Tefal Easy Fry Mega EY855B Airfryer - 7,5 Liter - Grijs - Frituurpan
Absolute aanrader!
Ik heb mijn Airfryer nog maar net in huis en ik ben nu al helemaal verkocht! Mijn eerste test: kaasbroodjes, en ze kwamen er perfect uit—krokant van buiten en heerlijk zacht van binnen. Het gemak is ongeëvenaard: geen voorverwarmen nodig en alles is eenvoudig schoon te maken, zelfs in de vaatwasser. Dit apparaat maakt koken écht makkelijker en leuker. Absoluut een aanrader voor iedereen die snel, lekker en zonder gedoe wil koken!
Pluspunten
- Niet voorverwarmen
- Makkelijk schoon te maken
Makkelijk in gebruik en ruime bak!
We waren op zoek naar een Airfryer met een ruimte bak waar veel in past. Deze Airfryer is enorm makkelijk in gebruik door de pictogrammen van producten die je wil gaan verwarmen. Temperatuur en tijdsduur kan je simpel aanpassen. Afbakbroodjes kunnen er bijvoorbeeld direct in zonder dat het apparaat hoeft voor te verwarmen. Wij raden dit product aan!
Pluspunten
- Voorverwarmen niet altijd nodig
- Ruime bak
- Gemakkelijk in gebruik
- Bakken kunnen in de vaatwasser
Top aankoop!
Goed product, fijn dat het scherm na een tijdje uitgaat als hij niet gebruikt wordt. Goede standen en vooral heel fijn dat onderdelen in de vaatwasser kunnen. Verbeterpunten heb ik niet. Prijs-kwaliteitsverhouding vind ik verbazingwekkend goed.
Pluspunten
- Prijs-kwaliteit
- Vaatwasserbestendig
Minpunten
- Niks
Mooie en gebruikers vriendelijk en vooral heel ruim digitale tijd en temp is een plus net zoals het schoonhouden ervan.
Na ruim 19 jaar een Philips xxl te hebben gehad blij dat ik naar tefal ben over gestapt vooral om de ruime binnenpan.
Zeer zeker aan te bevelen.
Pluspunten
- Bedienings gemak
- Ruimte
Minpunten
- Beetje bommend geluid
Absoluut een aanrader!
Via CoolBlue aangeschaft omdat de oude inmiddels wel versleten was. Een Air Fryer is wat mij betreft een must-have en deze is echt helemaal naar wens! Eenvoudig snelle standen te gebruiken voor de meest voorkomende producten, een fancy display en een veel ruimte. Daarnaast ziet hij er strak uit en past hij perfect in de keuken!
Pluspunten
- Veel ruimte
- Mooi display
- Eenvoudig in gebruik
- Strak design
Bevalt prima
Mooie grote airfryer,snel op temperatuur snacks lekker krokant,voldoet prima.
Blij met deze airfryer was niet duur en werkt prima en is makkelijk schoon te maken
zeker een aanrader
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een grote is. Dit leek mij heel handig, en het klopt! De prijs van deze Airfryer was ook heel goed en natuurlijk helpt dat ook mee in de keuze. Ik ben erg tevreden over de Airfryer van Tefal.
Pluspunten
- Groot
- Makkelijk in gebruik
Echt een upgrade op alle vlakken!
Ik heb deze fryer gekocht omdat ik al jaren een goedwerkende maar kleine variant had. Toen de nieuwe binnenkwam was ik echt enorm verbaast over hoe mooi de donkergrijze kleur is! Bij het uit de doos halen van de machine voelde hij ook licht aan, een stuk lichter dan mijn vorige apparaat. Hij is echt perfect qua grootte en hij past, gek genoeg, in de kast waar de oude variant stond. We zijn met zijn 4e thuis en ik kan nu echt in 1x alles klaarmaken, wat een verademing! Het scherm ziet er strak en makkelijk uit en maakt een mooi subtiel geluid! Al met al heel erg blij mee!! (Je weet dat je oud wordt als je blij wordt van huishoudelijke apparatuur hihi!!)
Pluspunten
- Groot
- Mooi scherm
- Mooie kleur
- Maakt bijna geen herrie
Minpunten
- Scherm is vlekgevoelig
Aanrader!
Hele goede airfryer, gebruik mijn over totaal niet meer. Doet alles wat je ervan verwacht dat die doet.
Pluspunten
- Formaat
- Prijs/kwaliteit
Minpunten
- nog niks
Hele fijne grote airfryer!
De Airfryer heeft een groot formaat, waardoor er veel in kan. Handig als je thuis met veel mensen bent. Hij is gemakkelijk te bedienen en in te stellen via de knoppen op het scherm. Daarnaast is het eten snel klaar en lekker luchtig en krokant.
Echt een aanrader!
Pluspunten
- Snel opgewarmd
- Handig te bedienen
- Er kunnne grote hoeveelheden eten in
Blij met aankoop
Heb jaren lang geleden een airfryer gekocht maar daar had ik niet echt positieve ervaringen mee.. maar dit is een flinke verbetering. Makkelijk te bedienen, grote laadruimte om mee te werken en geweldige resultaten. Zeker blij met de aankoop!
Pluspunten
- werkt goed zoals omschreven
- makkelijk schoon te maken
Awesome airyer in a nice price
Very nice product in a nice price
Pluspunten
- Cost
- Look
Minpunten
- Small Cord
Heerlijke krokante afbakbroodjes. Moet nog een beetje uitproberen hoe hij werkt. Gaat veel sneller dan in onze oven.
Vervanger van 8jr oude Actifry
Jarenlang hebben wij gebruik gemaakt van een Tefal Actifry, die na 8 jaar echt aan vervanging toe was. Hopelijk gaat deze pan ook weer minimaal 8 jaar mee. De eerste resultaten zijn veelbelovend! In de afgelopen twee weken hebben we vooral diverse soorten aardappel producten en snacks klaargemaakt, wat supersnel en gemakkelijk gaat. Producten komen lekker knapperig uit de pan.
Lekker groot
Na jarenlang een ander merk airfryer te hebben gehad, nu deze. Het eerste wat opvalt is de grootte. Nu hoeven we niet meer te wachten op de tweede ronde. Daarnaast is hij handiger schoon te maken dan de oude. Daarentegen duurt het wel langer voor de frietjes klaar zijn, het kan natuurlijk ook dat we nu meer tegelijk bakken dus dat dat het verschil maakt. Verder is het openen niet ideaal. Hij ‘valt’ gemakkelijk. Al met al ben ik wel heel tevreden.
Pluspunten
- Groot
- Gemakkelijk bedienen
- Gemakkelijk schoonmaken
Minpunten
- Bak valt snel
Fijn apparaat
Fijn apparaat. Ideaal voor pizza
Makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- Geschikt voor pizza
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Frietjes blijven zacht
- Niet omschreven hoe lang voor te verwarmen
Fijne machine een aanwinst
Ik vind een aanwinst in de keuken
Heerlijk voor snacken 's avonds kippekluifjes
Bitterballen
Cakes alles is heerlijk!
En voor al makkelijk schoon temaken
En makkelijk in gebruik
Ideaal voor gezin van 6 kun je tegelijk eten met patat bijvoorbeeld
Pluspunten
- Ziet er mooi uit
- Makkelijke bediening
Gebruiksvriendelijke airfryer
Afgelopen tijd heb ik met enige regelmaat de airfryer gebruikt in de keuken. Voor zowel een éénpansgerecht, als voor het bereiden van een stuk vis, maar ook voor het bakken van broodjes. Zeker bij het bakken van de afbakbroodjes is de airfryer echt een uitkomst. Je hoeft niet net als bij een traditionele oven eerst 15 min. te wachten voordat hij is opgewarmd, maar binnen 8 minuten heb je heerlijk afgebakken broodjes. De éénpansgerechten waren ook makkelijk te bereiden. Je doet het gerecht erin en hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Bij het bereiden van een gecombineerd aardappelen/groente/vlees-gerecht was het wat lastiger dat er geen (los) verdeelvak aanwezig was, waardoor het omschudden halverwege wat lastiger was. Maar die is misschien nog los verkrijgbaar. Ook het opwarmen van een stuk vlees wat al was aangebraden en in de koelkast was bewaard ging prima. Het bereiden van friet ging op zich ook goed, alleen ben ik zelf niet zo'n fan van met name de snacks uit de airfryer. (maar dat ligt waarschijnlijk meer aan de snacks) De bediening is super makkelijk en wijst eigenlijk voor zichzelf. En ook het schoonmaken is een fluitje van een cent. Al met al een hele mooie aanwinst in de keuken.
