Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9654 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Op zoek naar een Aifryer voor het hele gezin? De Philips Avance Collection HD9654 beschikt over een capaciteit van maar liefst 1,2 kg. Dat betekent dat je een hele kilo friet in een handomdraai kunt bereiden. Het apparaat maakt daarbij gebruik van Rapid Air-technologie. Een mooie bijkomstigheid is dat je tot wel 90 procent minder vet gebruikt dan in een gewone friteuse. Naast frietjes en snacks kun je met de Philips Avance Collection HD9654 ook bakken, braden, grillen en opwarmen. Is je eten eerder klaar dan jij? Gelukkig kun je het met deze Airfryer tot wel 30 minuten warm houden.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mopsieke 30-01-2023

TOPproduct

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Bij ons het keukentoestel dat het vaakst gebruikt wordt. De beste airfryer is deze van Philips. Voor 4 personen is de XXL versie ideaal!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Leeuwin78 29-01-2023

ECHT tevreden

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
snel klaar dan oven (moet eerste opwarming open na beginnen (echt verlies tijd), minder vettig. Lekker smaak. WOW
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Filiberke 24-01-2023

Super

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over mijn aankoop kan het aan iedereen aanraden .
Zeer gemakkelijk in bediening en het resultaat van de bereide etenswaren zijn zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Moepie 20-01-2023

Toppertje in de keuken

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in onderhoud. Geeft geen geur af. Gemakkelijk in gebruik. Groot genoeg XXL voor 3 personen en meer. Je kan er zoveel mee doen, bakken,koken,braden.....
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Van der Elst Tania 18-01-2023

Tevredenheid review

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over mijn airfryer!!! Maak er verschillende dingen in klaar,gebruik hem zeker 4x per week.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Zeewind 17-01-2023

Super

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Bij aankoop eerst onzeker , maar als je alles doet zoals vermeld in de app lukt dit zeker goed. Met alles bedoel geen stap overslaan.Verse frietjes lukt heel goed , voor diepvries kijk je best uit waarop Airfryer vermeld staat , Prima toestel , 1 opmerking op de bodem ligt een schaaltje deze kwaliteit is minder goed. Vertoont vlug vlekken reden mindere kwaliteit dan de pan zelf.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J….. 17-01-2023

Airfryer geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Inmiddels onze tweede Airfryer waar we uitermate tevreden over zijn.
We willen hem echt niet meer missen,echte keukenhulpje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ruukster 16-01-2023

Doet goed wat ie moet doen

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Ik heb het idee dat deze airfryer sneller en beter is dan anderen die ik in mijn kennissenkring heb gezien.
Handig in gebruik. Goed schoon te houden.
Gebruik hem voor friet, snacks en harde broodjes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DBassi 14-01-2023

Wat een gemak!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Airfryer voor alles. Bij voorkeur 1-pansgerechten. Zo moet je het fornuis niet schoonmaken, nooit teveel pannen op het vuur, aanzetten en wachten tot het klaar is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LHB75 11-01-2023

Ronduit geweldige Airfryer

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Super airfryer.
Lekker groot.
Doet snel zijn werk.
Had het veel eerder moeten aanschaffen.
Erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lilburg 09-01-2023

Super tevreden

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ik heb lang getwijfeld ,maar ben er heel tevreden mee ,het is gemakkelijk ,snel ,zuiniger ,ik gebruik mijn oven veel minder nu ,dus ideaal voor mij
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Notch 05-01-2023

Topproduct.

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Zeer goed alternatief voor de gewone friteuse.
Makkelijk in gebruik en frieten, snacks, ... net zo lekker als in de gewone friteuse.
Zeer gemakkelijk te onderhouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Esthervh 05-01-2023

Geweldige airfryer

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Bakt alles lekker, krokant en minder vet. Vaak korter dan de baktijd op de verpakking. Goede sterke afzuiging, dus huis stinkt niet wat ook heel prettig is. Een kritische noot : de extra attributen zijn best prijzig, die heb ik dus nog niet gekocht en beperkt dus met sommige dingen, maar dat staat los van de airfryer an zich. Wij raden hem zeker aan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Susie6719 03-01-2023

geweldige airfryer !

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
ik was toe aan een nieuwe airfryer en heb gekozen voor deze uitvoering. bevalt heel erg goed, opvangbak voor het vet is aangepast, bediening erg makkelijk
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Van der Ploeg 22-12-2022

Prima product

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Geweldig zo gemakkelijk te bedienen,
Veel kortere bereidingstijd dan in de oven!
Ik ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toniake 16-12-2022

Alles lekker krokant

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Ik zou deze aankoop direct terug doen. Ben er supercontent van. Frietjes, kroketjes enzo zijn zoveel vlugger klaar! Binnenkort ga ik ook accessoires aanschaffen en dan ga ik allerlei andere recepten proberen, ik zie er zo naar uit!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Super Mario 08-12-2022

AirfryerXXL verrassend goed met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
We hebben lang getwijfeld om een airfryer aan te schaffen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en hebben voor dit toestel gekozen. We zijn heel tevreden over onze keuze omdat dit toestel heel goed werkt, voldoende groot voor ons met 2 personen; maar natuurlijk ook voor met meer, als we gasten ontvangen! Eigenlijk kan bijna alles wat vroeger de oven in ging nu klaargemaakt worden met de airfryer, maar dan wel sneller (geen voorverwarming nodig) en beter (krokanter omdat verwarmingselement dichter staat). De bediening van dit toestel is gemakkelijk (gecombineerd met draaiknop voor instellingen).
Het onderhoud van het toestel gaat vrij goed, wel altijd afwassen na gebruik (best niet met de vaatwasser).
We hebben ook alle accessoires aangeschaft. Is wel aan te raden als je alle mogelijkheden van deze airfryer wil benutten. De kwaliteit ervan is zeker goed.
Het enige minpuntje is dat de prijzen van dit alles aan de dure kant zijn, maar je krijgt hiervoor wel betere kwaliteit!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Heerlijk! 28-11-2022

Airfryer

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Geweldig!!!!
Ik wilde er eerst niet aan, maar zou niet anders meer willen.
Ik doe erin opwarmen,bakken.
De smaak is echt goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Walewiel 27-11-2022

Zeer goed toestel

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Zeer eenvoudige manier van koken,spijtig dat er geen betere handleiding is bijgeleverd, gaartijden zijn moeilijk in te schatten
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nietje1960 15-11-2022

Xl super apparaat

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Doet precies wat die moet doen, leuk om van alles uit te proberen
Makkelijk in onderhoud
De extra hulp stukken zijn erg fijn erbij
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews