Remington HC7130 Pro Power Titanium - Tondeuse - Zwart/Grijs - Knippers
Opzetstukken zijn waardeloos
Gekocht om kinderen te knippen. Had hiervoor een Babyliss welke prima was maar accu kapot. Remington heeft sterke motor en scherpe messen. Echter opzetstukken zijn gemaakt van slap plastic en uitsparing voor scheerkop is te groot waardoor je alsnog 'happen' krijgt als je over een niet egale hoofdhuid scheert. Bediening trimhoogte is lastig, lock-mechanisme komt lastig los. Voor baard zijn opzetstukken ook niet geschikt omdat je neus in de weg zit voor het opzetstuk.
Pluspunten
- Sterke motor
- Scherpe messen
- Scheert ook met oplaadsnoer erin
- Ligt goed in de hand
Minpunten
- Opzetstukken slecht ontworpen
- Trimknop lastig te bedienen
Goed, doet wat hij moet doen.
Functioneert goed. M'n vriendin heeft zonder enige ervaring m'n haar deftig kunnen 'knippen'. Niet duur, zeer goede prijs-kwaliteit.
Stevig, goed in de hand degelijk
Goede reviews, goed merk, prijs, snelle verzending prijs kwaliteit verhouding.
Kappers zijn dicht. Daar om.
Pluspunten
- Prijs kwaliteit
- Degelijk
Minpunten
- Nog niets
- Nog niets
Makkelijk te gebruiken!
Cadeautje voor mijn vader gehaald met een cashback van €10,- Omdat we in een rare periode zitten kon hij niet naar de kapper (wat wel nodig was) hij is een 60+ en kon het gemakkelijk gebruiken zonder enig hulp :)
Pluspunten
- Gemakkelijke te gebruiken
- Maakt weinig geluid
Minpunten
- Kwastje
zeer handig topprodukt
gezien een bezoek aan de kapper in deze periode niet aan de orde is, kunnen we met dit produkt onszelf toch een fris en mooi geknipte coupe bezorgen. musthave voor iedereen.
Pluspunten
- handig
- zeer goede mesjes
Minpunten
- geen enkele
Stevig en robuust
Zeer stevige en kwalitatieve apparaat. Anders dan de gemiddelde speelgoed tondeuse. Haren worden zonder tegenwerking weggesneden door het snijblad.
Pluspunten
- Stevig
- Sterke motor
Minpunten
- Geluid
goede accuduur
Batterij gaat lang mee en licht goed in de hand. Het snijresultaat is uitstekend . zeker een goede koop.
Tondeuse
handig en gemakkelijk in gebruik. Ook draadloos te gebruiken. 2 opzetstukken waardoor een lengte tot 4,50 cm mogelijk is wat een voordeel is ten opzichte van andere toestellen.
Pluspunten
- langere lengtes mogelijk met dit toestel
- grote autonomie draadloos
Remington 7130 kleine prijs, goede werking
ik zocht een tondeuze om niet intensief te gebruiken en moet daarom niet te duur zijn, maar wel goed werken. na wat zoeken op google bij deze uitgekomen en besteld. 1 maal gebruikt nu en van lang haar naar kort als boter er door heen. Top.
Pluspunten
- prijs
- werking
Minpunten
- nog geen
De ideale tondeuse!
Deze tondeuse is erg eenvoudig in te stellen op de juiste haarlengte en eenvoudig in gebruik! Hierdoor kan ik zelf mijn eigen haar prima scheren zonder dat ik iemand anders nodig heb die het voor mij scheert. Dit is mijn 2de Remington HC7130, omdat ik van mijn eerste, na 1.5 jaar, de lader kwijt ben geraakt... maar dit type beviel zo goed dat ik deze nogmaals heb aangeschaft.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Titanium coating -> lang scherp
Minpunten
- Lader is niet los verkrijgbaar
Fijne tondeuse voor een prima prijs
Voelt goed en degelijk aan. Scheert mooi gelijkmatig. Opzetkammen ben ik benieuwd of deze na wat langere tijd ook heel blijven. Tot op heden dik tevreden.
Pluspunten
- Redelijke prijs
- voelt goed aan
Minpunten
- tussenstappen in lengte relatief groot
- Geen etui meegeleverd
Great Clipper for Beginners
1. Easy to use for beginners
2. Good build quality ( dropped couple of times ,but was still sturdy)
3. Longbattery
Eenvoudig maar zeer prettige tondeuse
De tondeuse gaf bij het uitpakken al een degelijk gevoel. Niet te zwaar maar gewoon stevig. Bij het eerste gebruik had ik gelijk het gevoel dat ik begreep hoe hij werkte. Niet eindeloos veel kammen die erop en eraf moeten maar slechts twee kammen. Deze zijn in scheerlengte instelbaar. Ook erg scherp en de haren bleven er niet in haken, zoals zo vaak bij andere het geval is.
Pluspunten
- Degelijk
- Eenvoudig
Remington hc7130 pro power, niet duur, en veel accessoires
Remington hc7130 pro power, niet duur, lange accuduur en veel accessoires. Gekocht bij de Medianarkt. Vorige Remington tondeuse is lang meegegaan. Dus hoge verwachtingen.
Pluspunten
- Accuduur
- Niet duur
- Veel accessoires
Minpunten
- Geen
Prima prijs kwaliteit
Degelijk.. prima voor bijwerken kort haar.
Lang snoer zodat je het apparaat ook kan gebruiken via het stopcontact.
Solide, ligt stevig in de hand, geen onnodige poespas
Ik ben afgegaan op de prijs (met een leuke cashback-actie), de naam en reviews. De vorm spreekt mij ook aan.
RemingtonHC7130
Het is een goed product,voldoende krachtig, ligt goed in de hand, snijd goed. Onze vorige tondeuse was ook een remington en die was ook goed.
Tondeuse
Fijne handgreep en niet zwaar,prijs /kwaliteit verhouding goed,
Het geluid is lekker rustig,fijn dat hij ook snoerloos te gebruiken is.
Handig
Ligt makkelijk in de hand is voorbeeld voor anderen.
Bijgeleverde assescoris zijn ideaal. Kan er voorlopig weer jaren mee vooruit
Tondeuse
Heel makkelijk in gebruik, ligt licht in de hand, bescheiden geluid, en heel mooi resultaat.
Ik ben er alvast heem blij mee!
Prima degelijke tondeuse
Prima tondeuse, de vorige was ook van remington en deze is zo goed bevallen dat we er weer eentje hebben gekocht. Goede scherpe messen en een een goede accuduur.
Pluspunten
- messen
Minpunten
- maar 1 stand van snelheid
goede accuduur, gebruiksvriendelijk en goede greep
zeer efficiënt, werkt perfect en een zeer mooie prijs kwaliteit verhouding. een toch wel zeer vertrouwd productnaam met hoge betrouwbaarheid
Hair trimmer handig
Goede prijs kwaliteit handig in gebruik. Niet duur en voldoende hulpstukken. Degelijk product in promotie
Remington HC7130
het product is handig om te gebruiken, het is geluidsarm, het scheren is precies, het toestel glijd op de huid
Titel
Goed product. Gemakkelijk op te laden met mini USB, heel handig.
Kan er goed mee scheren en trimmen.