Krups Mini Me - Reviews

Best Reviewed nov 2016 Krups Mini Me
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bettie 23-02-2017 Product paar maanden in bezit

zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden met dit apparaat, het is makkelijk te bedienen, zeer goed schoon te maken en het belangrijkste is dat het lekkere koffie en thee geeft

Pluspunten

  • lekkere dranken
  • makkelijk schoon te maken
  • zeer gebruikers vriendelijk

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jackie 07-02-2017 Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

X 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Aanschaf Dolce Gusto Mini Me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Als niet koffie drinker ben ik toch heeeel blij met mn mini me!! Heerlijke Latte. En super snelle en goede afhandeling van de cash beack actie! Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evert Jongeneel 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Compact en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne kleine koffie machine die makkelijk te bedienen is. In tegenstelling tot andere modellen slaat de aanknop automatisch weer uit na het bereiken van de gewenste hoeveelheid water/koffie.
Elementen zijn los te klikken zodat deze gereinigd kunnen worden.
Wel is het voeding snoer fel rood. Niet altijd even mooi bij de rest van de keuken.

Pluspunten

  • Compact
  • Standen instelbaar
  • Knop schakelt automatisch uit na volle kop

Minpunten

  • Water reservoir wat klein
  • Beperkt desgin/kleur
  • Snoer is rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rene 27-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima koffie apparaat

Algemene score

8,0
Dolce Gusto steekt wat mij betreft het kop en schouders uit boven de andere apparaten om tussendoor een lekker kop koffie te drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Mini Me

Algemene score

9,0
Klein model neemt niet veel ruimte in
Met deze prijs en kwaliteitverhouding kan deze Mini Me wel aanbevelen

Pluspunten

  • neemt niet veel rumte in
  • mooie model

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekker guitig ding met heerlijk koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mini me is een super handige koffieautomaat voor de casual koffie genieter. Voor iedereen die snel en eenvoudig lekker koffie wil is de mini me een uitkomst. Hij neemt weinig ruimte in op de plank en is snel warm. De variatie van de koffiecups is redelijk uitgebreid en de prijs is prima (ong. 0,28 p/kopje)

Pluspunten

  • Mooi en makkelijk
  • Neemt weinig ruimte in (wat leidt tot 1 minpuntje)
  • Genoeg variatie

Minpunten

  • Waterreservoir is redelijk klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kuiper 21-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruiksgemak

Algemene score

9,0
een ideaal koffieapparaat om vlug een bakje te zetten .Ben vrachtwagenchauffeur en moet smorgens vroeg op ,kan zo dus snel even voor vertrek een kopje drinken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 20-01-2017 Product paar weken in bezit

handig compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.
Lekkere koffie in veel soorten.
Water word goed heet, vind ik met de senseo minder.
Leuke aanbieding met de cashback dus rede te meer om hem aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke van den Boom 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere hete koffie

Algemene score

10,0
Handige kleine Dolce Gusto koffiemachine de KP1201. zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. de koffie is prima en goed heet

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prettig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudy Liebregts 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie in een hand omdraai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de koffie bij vrienden geproefd te hebben ook een Dolce Gusto aangeschaft. Lekkere koffie en snel klaar. Vind het alleen jammer dat de prijzen van de cups aan de hoge kant zijn.( Misschien wel goed anders zou ik heel de dag aan de cappucino of chococino zitten). Al bij al een goed product alleen beetje prijzig.

Pluspunten

  • snel klaar
  • voldoende smaak keuze
  • maakt weinig geluid
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • cups aan prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 08-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Compact en volledig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat waarmee je heerlijke koffie kan zetten. Het ideale aan dit apparaat is dat hij automatisch de goede hoeveelheid water geeft. Koude dranken zijn lekker koud en warme dranken zijn goed warm.
Eenvoudig in gebruik. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, ideaal schoonmaken dus.

Het enige kleine nadeeltje is dat het waterreservoir niet heel groot is. Dus bij meerdere bakken koffie moet je tussendoor bijvullen. Verder is het een perfect apparaat!

Pluspunten

  • Automatische water hoeveelheid
  • Gemakkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Willemsen 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik en geeft heerlijke koffie! Het waterreservoir zit wel wat strak op zijn plaats maar daar moet je even handig in worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willy 03-01-2017 Product paar weken in bezit

gemakkelijk te bedienen, perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat wij aan een nieuwe koffiezetaparaat toe waren is onze keuze op de Mini Me gevallen. Gemakkelijke te bedienen en de koffie is geheel onze smaak.

Pluspunten

  • goede keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joh. Stolk 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie was de reden van aankoop. Door de actie werd de prijs ook zeer interessant. Het enige jammerlijke is dat het waterreservoir aan de te kleine kant is. Maar desondanks een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Te klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

h.van polen 29-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geeft heerlijke hete koffie, veel soorten verkrijgbaar.
apparaat werk snel en de koffie is echt heerlijk
super

Pluspunten

  • mooi model
  • goede koffie
  • goede temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews