Bosch HXA090D20N wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HXA090D20N wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anique 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze aankoop, hij is lekker stil dus draait regelmatig. Hoef geen rekening meer te houden met het geluid wat de wasmachine maakt. En het wasmiddel zit er gewoon al in hoe makkelijk en snel wil je de was doen.

Pluspunten

  • Er kan een hele fles wasmiddel in
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Conny 02-04-2021

Super!

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn gas-electro apparaat met zeer ruime oven en mooie uitstraling. Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk in het gebruik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Abdo 01-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very suitable for both families and singles.

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
I totally advise you guys to buy this product, it is very good, it does its work perfectly. Moreover the shape is very sophisticated.
Bosch means the quality for me.
I am so happy with it till now.
Less money paid, more quality received.
Timer is not included, but it doesn't really mean anything for me not really needed.

Pluspunten

  • Very good quality
  • Shape good
  • Not expensive
  • Safe
  • Quick

Minpunten

  • Timer not included

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Abdulkader 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

it does its work very well

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
this product is very good according to your money, of course the quality.
everything is good, I am very happy with this Stove.
by the way I was aware about the hose type connection type and bought it togeather.

Pluspunten

  • quality
  • speed
  • safe
  • Nice shape
  • easy to use and to clean

Minpunten

  • No timer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renata 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top fonuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
Dit Fornuis heeft veel mogelijkheden voor een mooie prijs. Kan je mee koken, bakken, grillen en gerechten verwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ahmed 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kindvriendelijke gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
Makkelijk en overzichtelijk te gebruiken en er zijn heel veel verwarmingsopties in. Geprobeerd en het bevalt mij erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen, mooi voor het oog en goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs en je krijgt echt waar voor je geld; werkt uitstekend en ziet er ook nog eens mooi en fris uit.
Tevens duidelijke handleiding aanwezig.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • ziet er goed uit
  • snelle levering
  • duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Y. Dong 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Large oven, good looking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
It is a worthly shopping experience. Gernerally, there's no shortcoming of the product. Both gas stove and oven can meet the needs when you cook. We are quite satisfied with the oven. Its large size and 3D function are very useful. Besides, we think it looks nice, simple but elegant.

Pluspunten

  • oven function and size
  • good looking

Minpunten

  • to clean the stove

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent!

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
I am so far very pleased with the product. It is quiet, easy to use, and such a beautiful design. The oven heats up very quickly and the lamp indicates when it is ready to use. It is simply so quiet too so a real pleasure to have in the kitchen. I only have one minus and that is that the gas tube is not included and an adapter is required. I bought one online and with the tube and the adapter I had to pay an additional €20. But besides that, it is good. Be aware that the top is made of glas too. But all in all, I love it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig fornuis, veel mogelijkheden en simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
Een mooi en simpel fornuis, grote oven en simpel te bedienen. Hoe minder poespas, hoe minder er kapot kan 😉 een lade aanwezig.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Lade aanwezig
  • Elementen makkelijk los te halen voor reiniging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paulina 19-03-2021

Geweldig

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer tevreden
Ook heel fijn dat er een automatische vlamontsteker in zit
Voor deze prijs een uitstekend goede oven erin
Ik heb alles van Bosch
Bosch geeft zeer goede service als er iets mis is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Coen 11-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

9,0
We hebben voor dit fornuis gekozen omdat we met een vorig fornuis van Bosch, 14 jaar naar volle tevredenheid hebben gekookt en gebakken. het heeft ons nooit in de steek gelaten.

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Degelijke constructie
  • Betrouwbaar
  • Verlichting in de over
  • Afdekkap van Glas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 19-10-2020

Fijn apparaat met veel oven mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch HXA090D20N wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne oven met veel mogelijkheden. Gasfornuis werkt ook goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer