Krups EA897B - Espressomachines

Krups EA897B
Krups EA897B
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 513,90 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 147 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups EA897B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fieke06-11-2025

Super fijn koffiezetapparaat

Wij hebben voor deze Krups gekozen vanwege het eenvoudige schoonmaken, de simpele bediening, alle drankmogelijkheden en als een vd weinige de optie voor 2 melkdranken tegelijk. Daarnaast was de prijs zeer gunstig met wat je ervoor krijgt.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Lekkere koffie
  • Groot waterreservoir
Minpunten
  • Nog niet gevonden
evren31-10-2025

Na drie weken gebruik nog steeds erg tevreden

Ik gebruik de Krups Evidence ECO-Design EA897B nu ongeveer drie weken en ben nog steeds erg tevreden. De koffie smaakt vol en rijk, vooral de cappuccino en latte zijn heerlijk. Het geluidsniveau is gemiddeld, niet storend, en het apparaat ziet er mooi en stevig uit. Voor deze prijsklasse vind ik de kwaliteit en het gebruiksgemak erg goed.
Pluspunten
  • Maakt heerlijke koffie met volle smaak
  • vooral de cappuccino en latte zijn uitstekend.
  • Degelijke bouwkwaliteit en een mooi mat design van gerecycled plastic dat toch luxe aanvoelt.
  • Geluidsniveau is gemiddeld
  • niet stil maar zeker ook niet luid; ik heb luidere machines gehad.
Minpunten
  • Het afvalbakje geeft soms een melding om te legen
  • ook als het nog bijna leeg is
  • omdat dit op een vast aantal zetbeurten is ingesteld.
  • Het afvalbakje geeft soms een melding om te legen
  • ook als het nog bijna leeg is. Dit is geen fout maar gewoon zo ontworpen: er zit geen sensor in
  • alleen een teller die het aantal zetbeurten bijhoudt.
  • Tijdens het pompen trilt de machine een beetje
  • waardoor sommige lichte of dubbelwandige glazen kunnen verschuiven – ik leg er gewoon een servetje onder
  • dan blijft alles netjes op zijn plek.
carmenestelle27-09-2025

Zet koffie wanneer het er zelf zin in heeft.

Het apparaat doet niet (altijd) wat het moet doen. 2 jaar geleden hebben wij dit apparaat via een testpanel aangekocht. Toentertijd hebben wij een zeer positieve review geschreven over hoe het presteerde. Kort nadat we het apparaat daadwerkelijk hadden overgenomen begin het gezeur. Het stopte met dekoffie produceren net na de maling van de bonen. Dit probleem verdween weer tijdelijk als we de stekker uit het stopcontact haalden. Hier hebben we de klantenservice van Krups meerdere keren over gecontacteerd . Tot 3 of 4x toe is het apparaat opgehaald en 'nagekeken'. Nagekeken tussen haakjes omdat het ongerepareerd terugkwam. Zij zagen namelijk geen fout in het apparaat. Nu zijn we 2 jaar verder, buiten de garantie en hebben we nogsteeds hetzelfde probleem en geen koffie. Ondanks het benoemen mocht het apparaat namelijk ook niet omgewisseld worden... Geloof mij als ik zeg "Koop nooit een krups bonenmachine!!"
Minpunten
  • Zet geen koffie
  • Klantenservice lost niets op
J***************@z*******22-06-2025

Wat topapparaat!

Wat een fijn apparaat! Hij is sneller en stiller dan mijn oude philips en ik hoef hem niet meer elke week schoon te maken. Jammer alleen dat een kopje hete water langer duurt dan een kopje heet water.
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mogelijkheid voor kalkfilter
Minpunten
  • Heet water duurt lang en maakt veel lawaai
  • Watertank gaat er wat moeilijk op
  • Opvangbak voor koffie zit aan de zijkant waardoor ik het apparaat moet verplaatsen om er bij te kunnen
g************@g********12-05-2025
5.0
5.0
Eerste drie jaar fijne machine aan gehad. Wel trage computer. Na 3 jaar stopte leek de toevoer van het water stuk, dit was helaas niet te repareren. Duurkoop als je het mij vraagt.
p*********@g********15-04-2025

Prima espressomachine, maakt weinig geluid.

Is een prima machine, voor een klein prijsje. is makkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • Minimaal geluid
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Nog geen minpunten ontdekt.
e***@s********26-12-2024
N a een uitstapje naar Saeco nu toch weer een Krups gekocht. Zelf vind ik de niet demontabele zetgroep een pluspint. Het schoonmaken gaat via een speciaal schoonmaakprogramma en een reinigingstablet. De machina is eenvoudig in gebruik. Moest bij de eerste keren koffie zetten wel even experimenteren wat (voor mij) de juiste stand voor hoeveelheid en strekte van de koffie is. Zeker met de melkvarianten die overigens zeer eenvoudig te bereiden zijn.. De koffie is lekker en heet. Het water reservoir heeft meer dan voldoende inhoud, wat tijdens de kerstdagen fijn was. De prijs/kwaliteit verhoudning is prima (zeker met de cashback actie) Tot nu toe zeer tevreden.
Davina09-12-2024

Fijne koffiemachine

Goede automatische koffiemachine, eerst goed spoelen en erna lekkere koffie. Verschillende grotes, sterktes in te stellen.
Pluspunten
  • Snel
  • Verschillende standen
  • Snel warm
Minpunten
  • Melk reservoir is los.
h*********@g********04-12-2024
We hebben de Krups nu 1 week en zijn zeer tevreden over de machine.De koffie is lekker en vooral de cappucino is heel anders dan die we al jaren dronken met de pads. Dus tot nu toe tevreden. We zullen verder zien
m************@g********03-12-2024

Aanrader!

Mooi slank apparaat, zonder toeters of bellen. Neemt niet veel ruimte in op het aanrecht. Heeft heel veel functies en mocht je de koffie toch nog iets te sterk vinden, dan kun je er wat heet water bij doen uit hetzelfde apparaat. Super handig toch!
Pluspunten
  • Slank design
  • Veel functies
  • Zetgroep hoef je niet apart schoon te maken
Bjorn28-11-2024

Goede prijskwaliteit verhouding

De Krups EA897B Evidence ECO-Design heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij de eerste kop koffie proef je direct het verschil met vele andere merken. Je kunt goede koffiebonen hebben, maar uiteindelijk draait het erom hoe een expressomachine de koffie bereid. Duidelijke handleiding en snel in gebruik te nemen. Daarnaast is de expressomachine goed ontworpen, lekbak waterresorvoir en afvalbak t.b.v. de koffiedrap allemaal direct afzonderlijke te verwijderen zonder bijna de gehele machine uit elkaar te moeten halen. Kortom een Top machine voor een zeer nette prijs!
Pluspunten
  • Modern strak design
  • Goed ontworpen qua gebruik
  • Mooie prijs/kwaliteit verhouding
  • Duidelijke handleiding
Mark van Meerkerk27-11-2024

Simpel maat goed

makkelijk in gebruik en een poes pas, doet wat het moet doen Koffie zetten.
Pluspunten
  • simpel
  • gewoon knop en start
  • geen beeldscherm
Minpunten
  • kleine plaatjes voor aflezen status
r********@q**********27-11-2024
Goed en betaalbaar. Makkelijk in gebruik en onderhoud
Niels24-11-2024

Fijn apparaat voor een mooie prijs!

Hele mooie prijs-kwaliteit verhouding. Ziet er oerdegelijk uit en werkt fijn. Opties moet je je wel in verdiepen want dat zijn er nogal wat. Verwacht ook geen geruisloze machine maar dat is denk ik ook niet te voorkomen met 2 maaklschijven. Wij zijn erg tevreden en de koffie is heerlijk! Melk erbij is echt super gemakkelijk!
Pluspunten
  • Goede prijs
  • Mooi design, niet standaard
Minpunten
  • Geluidsniveau
  • Veel opties (kan ook pluspunt zijn)
I.Engin23-11-2024

Bevalt goed, prijs kwaliteit verhouding is top

Top product , zeker een aanrader!!
Pluspunten
  • Strak design
  • Veel opties
  • Heerlijk koffie
Minpunten
  • Luid geluid bij malen
Ward23-11-2024

Goede kwaliteit, net iets minder mooie look

Praktische machine die niet veel plaats inneemt en echt heel gevarieerde koffies maakt - allemaal heel lekker. Enige nadeel die ik persoonlijk zie is de 'recycled look' die ietwat goedkoop oogt naar mijn mening. Doet uiteraard niets af aan de smaak van de koffie en gezien de prijs-kwaliteit met de cashback echt goed is, ben ik alsnog heel tevreden met de aankoop!
Pluspunten
  • Gevarieerde keuzes
  • Neemt weinig plaats in
Minpunten
  • Recycled look oogt wat goedkoop
Widmo16-11-2024

Fijn apparaat

Ale een echte koffiedrinker heb ik deze aangeschaft voor de vers gemalen koffie. Makkelijk in gebruik. Door de merk/prijs verhouding was ik meteen verkocht. Heel tevreden mee.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs
Minpunten
  • Geen melkbeker
Raymon23-10-2024

Top aankoop

Goede koffie machine , een mooi design. Er zitten veel opties op dus een super aankoop.
Pluspunten
  • Veel koffie soorten
  • Mooi strak design
Smits21-10-2024

Prettige koffiemachine

De machine doet precies wat ik ervan verwachtte. Ik gebruik hem voornamelijk voor de "long coffee", die erg goed smaakt. Nog geen onderhoud hoeven uitvoeren of problemen gehad na de machine een maand in bezit te hebben.
r*****@o**********06-10-2024

Lekt

Heb de machine nu 9 maanden en begint te lekken.Altijd netjes schoongemaakt met originele tabletten.Alleen ontkalken nog niet.Ik gebruik het melkslangetje niet en daardoor geen melding ontkalken.Handmatig is niet mogelijk.Lekt bij het lekbakje. Iemand meer hier last van.Verder prima apparaat
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • makkelijk reinigen
Minpunten
  • lekt
a*******@h**********02-10-2024

Echt heerlijke koffie en makkelijk in gebruik

Aanbevolen door vrienden. Iedereen vindt de koffiecan deze Krups machine heerlijk. Makkelijk in gebruik en weinig handling. En de cappucino is veel warmer dan mijn vorige koffiemachine. Echt een super fijn apparaat
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Cappucino is echt goed warm
Arrezina01-10-2024

Tevreden klant

Mooi compact apparaat, veel keuzes qua soorten koffie en sterkte en maten, ruim waterreservoir, makkelijk schoon te maken. Heerlijke koffie al zal dat ook aan het soort bonen liggen. Geluidsniveau prima. Tot op heden heel blij met de aanschaf.
Pluspunten
  • Compact apparaat
  • Veel keuzes
f.bosman22-09-2024

koffie maken zonder veel handelingen te doen

het apparaat is makkelijk in gebruik en je kan zelf per kopje aangeven van slap, sterk of extra sterke koffie plus de temperatuur van warm, heet of extra heet. Ook kan je de hoeveelheid koffie (kopje ,glas of hoog glas) per keer instellen. Ook kan je de maal grote in diverse standen instellen zodat je de begin waarde (sterkte) al hoger of lager kan instellen. het enige nadeel dat ik na 5 dagen heb kunnen vinden is dat er geen melding krijgt dat het lekbakje vol is dus bij veel gebruik elke dag het lekbakje leeg maken.
Pluspunten
  • makelijk in gebruik
  • diverse sterkte koffie maken
Minpunten
  • geen melding als het lekbakje vol is
Lonneke20-09-2024

Tevreden

Wij hebben voor dit apparaat gekozen omdat het weinig onderhoud zou kosten, veel opties heeft en lekkere koffies maakt. Alles is tot nu toe zeker waar. We zijn erg tevreden met onze aankoop, en ook de kwaliteit-prijs verhouding is prima.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel opties
Linda11-09-2024

Fijn en gebruiksvriendelijk apparaat

Heel mooi en gebruiksvriendelijk apparaat! Even de handleiding doornemen en verder spreken veel dingen voor zich. De koffie smaakt heerlijk, vooral door de opgeschuimde melk. Heel blij met dit apparaat!
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi uiterlijk
  • Goed resultaat
  • Makkelijk in onderhoud
Minpunten
  • Soms is het onduidelijk waar hij mee bezig is
  • Duurt wat langer dan ik gewend was