Inventum VFI6042RVS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VFI6042RVS zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly Oosterloo 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze Inventum VFI6042rvs omdat deze betaalbaar was voor mij. Ook de indeling van de "pitten" vond ik een pluspunt. 1 Keer een grote en de 3 dezelfde formaat "pitten". Daarnaast is het erg fijn dat je met een + en - de stand kan verhogen of verlagen in plaats van met een schuifsysteem. Het is ook heel overzichtelijk op de plaat zelf waar de bediening zit voor welke "pit". Op elke "pit" zit een booster functie die je voor 1 "pit" elke keer kan aanzetten. Dus dat wat het langst moet koken als eerste de booster op aanzetten en zo bij elke pan de booster na elkaar aanzetten. Uiteraard heb ik de booster met een pan koud water gelijk uitgeprobeerd. Dit gaat echt ongelooflijk snel! Kortom ik had niet blijer met deze inductie fornuis kunnen zijn.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • Snel kokend
  • Heel makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

w.v.d.Meij, Valkenburg zh 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overstap op inductie koken, zeer goede reviews, betrouwbaar merk.
Bediening ook voor wat "oudere" gebruiker heel goed te doen.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Display zou wat helderder mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**2@h**l.com 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net voldoende

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Eerste fornuis was defect en beschadigd waarschijnlijk door transport. Tweede fornuis doet het, maar de drukknoppen om de tijd in te stellen gaan moeilijk. Ik vind de kwaliteit en prijs een punt.
Het voordeel is wel dat je 5 jaar garantie hebt. Inventum moet de controle in de fabriek opvoeren.

Pluspunten

  • Bediening is simpel
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Afwerking
  • Prijs
  • Stekker zit er niet bij

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

p**6@k**t.nl 25-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niets teveel beloofd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niets teveel verteld prachtig en inovatief inductie fornuis
Werkt perfect en voldoet aan de beloofde prestaties

Pluspunten

  • top
  • top

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**5@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie aankoop!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk, kookt prima , erg blij mee
Eerst elektrisch gekookt dus inductie is nieuw voor ons, maar zal vast wel snel wennen
We gaan het beleven

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt geweldig
  • Genoeg ruimte oven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**k@g**l.com 25-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
leuke mooie oven, goede kwaliteit prijs verhouding
Geweldig dat er een Booster mogelijkheid op zit zodat het water sneller kookt.
Ook aan de veiligheid is gedacht door dat er een kinder knop op zit om het kook gedeelte te kunnen uit zetten. We zijn zeer tevreden over de oven WFC 3B+26.

Pluspunten

  • bediening
  • uitsraling
  • prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**l@i**d.com 24-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit fornuis voldoet volledig aan de eisen van een modern fornuis. Handig en simpel in gebruik met een ruime snel warm wordende oven, waarin het bakken een genoegen is en een zeer goed en smakelijk resultaat geeft. Een verademing in vergelijking met de werking van ons oude fornuis. Ook de ventilator, we gebruiken hem weinig, geeft een juiste verdeling van de warmte.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f**l@i**d.com 02-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In een woord INVENTUM kwaliteit! Heb geen idee waarom deze waarde onjuist is.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**s@h**l.com 21-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super fornuis.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig fornuis. Had dit al veel eerder moeten kopen.
Super makkelijke bediening, hele fijne duidelijke oven.
Gemakkelijke aanduidingen op plaat en oven.
Wat een geweldig apparaat.
Een toppertje.
Dit verdient een👌en 5 sterren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Steur 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en practisch fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
had eerst een elektrisch fornuis en wilde graag inductie, dat was een perfecte keus! Een fijn en eenvoudig bedieningsgemak en met veel mogelijkheden.
Goede informatie wanneer er een verkeerde handeling is zoals verkeerde of geen geschikte pan!!!

Pluspunten

  • Uitstraling en bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vijge 28-04-2021
  • Product gekocht

Mooi om te zien en simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is super mooi om te zien en simpel in gebruik. Levering en aansluiting en de uitleg was naar tevredenheid.

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • simpel in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rola 16-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vond de design heel mooi. ik werd op slag verliefd op het apparaat vooral omdat ik veel kook.
het is echt om aan te raden en heel makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mourad 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie inductiefornuis die zowel op 2- als op 3-fasen ingesteld kan worden. Krachtige kookplaat (6,5 kW), mooi design en een goede prijs. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Prijs
  • Design
  • Krachtige kookplaat

Minpunten

  • Touchknopjes inductieplaat mogen ietsje gevoeliger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henrie 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Product is zeer goed en heeft een mooie uitstraling
Met de oven zijn wij ook zeer tevreden
Het is een inductie fornuis en warmt snel op
Wat ik persoonlijk jammer vindt is dat hij niet op 90 cm hoog te verkrijgen is
Dus maar even op zoek gaan naar stelpoten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer