De'Longhi Multifry Classic - Reviews

8,2 Lees 16 reviews
Specificaties
Aantal pannen
2
Vermogen
1400 watt
Kleuren
grijs, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hvdlin 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed

Algemene score

8,0
nog weinig gebruikt. kan daarom nog niet goed inschatten wat er van gezegt kan worden. dat is dus nog even afwachten

Pluspunten

  • ziet er goed uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sascha 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik een vervanging zocht van de friteuse....kwam ik bij een airfryer terecht. Na lang wikken en wegen de DeLonghi FH1163 gekocht...
Top apparaat....frietjes zijn lekker knapperig! Frikandellen goed bruin!
Super tevreden! Snel klaar! Makkelijk schoon te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo Smeets 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

De'Longhi Multifry

Algemene score

8,0
Door aanbeveling heb ik dit product gekocht de verkoopster had dit allemaal zeer goed uit gelegd wij hopen dat wij er zoveel plezier van hebben

Pluspunten

  • pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MO 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

degelijk, gemaksvriendelijk

Algemene score

8,0
Gemakkelijk schoon te maken, heeft boven en onder warmte, is gemakkelijk in het gebruik, wel veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Anoniem 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot,werkt goed,multifunctioneel

Algemene score

8,0
werkt prima beter dan phillips je hebt geen aparte dingen nodig om bij te kopen, hier krijg je geen spijt van! ik raad dit product dan ook zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Tonny 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekend bakken en koken met weinig olie

Algemene score

8,0
beter alternatief dan een friteuse.
het is leuk om tijdens het bakproces te kijken wat er met het eten gebeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
anita 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

wil nooit meer anders koken

Algemene score

10,0
makkelijk te gebruiken, veel recepten bijgevoegd. goede prijs kwaliteit verhouding. goede uitleg hoe apparaat werkt.

Pluspunten

  • kookarm bijgevoegd
  • maatbeker

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Franssen 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie en duidelijke multi fry. Makkelijke bediening en goed schoon te maken.
Heel fijn is de recepten die je kunt downloaden goed en duidelijk omschrijving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
van E 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

van E

Algemene score

9,0
Wij heb deze multifry net 5 uur.eerste patat gebakken en smaakte
prima. Lekker knapperig. makkelig in gebruik zeer aan bevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Peter 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig te reinigen, gebruiksvriendelijk en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een gezonde vervanger voor onze friteuse en zodoende viel de keus op een een airfryer. Na een vergelijk van diverse airfryers hebben we gekozen voor de multifry FH1163 van DeLonghi vanwege de brede functionaliteit, het gebruiksgemak, geringe hoogte en zeer zeker ook omdat de airfryer heel simpel is schoon te maken.

Pluspunten

  • eenvoudig te reinigen
  • gering formaat
  • uitgebreide functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Heijman 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

Multifry FH1163/1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door het hogere wattage en de roerspatel zeer goede bak resultaten. Ook de hoeveelheden bijv. frites zijn aanmerkelijk groter dan het oude type zonder /1. Verder bijzonder fraai en door het venster goed te volgen.

Pluspunten

  • Korte baktijd
  • Knapperige frites
  • Fraaie uitvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Giraffelaan 16-09-2016 Product paar dagen in bezit

leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker groot qua inhoud en makkelijk schoon te maken. Apparaat is makkelijk te bedienen en werkt perfect.

Pluspunten

  • grote van inhoud
  • het schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Rudolf 29-08-2016 Product paar dagen in bezit

Multfry

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat welke weinig geluid maakt. De producten worden goed gaar en dit met weinig toevoeging van vetten. Kortom ik ben blij met de aanschaf

Pluspunten

  • Weinig vet
  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Jurgen 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

PRIMA APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Wel ietsje duurder dan bijvoorbeeld Tefal, maar ik denk dat dat wel dat waard is. Stevig en betrouwbaar! Aanrader.

Pluspunten

  • vormgeving mooi!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
c 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik en prima resultaat.
Snel schoon te maken en geen reuk van frites.
Verder nog geen andere dingen geprobeerd maar de friet is prima en grote portie in een keer klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed