Meest populaire keuze
Bekijk product 9.7(6)
Ace & Taylor AirStyler Pro 6-in-1 - Föhnborstel, Krultang, Stijltang & Thermal Brush - Ionentechnologie - Grijs (MS230) - Föhns
TOP PRODUCT
De krullen blijven lang zitten en je haar wordt stevig om het keramieke opzet stuk gedraaid door de föhn. Dit maakt het super fijn om je haar te doen met de Airstyler Pro. Echt een aanrader!
Pluspunten
- Mooi blowout effect
- Gemakkelijk te gebruiken
Deze airstyler werkt top. Ik heb hem nu 2 maanden en ik word er ook steeds handiger in. Ik gebruik hem om een blow out te creëren en dit gaat super goed, de krullen blijven lang zitten en de airstyler is makkelijk in gebruik. Het is even wennen dat je twee losse opzetstukken hebt, maar als je dit eenmaal onder knie hebt werkt het ideaal. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik zonder zou moeten! Zeker aan te raden.
Echt een aanrader!
Ik gebruik de Airstyler regelmatig en mijn haar zit elke keer weer prachtig als ik deze gebruik!
Pluspunten
- Je haar zit altijd goed
- Keramische opzet stukken
- Haar blijft de hele dag mooi zitten
- Snelle levering
Minpunten
- Maar 1 maat opzetstukken
- Geen coolshot
super fijne 6 in 1 föhn
heb dit item cadeau gekregen en gebruik het ondertussen al bijna een jaar! super chille föhn met verschillende standen en warmtes. ook de airwrap opzetten werken heel goed als je het eenmaal onder de knie hebt!
je kan je haar er ook me stijlen door het borstel opzetstuk of wat meer krul met de ronde, werkt heel handig en lekker groot! echt een aanrader zeker voor de prijs.
Pluspunten
- goede kwaliteit
- warm en koude stand
Minpunten
- 2 losse airwrap opzetstukken
Virale Airstyler van Ace & Taylor
Een jaar geleden een Dyson aangeschaft, heb deze ongeveer een jaar gebruikt maar de zuigkracht nam na de eerste 3 maanden steeds meer af. Ik kwam deze Airstyler tegen op TikTok en was erg benieuwd dus heb hem uitgeprobeerd. Echt wat een top apparaat, het is vooral bizar hoe goed de krullen blijven zitten. Dit komt door de speciale coating op de krulstukken. Veel beter betaalbaar en beter resultaat!
Pluspunten
- Krulstukken
- Lange snoer
- Op tijd geleverd
Minpunten
- Geen coolshot
Keramische Airstyler van Ace & Taylor
Ik ben echt zo blij met deze airstyler van Ace & Taylor. Kwalitatief super goed en de keramische krulstukken geven eindelijk een blijvende krul op mijn stijlen haar. Hij is erg stil en krachtig. Mooie bijkomstigheid is de opbergtas heel makkelijk om de opzetstukken in op te bergen en deze past makkelijk in je koffer.
Pluspunten
- Opbergtas
- Keramische opzetstukken
- Snelle levering
- Stevig verpakt
- Geeft echt blijvende krullen
Minpunten
- Twee losse krulstukken voor links en rechts