wij hadden al een een airfryer in huis die achteraf gezien toch eigenlijk te klein was voor ons gezin. We zijn met z’n 5’en dus dan heb je al snel flink wat liters inhoud nodig. Deze Philips 1000 airfryer heeft een totale inhoud van 7.1 liter. Het leuke is dat de airfryer eigenlijk 1 grote lade heeft die gesplitst kan worden door een verdeler in het midden te plaatsen. Je kan dus 1 groot gerecht maken maar je kan ook twee verschillende dingen tegelijk bereiden. De tijd en temperatuur kunnen ook individueel worden ingesteld met de touchscreen knoppen boven op het apparaat. Sommige etenswaren moeten even halverwege geschut worden. Dit is makkelijk te vergeten maar dit apparaat heeft een knop waarmee je de schud herinnering kan activeren - super handig! Vandaag hebben we zalm en aardappeltjes in de airfryer gemaakt en het proeft echt super lekker. Er is een speciale tijdsynchronisatiefunctie en die begintijd berekend zodat beide mandtjes tegelijk klaar zijn - onafhankelijk van de tijd die ze nodig hebben. De grote lade, het verdeelschot en de onderplaten kunnen allemaal in de vaatwasser gewassen worden.
Pluspunten
  • Grote lade
Indydh25-02-2025

Fijne Airfryer!

Ik heb de Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer mogen testen en ben er erg blij mee! De twee aparte manden zijn super handig, want zo kun je verschillende dingen tegelijk klaarmaken zonder dat de smaken mengen. Je kunt de manden ook samenvoegen tot één grote, ideaal voor grotere gerechten. De inhoud van 7.1 liter is perfect voor een gezin van vier personen. De airfryer is makkelijk te bedienen met de voorgeprogrammeerde standen, en het eten wordt lekker knapperig. Ook fijn: schoonmaken is een eitje, want de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Wat me wel opviel, is dat het scherm snel krassen krijgt. Dit maakt het er na een tijdje iets minder netjes uitzien, dus daar moet je een beetje voorzichtig mee zijn. Al met al zou ik deze Airfryer zeker aanraden!
Marie-Louise 24-02-2025

2 bakken is handiger.

Pluspunten. De automatische menu's zijn handig in de bediening. Klaar maken van grote porties. Snoer kan goed opgeborgen worden. Handig schoon te maken. Er is 1 nadeel. Bij het klaarmaken van 2 verschillende producten, bijvoorbeeld friet en kroket, Is 1 bak onhandig.
Pluspunten
  • Bakresultaten zijn goed.
Minpunten
  • 1bak
  • voor 2 verschillende gerechten
HVisscher23-02-2025

Praktische en Stijlvolle Airfryer

De Philips 1000-serie Dual Basket Airfryer is een fantastische aanwinst voor mijn keuken. Het gebruiksgemak is werkelijk opmerkelijk, met duidelijke instructies en een eenvoudig te reinigen ontwerp. Het tussenschot is een geweldige functie, want hiermee kan ik de airfryer naar behoefte aanpassen: één grote mand voor grotere maaltijden of twee aparte mandjes voor verschillende gerechten. De airfryer heeft een elegant design dat perfect past bij mijn moderne keuken. De 10 kookfuncties bieden talloze mogelijkheden, van bakken en braden tot grillen. Ik waardeer vooral de veelzijdigheid en het gemak waarmee ik verschillende maaltijden kan bereiden. Ik mocht dit product testen en ben, ondanks een aantal min punten, zeer tevreden over de prestaties en veelzijdigheid van deze airfryer.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Praktisch tussenschot
  • Stijlvol design
Minpunten
  • Mandje in de pan wordt gemist
  • Friet kan door de kier onder de roosters terechtkomen
  • Moeilijk om twee dingen tegelijk te bereiden zonder omschudden
a*******@g********20-02-2025

Grote airfryer met twee handige vakken

Dit product heb ik een paar weken mogen testen. Het is een fijne grote airfryer die makkelijk in gebruik is. De bediening werkt prima en spreekt voor zich. We zijn een gezin met 5 personen dus een grote airfryer is dan zeker handig. Een groot voordeel vind ik het vak te verdelen is in twee delen zodat je meerdere gerechten of snacks gelijktijdig kunt bereiden. In vergelijking met onze vorige airfryer heb ik met deze minder last van geur waardoor deze ook prima in de keuken te gebruiken is terwijl ik de vorige in de garage had staan. Deze airfryer kun je in de winter niet gebruiken in een ongeïsoleerde ruimte, dan geeft hij een storing aan dat was de eerste keer even wennen. Na een half uurtje kan hij dan wel weer gewoon gebruikt worden.
Pluspunten
  • grootte
  • Design
Minpunten
  • gerechten bereiden duurt vrij lang
Kelsje8919-02-2025

We hebben hem nu een paar weken in gebruik. Hij is licht, makkelijk in gebruik en voor ons gezin van 5 heeft het ook genoeg capaciteit. We hebben er van alles in klaar gemaakt en de voorgeprogrammeerde standen helpen daarbij enorm. Hij is ook makkelijk aan te passen tijdens het gebruik. De 2 aparte bakken zijn makkelijk schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasser. Toch hebben we ook een punt van kritiek: De bakken zitten aan elkaar vast waardoor je je voedsel niet makkelijk kan omkiepen op een bord of in een bak. Je moet alles eruit scheppen. Maar behalve dat is het een prima airfryer! Wij hebben dit product een aantal weken mogen testen.
Pluspunten
  • Licht
  • Grote capaciteit
Minpunten
  • Moeilijk te legen
Pebbie9719-02-2025

Lekkere knapperige frietjes.

Onlangs hebben we deze geweldige Philips airfryer aangeschaft, en ik ben er ontzettend blij mee! Het moderne en strakke design geeft de keuken een luxe uitstraling. Wel is het oppervlak enigszins gevoelig voor vingerafdrukken, maar dat neem ik graag voor lief. Wat deze airfryer echt onderscheidt, is de ruime bak die je kunt opdelen in twee afzonderlijke compartimenten. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd verschillende gerechten te bereiden en ze precies op hetzelfde moment klaar te hebben. Superhandig als je een complete maaltijd wilt serveren zonder dat iets afkoelt. De inhoud is bovendien ruim genoeg voor een gezin van vier, wat perfect is voor ons huishouden. Een klein verbeterpuntje: als één gerecht eerder klaar is – zoals bij ons de frietjes sneller gaar waren dan de snacks – kun je de bak niet eenvoudig kantelen om alles in één keer over te scheppen. In plaats daarvan moet je een tang gebruiken, wat bij frietjes niet altijd even praktisch is. Verder ben ik meer dan tevreden! De voorgeprogrammeerde kookstanden maken het bereiden van maaltijden super eenvoudig. Van knapperige frietjes tot sappige kip – alles komt er heerlijk uit. Het gemak en de veelzijdigheid van deze airfryer maken hem echt een aanwinst in onze keuken! Wij mochten dit product testen, en ik kan met zekerheid zeggen: ons gezin is helemaal fan!
Pluspunten
  • Deelbare bak
  • Snel en makkelijk
Minpunten
  • Geen losse bakken
v**************@g********18-02-2025
Ik mocht deze airfryer testen en daar was ik blij mee want dit apparaat wordt volop gebruikt bij ons. Dit is de eerste airfryer met een scheidingswand en dat leek me ideaal. Ik was een beetje bang voor de grootte maar dat viel alles mee. Hij is wat breder maat verder erg compact. De bediening is ook erg eenvoudig. Je kan het ook instellen als 1 grote bak als je maar 1 gerecht bereidt. Dan haal je de scheidingswand er makkelijk tussenuit. Wat ik jammer vind, is dat er steeds aardappeltjes of andere stukjes voedsel onder de roostertjes belanden. Je kan ze er pas uithalen als alles weer is afgekoeld. Ook heb je geen losse mandjes meer. Je moet met een tang je eten uit de airfryer halen. Dat is even wennen. Het eten is wel snel klaar en lekker krokant. Een prima airfryer die we meerdere keren per week gebruiken.
Mvhmj17-02-2025

Gemakkelijk in gebruik!

Deze Philips Dual Airfryer is makkelijk en snel te gebruiken na aanschaf. Wel dien je hiervoor een telefoon te hebben om de meegestuurde QR code te scannen voor recepten en gebruiksaanwijzing. Indien je geen smartphone hebt of niet kundig bent met internet kan dit een probleem zijn gezien er geen papieren gebruiksaanwijzing bij zit. De lade/bak kan makkelijk gesplitst worden door het gebruik van een tussenschot. Deze is makkelijk te plaatsen. Al met al een zeer fijne airfryer waar ik veel kook plezier en gemak van heb. #hebditproductmogentesten
Pluspunten
  • Direct te gebruiken
  • Dual
Minpunten
  • Scherm is kras gevoelig
h********@g********17-02-2025

super apparaat, veel inhoud en gemakkelijk schoon te maken.

ik heb enkele weken deze airfryer mogen testen, echt ik ben er blij mee. 7 liter inhoud. En wat ik top vind is dat er enkele platen/bakken e.d. in de vaatwasser kunnen. Een frituurpan overleefd bij mij max een jaar en ik wil toch wat gezonder leven. Kortom een super apparaat, wat ideaal is dat er automatische programma's opzitten. Een kind kan de was doen.
Pluspunten
  • design
  • gebruikersgemak
  • prijs
Minpunten
  • opwarmtijd
FabienneLos17-02-2025

Fijne airfryer met veel opties

De Philips 1000 Series Dual Basket Airfryer is een hele fijne toevoeging aan mijn keuken. Het meest handige vind ik de mogelijkheid om de mand in tweeën te verdelen, zodat ik verschillende snacks tegelijk kan bereiden zonder dat de smaken mengen. Deze twee mandjes kan je dan ook weer apart instellen, zodat je de juiste temperatuur en tijd kan selecteren. Als ik juist een grotere portie wil maken, haal ik de scheidingswand eruit en gebruik ik de hele mand. De bediening via het touchscreen werkt makkelijk en snel, en met de 10 voorgeprogrammeerde functies hoef ik niet steeds te zoeken naar de juiste instellingen. Het design is strak en praktisch, en ik vind het handig dat de stekker netjes opgeborgen kan worden aan de achterkant, zodat deze niet los in de kast of op het aanrecht ligt.
Pluspunten
  • Mand kan verdeeld worden
Johnuitr17-02-2025

Prima airfryer

Mooi net apparaat werkt super makkelijk enigste min punt is dat er geen binnenbak in zit dit is een beetje vervelend maar niet heel erg. Conclusie naar mijn test periode nis dat ik de airfryer ga overnemen..
Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk schoon te maken
  • Simpel in gebruik
Minpunten
  • Geen binnenbak