Philips L'OR Barista LM8014/60 - Capsule Coffee Machine - Black - Espressomachines

Philips L'OR Barista LM8014/60 - Capsule Coffee Machine - Black
Philips L'OR Barista LM8014/60 - Capsule Coffee Machine - Black
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 179,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips L'OR Barista LM8014/60 - Capsule Coffee Machine - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Duncank04-12-2024

Consistent goede koffie

Wat een fijn apparaat! Het staat mooi op het aanrecht en voelt in het algemeen degelijk aan. Een fijne bonus is dat er een tasting box met allerlei verschillende soorten en maten koffiecapsules in de doos zit, waardoor je direct het apparaat goed kunt uitproberen. Ik heb dit het koffiezetapparaat de afgelopen weken mogen testen en veel verschillende capsules geprobeerd. In alle gevallen kwam er zonder moeite een mooie kop ristretto, espresso of lungo uit met een lekkere cremalaag bovenop, waarvan het resultaat ook telkens gelijk was qua smaak en hoeveelheid etc. Het apparaat is snel opgewarmd, dus je kunt vrijwel direct aan de slag met koffiezetten. Ook de bijbehorende melkopschuimer zit handig geintegreerd in de basis van het apparaat en schuimt melk in een minuutje perfect op. Een paar kleine op- en aanmerkingen: - Het doorlopen van de koffie zelf zou in sommige gevallen iets sneller mogen - De deksel van de lekbak en de deksel van de watertank liggen er een beetje losjes op en voelen wat minder luxe aan dan de rest van het apparaat - In vergelijking met de bekende kleine apparaten voor vergelijkbare capsules is dit apparaat wel een stukje groter - Sommige aluminium huismerkcapsules lieten het water soms naast de capsule lopen ipv er doorheen. Als ik deze er daarna nog eens instopte werkte het gek genoeg wel.
Sammy Vermeulen03-12-2024

Mooi degelijk aparaat

Ik ben een echte koffieleut en drink veel koffie op een dag. Ik had al een filterapparaat maar was benieuwd naar een apparaat waar ik snel een los kopje mee kon zetten i.p.v. meteen een hele pot. Dit apparaat is perfect hiervoor. Hij warmt heel snel op zodat je snel een lekker kopje koffie hebt. Het is ook een erg mooi apparaat en werkt heel makkelijk en snel. Goed schoon te houden ook. Ook de melkschuimer die er bij zit werkt makkelijk en snel.
Pluspunten
  • snel
  • makkelijk schoon te houden
JN123626-11-2024

Een Koffie-ervaring van Topkwaliteit

De L'OR Barista LM8014/60 heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het gebruiksgemak van dit koffiezetapparaat is fantastisch. De bediening is simpel en intuïtief, en de verschillende instellingen voor het zetten van koffie maken het aanpassen van je drankje heel eenvoudig. De machine heeft twee niveaus voor het zetten van twee kopjes tegelijkertijd, wat een leuke extra is. De snelheid is ook indrukwekkend; binnen enkele seconden staat je koffie klaar. Ideaal voor drukke ochtenden. Wat betreft de compatibiliteit werkt de machine uitstekend met de L'OR-capsules. Je merkt dat de capsuleperfectie zorgt voor een rijke smaak en een gelijkmatige extractie. Onderhoud is eveneens een pluspunt. Het apparaat heeft een handig systeem om de capsules automatisch uit te werpen, waardoor het reinigen eenvoudig is. De waterreservoir is makkelijk bij te vullen en de machine heeft een automatische uitschakelfunctie, wat energie bespaart. De smaak en kwaliteit van de koffie zijn werkelijk uitstekend. De espresso heeft een krachtige, volle smaak en de crema is perfect. De aroma’s komen goed naar voren, en de consistentie van de koffie is iedere keer weer top. Deze machine zorgt voor een café-ervaring in huis. Ik heb dit koffiezetapparaat een tijdje mogen testen en ik ben ontzettend tevreden. Het biedt niet alleen snelheid en gebruiksgemak, maar ook een heerlijke koffie-ervaring.
Pluspunten
  • Smaak
  • Design van het apparaat
mgvanlith25-11-2024

Lekkere koffie, snel gezet

Bij het uitpakken viel al gelijk op hoe degelijk deze machine is. Er zaten al diverse soorten cups bij om te testen. Ideaal dat je uit diverse smaken en diverse grootte kan kiezen. Alle verpakking kan je gemakkelijk verwijderen zonder dat er een lijmlaag achter blijft. Apparaat warmt lekker snel op zodat je snel koffie kan zetten. Tank is in verhouding wat klein, wat ik wel mis is dat je niet kan zien hoe vol het afvalbakje zit. Deze is ook niet erg groot. De aparte melkschuimer werkt super en is makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • veel soorten koffie om uit te kiezen
Minpunten
  • koffie kan warmer
  • kleine afvalbak