Philips HD9654 - Reviews

Specificaties
Systeem
heteluchtfriteuse
tile-enkel/dubbel
enkele pan
Gezinsgrootte
meer dan 4 personen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9654 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Op zoek naar een Aifryer voor het hele gezin? De Philips Avance Collection HD9654 beschikt over een capaciteit van maar liefst 1,2 kg. Dat betekent dat je een hele kilo friet in een handomdraai kunt bereiden. Het apparaat maakt daarbij gebruik van Rapid Air-technologie. Een mooie bijkomstigheid is dat je tot wel 90 procent minder vet gebruikt dan in een gewone friteuse. Naast frietjes en snacks kun je met de Philips Avance Collection HD9654 ook bakken, braden, grillen en opwarmen. Is je eten eerder klaar dan jij? Gelukkig kun je het met deze Airfryer tot wel 30 minuten warm houden.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonhart 02-03-2020

Fijne ( grill ) oven

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Deze uitvoering gekocht speciaal omdat hij compleet met de de grillbodem geleverd wordt. Ik ging er van uit dat de 6 grillpennen mee worden geleverd echter is dat niet zo. Koop je de grillbodem los als accessoire dan ziter ze er wel bij. Ik vind dit krom. Indien ik dit vantevoren had geweten, dan had ik de 9653 gekocht en de grillbodem los erbij genomen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andrewski 06-09-2020

Heerlijke (vrijwel) vetvrije snacks

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Sinds de aanschaf al meerdere keren gebruikt. Snacks zijn heerlijk en krokant gebakken. Zou niet meer naar de frituurpan terug willen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kjem 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

7,0
Meteen na ontvangst van dit toestel de handleiding erbij genomen en het toestel geïnstalleerd. Mooi design, staat mooi in de keuken. Je moet er wel wat plaats voor hebben, het is een groot, robuust toestel. Ook redelijk zwaar, dus je geeft het best een vaste plaats.
Het eerste dat we maakten waren frietjes voor 4 personen, lukte aardig en ze waren lekker.
Nu is het nog wat zoeken naar de mogelijkheden en andere recepten testen.
Al bij al zeer tevreden van de airfryer xxl.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Robuust
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EvelienSw 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

9,0
Na enige tijd een oudere Airfryer gebruikt te hebben, stond die al een aantal maanden te verstoffen in de kast. Het mandje was ondanks meerdere pogingen niet schoon te krijgen. In deze super-de-luxe xxl Airfryer kun je het mandje uit elkaar halen en zo extra goed schoon maken. Ook zit er een soort slede aan de onderkant waardoor je het mandje na het bakken eenvoudig kan uithalen en je niet de hele ' bak' van de Airfryer eruit hoeft te halen. Frietjes komen er prima uit. Het is wel aan te raden om speciale Airfryer frietjes te kopen of zelf aardappelen te schillen. Pommes duchesse komen lekkerder uit deze Airfryer dan uit de oven en ook een kipburger of visschnitzel maak je er eenvoudig in. Het schoonmaken is zowel eenvoudig als lastig. Met het uit te halen rooster kun je makkelijk bij alle voorheen onbereikbare hoekjes komen. De zijkant van het mandje blijft wel lastig schoonmaken met alleen een doekje of in de vaatwasser: er komt al snel een vettig laagje op. Maar dat is zo weg met een schuursponsje. Het meegeleverde receptenboekje is veelbelovend, misschien schaf ik wel een bakslede aan om die lekkere gerechten te maken!

Pluspunten

  • Je gebruikt geen vet of olie
  • eten is sneller klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tijhuis 23-02-2021

Fantastisch product

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Deze airfryer doet wat hij beloofd. En de mogelijkheden zijn enorm. Ik kan er complete maaltijden in bereiden. Hij is zeer snel voorverwarmd en het eten is niet vet!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karst Spinder 22-02-2021

Super goed in gebruik

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Twijfelde eerst over de hoge prijs. Is het meer dan waard. Broodjes,snackjes aardappeltjes alles simpel en snel goed op temperatuur
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ton C 21-02-2021

Fantastische keukenhulp

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Veel gerechten kan ik in de airfryer veel sneller bereiden dan in de oven. Met name friet gaat perfect in de airfryer. Zeker zo lekker als van de frietboer. Het enige nadeel is dat het apparaat vrij groot en zwaar is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Elesheba 18-02-2021

Ruim en snel

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Er kan veel frites tegelijk in.
Ook gemakkelijk dat de zeef en bodem los kunnen en dus gemakkelijker in de vaatwasser passen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JJongsma 16-02-2021

Veelzijdig apparaat wat zijn werk zeer goed doet!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met de Airfryer. Producten komen er tot nu toe allemaal zeer goed uit. Het enigste wat ik zou kunnen bedenken is dat als je de Airfryer bij de 1e ronde gebruikt, de bereidingstijd iets langer kan dan aangegeven bij bevroren producten, aangezien hij toch eerst wat tijd gebruikt om op te warmen. Maar dat is even uitproberen. Verder dik tevreden tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jantje1958 13-02-2021

Heel lekker en veel gezonder dan de frituur

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Het is heel gemakkelijk en snel om gerechten klaar te maken en met de juiste accessoires kan er heel veel klaar gemaakt worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Remmes73 11-02-2021

Super makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Met deze airfryer is het ontzettende makkelijk om snacks en frites te bereiden, maar je maakt net zo goed (vegetarische) hamburgers en ook de broodjes zijn zo opgepiept.
Het schoonmaken van de onderdelen is erg gemakkelijk, je stopt ze in de vaatwasser of met een sopje met de hand.
De app 'NutriU' is heel fijn om te volgen en wanneer je her en der een eigen twist eraan geeft is het helemaal smullen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

KokJos 06-02-2021

Lekker met minder vet

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Met de airfryer maak je diverse lekkere gerechten met minder vet. De airfryer is sneller op temperatuur en warmt bijv. friet gelijkmatiger dan de oven.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Proxisky 06-02-2021

Indispensable... mais en panne après 2 ans

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

6,0
J’ai racheté le même modèle que j’avais acheté il y a 2 ans et à mois et qui avait rendu l’âme... très courte durée de vie pour un produit extraordinaire (mais pas fiable et cher) dont je ne peu hélas plus me passer...
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

happyster 05-02-2021

super goed apparaat

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
scheelt veel tijd en dus kosten Oven moet 10 minuten voorverwarmen en dan de broodjes 8 minuten afbakken en in de airfryer zijn ze in 5 minuten klaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gerbajer 04-02-2021

Fijne ruime AF.

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Fijne AF, alleen jammer dat er een laag waarschuwingssignaal opzit en dit niet te veranderen is, (harder) te zetten. Jammer!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dokus 55 02-02-2021

Product heeft veel mogelijkheden

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Veel mogelijkheden om op een gezonde manier je eten te bereiden, met de vele accessoires en de leuke recepten onmisbaar in de keuken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Peter 1554 02-02-2021

Verrast

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
De kippenvleugels, de hele kip, en de gebakken aardappelschijfjes kwamen er heerlijk mals en krokant uit. Op naar de volgende recepten..
Schoonmaken is ook eenvoudig (de bodem van het mandje kan heel eenvoudig losgemaakt worden, en ook de andere onderdelen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Achiel 30-01-2021

Nieuwe gezonde manier van frituren

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Wij maakten altijd aperitiefhapjes in onze frietketel en zijn nu overgeschakeld naar de Airfryer . Wat een gemak van werken en ook gezonder . Liever de Airfryer poetsen dan telkens de olie in de frietketel te vervangen. Ook onze koffiekoeken uit de diepvries bakken we rechtstreeks in de Airfryer en ze zijn super lekker .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Schalluleke 29-01-2021

Vlug en praktisch

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Moet nog veel oefenen maar tot nog toe valt het heel goed mee. Denk wel dat ik nog wat accessoires moet kopen om optimaal te kunnen gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marrit1981 26-01-2021

Geweldig product!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
De airfryer is echt fantastisch. Ik gebruik hem niet alleen voor friet en snacks, maar ook om dingen snel op te warmen, zoals (afbak-)broodjes en croissants. De grillplaat is ook ontzettend fijn in gebruik. Groenten en haloumi worden heerlijk. Ik gebruik de lage temperatuur om bepaalde ingrediënten (zoals tofu) te drogen. De airfryer is erg veelzijdig wat dat betreft.
Hij maakt daarnaast weinig geluid, stinkt niet en is makkelijk om schoon te maken. Het is misschien even een uitgave, maar ik heb nog geen seconde spijt gehad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews