ETNA FIV760RVS rvs - Reviews

Best Reviewed dec 2016 ETNA FIV760RVS rvs
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Hoogte
84,9-87,4 cm
Breedte
60 cm
Diepte
60 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S.Audery 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Erg mooie fornuis met goede functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over ons nieuwe fornuis, makkelijk in de bediening, makkelijk schoon te maken en veel ruimte in de oven

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Design
  • Groot

Minpunten

  • negatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Serna de Grauw 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fornuis met luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooi strak design en de prijs is ook goed voor dit fornuis. Ik koos het omdat hij net iets meer had als een ander merk waaruit ik wilde kiezen en ook omdat er knoppen op zitten ipv alles met tiptoetsen. De oven heeft ook genoeg ruimte dus ook die is prima. Wat ik ook erg fijn vind is de extra opberglade voor mijn ovenschalen bv. scheelt toch weer kastruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevereden met onze nieuwe fornuis.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit inductie fornuis nu een aantal dagen in gebruik en hij bevalt ons zeker goed. Hij is makkelijk in gebruik en in tevens in onderhoud. De oven heeft genoeg standen om allerlei gerechten te bakken. Het is wat mij betreft een goede aankoop, het fornuis is niet alleen mooi om te zien, maar is ook degelijk gebouwd en werkt gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Plezierig om mee te koken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik moest wel even wennen aan de overgang van gas naar inductie, maar ik moet toegeven dat het gewoon goed werkt, dus wat dat betreft ben ik aangenaam verrast. Bovendien schijnt inductie zuiniger en efficiënter om te gaan met energie dit in tegenstelling tot gas. Het is voor de rest een mooi en strak vormgegeven fornuis welke gewoon makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Energie zuinig

Minpunten

  • nog geen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Liever 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik,met handige boost functie op het inductie gedeelte,de oven is makkelijk in gebruik..

Minpunten

  • Geen sneltoetsen op de oven
  • Klok is ingewikkeld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een nieuw inductiefornuis moeten kopen omdat de vorige na 4 jaar de geest had gegeven. Voor dit model gekozen omdat de bediening met draaiknoppen is. Je kunt wel op de kleine display boven op het kookgedeelte de stand ( hoogte 1 t/m 9) teruglezen. Dat is makkelijk. Verder nog niet zo lang in gebruik maar het eerste begin is veelbelovend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bepo 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima keuze

Algemene score

8,5
Een prima keuze gemaakt door dit mooie fornuis te kopen. Een sieraad in onze keuken. Voorzien van allerlei gemakken zoals (voor ons beslist noodzakelijk) een timer, maar ook een kookwekker en een klokje. Goede oven met veel standen en door de kookplaten met een hoog vermogen een korte bereidingstijd van het eten. Het fornuis is makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een goed en kwalitatief fornuis

Algemene score

9,0
Deze fornuis op aanraden van mijn vader gekocht volgens hem heeft het merk Etna een lange geschiedenis en zijn ze bekend om hun uitstekende kwalitatieve fornuizen. Zodoende dit inductiefornuis aangeschaft aangezien ik geen gas aansluiting in huis wil. Aan de gebruikte materialen is te zien dat het hier om duurzaam product gaat wat er ook nog zeer mooi en modern uitziet. Verder is het apparaat fijn en makkelijk in gebruik er zitten meer dan genoeg mogelijkheden erop zoals een timer, automatisch uitzetten e.d. Tot slot is de keramische plaat in een hand omdraai schoon te maken en heeft als voordeel dat het niet oxideert zoals RVS dat wel doet. Tot heden dus dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 12-07-2016 Product paar weken in bezit

fijn inductie fornuis

Algemene score

8,7
Perfect dat de knoppen voor het fornuis niet op de kookplaat zitten, zodat ze niet bloedheet worden. Plaat wordt supersnel heet met de boost functie. Minder was dat het fornuis werd geleverd met een kapotte ovenlamp, dus die moet ik nog vervangen. Oven zonder poespas (geen zelfreiniging), grill en boven/onderwarmte doen het prima. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, want ik heb het fornuis nog maar net.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer