Krups Mini Me - Reviews

8,5 Lees 257 reviews
Best Reviewed nov 2016 Krups Mini Me
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 257 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Mini Me

Algemene score

9,0
Klein model neemt niet veel ruimte in
Met deze prijs en kwaliteitverhouding kan deze Mini Me wel aanbevelen

Pluspunten

  • neemt niet veel rumte in
  • mooie model

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekker guitig ding met heerlijk koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mini me is een super handige koffieautomaat voor de casual koffie genieter. Voor iedereen die snel en eenvoudig lekker koffie wil is de mini me een uitkomst. Hij neemt weinig ruimte in op de plank en is snel warm. De variatie van de koffiecups is redelijk uitgebreid en de prijs is prima (ong. 0,28 p/kopje)

Pluspunten

  • Mooi en makkelijk
  • Neemt weinig ruimte in (wat leidt tot 1 minpuntje)
  • Genoeg variatie

Minpunten

  • Waterreservoir is redelijk klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kuiper 21-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruiksgemak

Algemene score

9,0
een ideaal koffieapparaat om vlug een bakje te zetten .Ben vrachtwagenchauffeur en moet smorgens vroeg op ,kan zo dus snel even voor vertrek een kopje drinken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 20-01-2017 Product paar weken in bezit

handig compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.
Lekkere koffie in veel soorten.
Water word goed heet, vind ik met de senseo minder.
Leuke aanbieding met de cashback dus rede te meer om hem aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke van den Boom 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere hete koffie

Algemene score

10,0
Handige kleine Dolce Gusto koffiemachine de KP1201. zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. de koffie is prima en goed heet

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prettig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudy Liebregts 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie in een hand omdraai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de koffie bij vrienden geproefd te hebben ook een Dolce Gusto aangeschaft. Lekkere koffie en snel klaar. Vind het alleen jammer dat de prijzen van de cups aan de hoge kant zijn.( Misschien wel goed anders zou ik heel de dag aan de cappucino of chococino zitten). Al bij al een goed product alleen beetje prijzig.

Pluspunten

  • snel klaar
  • voldoende smaak keuze
  • maakt weinig geluid
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • cups aan prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 08-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Compact en volledig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat waarmee je heerlijke koffie kan zetten. Het ideale aan dit apparaat is dat hij automatisch de goede hoeveelheid water geeft. Koude dranken zijn lekker koud en warme dranken zijn goed warm.
Eenvoudig in gebruik. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, ideaal schoonmaken dus.

Het enige kleine nadeeltje is dat het waterreservoir niet heel groot is. Dus bij meerdere bakken koffie moet je tussendoor bijvullen. Verder is het een perfect apparaat!

Pluspunten

  • Automatische water hoeveelheid
  • Gemakkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Willemsen 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik en geeft heerlijke koffie! Het waterreservoir zit wel wat strak op zijn plaats maar daar moet je even handig in worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willy 03-01-2017 Product paar weken in bezit

gemakkelijk te bedienen, perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat wij aan een nieuwe koffiezetaparaat toe waren is onze keuze op de Mini Me gevallen. Gemakkelijke te bedienen en de koffie is geheel onze smaak.

Pluspunten

  • goede keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joh. Stolk 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie was de reden van aankoop. Door de actie werd de prijs ook zeer interessant. Het enige jammerlijke is dat het waterreservoir aan de te kleine kant is. Maar desondanks een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Te klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

h.van polen 29-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geeft heerlijke hete koffie, veel soorten verkrijgbaar.
apparaat werk snel en de koffie is echt heerlijk
super

Pluspunten

  • mooi model
  • goede koffie
  • goede temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Geurts 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

compacte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tervreden met de aankoop. Hij is compact en makkelijk te bedienen. In tegenstelling tot andere machines is het waterreservoir makkelijk te vullen. Zet heerlijke warme koffie. Alleen, waarom een signaal rood snoer aan de machine? Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Matena 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in formaat en werkt goed. De smaken zijn goed en in iedere winkel te koop. Mooi van stijl . Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken. Snel klaar en goed op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwaan 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker snel een heerlijk kopje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Hij bevalt me erg goed. Het apparaat straalt kwaliteit uit. Het apparaat is snel warm hierdoor kun je snel genieten van je kopje koffie. Omdat de smaak zo goed is drink ik minder veel koffie. Wel heb ik er wat moeite mee dat ik veel afval heb in vergelijking met filterkoffie.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Degelijk apparaat
  • Lekkere koffie
  • Compact

Minpunten

  • Niet echt duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SvdW 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

klein maar fijn

Algemene score

8,0
Klein apparaat waardoor deze makkelijk in de keuken past zonder veel ruimte in beslag te nemen. Lekkere koffie/thee. Enige nadeel is dat de koffiekuipjes wat aan de dure kant zijn.

Pluspunten

  • Klein
  • Stopt automatisch
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Kuipjes zijn duur
  • Klein water bassin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Toon meer reviews