Tefal Easy Fry Dual XXL EY9428 - Dubbele Airfryer - 11 Liter - Zwart - Frituurpan

Tefal Easy Fry Dual XXL EY9428 - Dubbele Airfryer - 11 Liter - Zwart
Tefal Easy Fry Dual XXL EY9428 - Dubbele Airfryer - 11 Liter - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 152,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry Dual XXL EY9428 - Dubbele Airfryer - 11 Liter - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Super 22-10-2025

Super

Wat jn zijn super tevreden met deze airfryer goede duidelijke handleiding en veel goede functies . Makelijk schoon te maken .
Pluspunten
  • Schoonmaken makkelijk
  • Bediening makkelijk
m********@g********15-10-2025
Hadden een “gewone”enkelvoudige airfryer, nu een duo airfryer van Tefal, wat een genot..heerlijk verschillende producten in 1x klaar met de synchroon functie of apart(manueel) van elkaar. Tefal goede prijs/product , zeker een aanrader
r******@g********07-10-2025

Topper onder de airfryers

De dual fryer is als eerste een lust voor het oog. Prachtig afgewerkt met mooie en tiptoetsen. Het beeldscherm is duidelijk en erg handig zijn de voorgeprogrammeerde keuzes. Ideaal om tegelijkertijd je verschillende producten voor te bereiden en ideaal dat ze ook tegelijkertijd klaar zijn door de synchronisatie optie. Zeer tevreden over de eindproducten. Makkelijk te reinigen en het ondanks zijn grootte neemt hij niet overdreven veel plaats in op mijn aanrechtblad. Echt een aanrader zeker voor deze prijs.
Pluspunten
  • Afwerking
  • Snelheid
  • Synchronisatie optie
  • Eenvoudig te reinigen
l**********@g********30-09-2025

Ruime airfryer voor variabel gebruik

Perfecte airfryer als je van een iets varierende maaltijd houd waarbij je tegelijk een hele kip en groentes kunt klaarmaken voor een groter bezoek of groot gezin!
Pluspunten
  • Inhoud
  • Variatie
J*******@g*********25-09-2025

Hele fijne Airfryer!

Heel blij met deze Airfryer! Ik heb een groot gezin (6 personen) en ik ben geen keukenprinses. Nu eten we extra gezond en het is makkelijk in gebruik. Het eten is snel klaar, bijv. De zalm en de kip komen er heel mals uit. Echt een aanrader! Ook de prijs- kwaliteit verhouding is prima!
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk
  • Gezond
  • Makkelijk voor een groot gezin
J*******@g*********22-09-2025

Super fijne Airfryer!

Heel blij met deze Airfryer! Ik heb een groot gezin (6 personen) en ik ben geen keukenprinses. Nu eten we extra gezond en het is gemakkelijk in gebruik. Het eten is snel klaar, bijv. de zalm en de kip komen er heel mals uit. Echt een aanrader! Ook de prijs- kwaliteit verhouding is prima!
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel
  • Gezond
  • Ideaal voor een groot gezin
l*************@h**********26-08-2025

Heb voor het eerst airfryer gekocht, net binnen meteen gebruikt! helemaal tevreden mee, super handig!! Zeker een aanrader
Pluspunten
  • Handig
  • Snel
p*************@h**********04-08-2025

Een prima aankoop

Wij hebben de air fryer van Tefal gekocht en zijn heel tevreden over het product.
Pluspunten
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Eenvoudig in gebruik.
w***********@h******30-07-2025

Had ik hem maar eerder gekocht...........

Verbazingwekkend goed, zeer gebruiksvriendelijk en heerlijke producten uit deze 11 liter (1 x 6,5 en 1 x 4,5 liter) airfryer. Net 2 dagen in huis en inmiddels 4 x gebruikt. Laatste keer aardappels, groenten en kip verdeeld over de 2 mandjes en waanzinnig lekker, snel en gezond(er)
Pluspunten
  • snel op temperatuur
  • vaste programma's die exact kloppen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • nog niet ontdekt
m***********@g********11-06-2025

good, zeker een aanrader

Geweldig product. Dankzij dit product besparen mijn vrouw en ik veel tijd, we bereiden het hele gerecht in één keer. Het regende in het weekend, we hadden gasten, maar dankzij Frayer konden we gegrilde worstjes en steaks bereiden.
Pluspunten
  • good
  • Tijd voor het bereiden van de maaltijd
  • Tijd voor het bereiden van de maaltijd
T***********@h**********04-06-2025

Tefal air fryer xxl

Geweldig apparaat is super snel en fijn voor gebruik. Met de 2 bakken ideaal om 2 verschillende gerechten voor te bereiden. Ik ben er zeker blij mee en genoeg voor 4 personen ruimte.
Pluspunten
  • Dubbel bak
  • Groot
Minpunten
  • Niet
  • Niet
E*******@h**********15-01-2025

Geweldig.

Het is een dubbel vak wat geweldig is, helaas patat bakken duurt voor mij te lang. Voor de rest een geweldig ding
Pluspunten
  • Dubbel vak
Minpunten
  • Snoer
  • Bakken
c***********@g********15-01-2025
Met deze Tefal airfryer kun je veel van de ongezonde gerechten maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vet en calorieën. • Over de kwaliteit van de airfryer zelf valt niet te klagen. de oven warmt snel op en is perfect als vervanging van een traditionele oven. Het is jammer dat er niet een betere handleiding bij zit die de verschillende programma's uitlegt. Zo weet ik nog steeds niet hoe ik er vis in dien te bereiden. • Het product heeft een mooie strakke vormgeving, maar door de grote volumeinhoud neemt het veel plaats in beslag in de keuken • Wat ook erg handig is zijn de standaard programma's die al ingesteld zijn per product, zo wordt het je heel gemakkelijk gemaakt. • Tefal heeft een handige app met veel lekkere recepten die je kunt maken in het apparaat. • Wat een verschil maakt met ander soortgelijke apparaten is dat bij de frietjes en het vlees er echt een heerlijk korstje op komt.
k**************@h**********08-01-2025

Heerlijke aanvulling voor in de keuken

Wat een heerlijke machine. Alles lekker snel klaar en heerlijke bereid. B-merken vind ik minder knapperig eruit komen dus let wel op welke producten je koopt. Ik vind het zeer zeker een aanvulling voor in onze keuken met jong gezin.
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Snel klaar
G******@g********08-01-2025

Fantastische airfryer!

Een super fijne airfryer met dubbele lades. Met een groot gezin ideaal! Zowel de frietjes als de snacks zijn zo tegelijk klaar en het bespaart dus veel tijd. Het was even uitzoeken hoe het werkte, maar als je daar eenmaal achter bent is het heel makkelijk om de airfryer in te stellen. Tussendoor krijg je een melding om even te schudden met de snacks of frietjes ( of wat je er dan ook in. Klaar maakt) erg handig! Doordat hij zo groot is neemt hij wel veel ruimte in beslag, maar dat is voor ons het enige “nadeel“.
Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Tegelijk friet en snacks klaar
Minpunten
  • Neemt veel ruimte in beslag
Noesje08-01-2025

Ideaal voor grote gezinnen met weinig tijd

Ik kocht de Easy Fry XXL Essential Dual Black omdat we een gezin van 6 zijn. De vleesbereidingen overtreffen mijn verwachtingen, de smaak is veel beter en het vlees blijft sappig. De frietjes heb ik nog geen perfecte bereidingstijd voor gevonden, iedere keer blijven de frietjes smaakloos en zijn de uiteinden 'krokant' terwijl de rest slap is. Verschillende hapjes gemaakt die perfect en lekker waren, cupcakes lukten ook zeer goed. De snoerlengte zou wat langer mogen maar voor de rest is dit toestel zeker zijn geld waard om in een groot gezin te gebruiken.
Pluspunten
  • 2 verschillende lades
  • synchroon instellen
Minpunten
  • snoerlengte
  • geluid
Pascalensandra05-01-2025

fijn product

mooie ruime airfryer. met 2 lades zodat je patat en snacks tegelijk kan bereiden. De bediening met touch bediening, is even wennen. Het apparaat is qua geluid heel stil vergeleken met onze vorige airfryer.
Pluspunten
  • ruim
  • weinig geluid
Minpunten
  • bediening is wennen
m************@g********03-01-2025
Als moeder van vier, inclusief een puber met de eetlust van een paard, is het een uitdaging om iedereen tegelijk tevreden te stellen. De Tefal Easy Fry XXL Essential Dual Black is mijn redding! Met twee manden kan ik frietjes bakken voor de kleintjes en tegelijk kipnuggets voor de puber. Geen gedoe meer met meerdere keren frituren! Het apparaat is super makkelijk te bedienen, zelfs met mijn handen vol. De manden zijn vaatwasserbestendig, wat een enorme plus is. En het beste van alles? Het eten is lekker krokant en veel gezonder dan gefrituurd. Eindelijk kan ik snel en makkelijk een voedzame maaltijd op tafel zetten waar iedereen blij mee is. Aanrader!
h*************@h**********03-01-2025
Een tijdje geleden heb ik de Easy Fry XXL Essential Dual Black ontvangen. Na goede verhalen over airfryers wilde ik graag een variant met een dubbele la om 2 verschillende producten tegelijkertijd te bereiden. en oh boy dit valt niet tegen zeg! Het apparaat is heel makkelijk in gebruik. De 2 lades zijn apart van elkaar te bedienen en kunnen dus ook apart timen. Als de bereidingstijd van het ene ingrediënt korter is, start hij pas als de andere lade deze timing heeft bereikt. Ook kunnen de temperaturen apart van elkaar worden bediend. De baktijd is korter dan die van onze oven en alles komt er rondom knapperig en lekker krokant uit. De fritesstand geeft ook nog eens aan wanneer er even gehusseld moet worden. Ik raad dit product dus van harte aan.
jacinta02-01-2025

easy met easy fry

mooie grote airfryer. In 35 minuten de patat mooi goud. Geeft na een tijdje een seintje dat de patat geschud moet worden. Handig display. makkelijk in gebruik. Wel wat groot maar bij ons op een vaste plek. met kerst voor 6 personen hapjes er in klaar gemaakt. handig 2 bakken.
Pluspunten
  • 2 bakken verschillende dingen tegelijk warm maken
  • snel schoon in de vaatwasser
Minpunten
  • groot
e******@g********31-12-2024

Groot airfryer met een kort lontje

Voorheen gebruikte ik al een Tefal airfryer, maar dan met 1 grote bak met een tussenschot erin. Dat vond ik al handig, totdat ik de duo airfryer had geprobeerd. Wat een uitvinding! Het biedt je de mogelijkheid om twee verschillende gerechten in een keer te bereiden. En dat is ideaal, vooral als het gaat om twee ingrediënten met verschillende tijden en standen. Door de ‘sync’ optie zijn beide gerechten tegelijkertijd klaar. Nooit meer koude frietjes als je snacks eindelijk klaar zijn dus! Het gebruik spreekt voor zich, daar heb je eigenlijk de handleiding niet voor nodig. Wel aan te raden om de airfryer goed onder de afzuiging te zetten, want er blijft altijd een frituurlucht hangen. Qua grootte viel de airfryer zeker mee en past hij goed in de keuken. Al met al een super aanwinst in de keuken!
Pluspunten
  • 2 lades
  • Groot
Minpunten
  • Kort snoer
  • Groot
S************@h**********30-12-2024

Perfect groot

Perfect groot, ideaal 2 losse compartimenten! Alleen wat groot is, heeft ook meer opbergruimte nodig en eist meer ruimte op in de vaatwasser. Het is even zoeken nog naar de juiste temperatuur en aantal minuten voor het eten, maar als je even wat probeert kom je er vanzelf achter. Er zit een synchronisatie optie op, de patat moet bijvoorbeeld 35 minuten en de hapjes maar 10 minuten. Hij zorgt ervoor al voor dat het tegelijkertijd klaar is. Er zit een rooster onderin de bak, ideaal om de vaatwasser in te doen. Zeer tevreden, meer dan genoeg ruimte voor een gezin van 6.
Pluspunten
  • 2 lades
  • Synchronisatie optie
Taaraa28-12-2024

Fijne airfryer

Aan deze airfryer moet je even wennen. Maar hij is wel handig. We hebben wel even moeten puzzelen. Snacks en aardappelkroketjes komen mooi bruin en krokant eruit. Maar de friet is een ander ding. Goed en vaak schudden is een must. Anders is de friet die in het midden zat rauw en de friet aan de buitenkant bruin. Na een aantal keer oefenen hebben we het redelijk onder de knie. Het is een vrij grote airfryer dus je hebt wel plek nodig. Maar hij maakt niet veel lawaai en je ruikt het niet als je iets aan het bakken bent. Dit vind ik een groot voordeel. Onze vorige airfryer leek net zo’n frituurpan. Wij zijn blij en raden hem aan.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Snacks bakken krokant
Minpunten
  • Groot
  • Friet duurt lang en je moet veel en vaak schudden
f**********@p********24-12-2024
Wat een makkelijke airfryer. Mooie groote en makkelijk in gebruik. Tijden en temperaturen snel aan te passen. Ben er erg blij mee. Prijs kwaliteit is prima.
Chantal van Riemsdijk24-12-2024

Perfecte airfryer voor een groot gezin

Ik mocht de Tefal dubbele Airfryer testen. Bij het openmaken was het al gelijk een grote apparaat. De mannen zijn echt super groot waardoor je dus echt voor zin van vijf een complete maaltijd kan maken die ook nog eens tegelijkertijd klaar is. Mijn andere Airfryer kon dit niet, waardoor je altijd net wat warmtetekort kwam om je maaltijd warm te krijgen tegelijkertijd. De bediening is gemakkelijk wel even goed kijken op het display welke mand je hebt geselecteerd. Anders lopen ze allebei terwijl je d’r misschien maar eentje in gebruik heb. Ik ben niet van de boekjes lezen, maar ik heb nog niet ontdekt dat de start en stopknop ook echt het programma kan stoppen. Het geluid van de Airfryer is minimaal en dat is ook wel fijn. Sommige Airfryer zijn echt best wel heel luid. Qua stroomverbruik valt het met deze Airfryer ook super mee en ik vind echt dat deze het is dan de gangbare Airfryer. Al met al vind ik het een hele fijne Airfryer ook heel handig dat je de mandjes gewoon in de vaatwasser kan zetten waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Kortom, een superfijne Airfryer voor een gezin van vijf.
Pluspunten
  • Dubbele compartiment
  • Duurzaam
Minpunten
  • Geen pauze knop