Pluspunten
- Gemakkelijk bedienbaar
- snel warm
Goede, ruime airfryer
Fijne ruime airfryer. Makkelijk te bedienen en makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
- Ruim
- Makkelijk bedienen en reinigen
Minpunten
- X
- X
Prima airfryer
Fantastisch apparaat, zeer gemakkelijke maar zeer uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Programma's te over, is in zeer korte tijd voorverwarmd en de lade is goed voor 1200 gram inhoud, er is geen reuk van het eten in je (woon)kamer. Patatjes komen er goudbruine en knapperig uit net als kipcorn, niet slap of wit maar goudbruine en stevig. Ook verschillende ovenschotels gemaakt en naar grote tevredenheid, ik probeer steeds nieuwe recepten uit en altijd lekker en voedzaam. Zelfs het schoonmaken is een makkie met de anti-aanbak laag en uit te halen rooster. conclusie: 100% een aanrader
Fijne ruime airfryer
Dit is een ruime fijne grote airfryer. Je kunt hier makkelijk cake,brood,kip en maaltijden in bakken. Ook even snel iets opwarmen. Ik ben zeer tevreden met deze airfryer. Er zitten ook een aantal programma's op waarmee je kunt bakken hiermee kwam de friet er lekker krokant uit. Zeker aan te raden dit product
Pluspunten
- Grote inhoud
- Energiezuinig
Bij het uitpakken van deze airfryer valt mij op dat deze airfryer helemaal niet zwaar is.
Het mandje is groot, dus er kan een grote hoeveelheid in een keer bereid worden.
Het mandje komt wel wat stroef uit het apparaat.
Meerdere dingen inmiddels getest zoals friet, snacks, poffertjes, afbakbroodjes zoals stokbrood, croissants.
Bij de friet valt mij op dat er wat zachte stukjes tussen zitten. Wellicht is dit te verhelpen door vaker te schudden.
Poffertjes komen er goed warm en met een klein krokant randje uit.
Broodjes komen er ook goed en bruin uit. (Wel een kortere bereidingstijd aanhouden dan wat aangegeven wordt).
De airfryer maakt niet veel geluid en geurt minimaal.
Het mandje is makkelijk schoon te maken.
Ik zou deze airfryer zeker aanbevelen.
Groot genoeg
Wat een fijne pan. Hij is groot genoeg voor ons grote gezin. We kunnen nu allemaal tegelijk eten ipv allemaal apart. De friet wordt lekker knapperig en is snel klaar. Verder is hij makkelijk te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- Groot
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Geen
Super airfryer
We zijn super blij met de Easy Fry Mega 7,5L airfryer. Het is groot genoeg voor ons gezin van 5. Als moeder van 3 nog jonge kids ben ik altijd aan het kijken hoe ik, met name het avondeten, zo gezond mogelijk op tafel kan zetten. Uiteraard horen daar ook frietjes bij. Niet meer wachten tot de volgende ronde frietjes klaar is maar meteen genoeg voor ons allemaal. Ook gaan er broodjes in, aardappeltjes, vlees en vis. Kortom we kunnen nu al niet meer zonder de tefal Easy Fry Mega 7,5L airfryer.
Eenvoudig bedienbaar, uitstekend in gebruik
Een fijne en grote airfryer. De bediening is eenvoudig en de kade heeft veel inhoud. De lade heeft geen binnenbak, wat het schoonmaken eenvoudiger maakt. Het display is goed afleesbaar maar spiegels snel. De bediening is even wennen maar door eenvoud snel aangeleerd en prettig in gebruik. De lade sluit niet goed wanneer je deze niet direct recht plaatst; maar is eenvoudig weer opnieuw te sluiten. De behuizing is wat ruw waardoor deze makkelijk is schoon te maken.
Het resultaat bij gebreid is uitstekend. De friet is knapperig en er kan snel een grote hoeveelheid worden bereid. Ook is het apparaat goed te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een cake.
Het snoer is eigenlijk te kort, je bent nu gebonden aan een plek dicht bij een stopcontact.
Al met al een fijn apparaat en naar tevredenheid in gebruik.
Pluspunten
- Groot
- Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
- Kort snoer
- Lade sluit soms lastig