Tefal EverSharp Pro 5-delige messenset met messenblok en geïntegreerde slijper - K297S644 - Elektrische messenslijpers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 149,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EverSharp Pro 5-delige messenset met messenblok en geïntegreerde slijper - K297S644 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*******@g********16-12-2025

Hele mooie messen set !

De Tefal messenset met vijf messen heeft me aangenaam verrast en verdient zonder twijfel een positieve review. Vanaf het moment dat je de messen uit de verpakking haalt, valt het elegante en moderne design meteen op. Ze voelen niet alleen mooi aan, maar ook bijzonder stevig. Dankzij het zware, degelijke gewicht liggen ze prettig in de hand en geven ze je het gevoel dat je echt met kwaliteit werkt — zelfs als je geen professionele kok bent. Wat mij het meest overtuigde, is hoe ongelooflijk scherp de messen zijn. Ze snijden werkelijk door alles heen alsof het niets is, vergelijkbaar met de scherpte van een scheermes. Daardoor wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker. Maar het grootste voordeel is zonder twijfel het ingebouwde slijpsysteem. Na elk gebruik kun je de messen eenvoudig slijpen, waardoor ze altijd in topvorm blijven. Voor iemand zoals ik, die geen ervaring heeft met traditionele slijptechnieken en het altijd frustrerend vond dat messen na verloop van tijd bot werden, is dit echt een uitkomst. Je hoeft er simpelweg niet meer aan te denken. De set zorgt zelf voor optimaal onderhoud. Kortom: een prachtige, praktische en duurzame messenset die elke keuken beter maakt.
Pluspunten
  • Vlijmscherp
  • Niet te groot blok
Minpunten
  • Heel handig
  • nooit meer slijpen
Dancerinthedark15-12-2025

Mooie set

Prachtige messenset. Ik vind het zwart een mooie strakke uitstraling hebben bij mijn zwart granieten aanrecht. Messenset goed divers in maten messen. Messen zijn goed scherp. Te merken met snijden stukken vlees en groentes dat het makkelijk er doorheen snijdt. Fijn dat het ingebouwde slijpsysteem de messen scherp gaat houden.
  • Makkelijk in gebruik
g***********@h**********13-12-2025
De 5-delige Eversharp Pro messenset heeft een zeer goede indruk op mij gemaakt. De messen zijn uitzonderlijk scherp, waardoor snijden door vlees, groenten en brood moeiteloos gaat. Wat meteen opvalt, is de strakke en nette afwerking: ze ogen modern en degelijk, zonder onnodige franje. Bovendien zijn de messen licht van gewicht en prettig in gebruik, wat zorgt voor comfort, ook tijdens langere momenten in de keuken. De set straalt professionaliteit uit zonder complex te zijn en levert precies wat je verwacht van kwalitatieve keukenmessen: scherpte, gebruiksvriendelijkheid en een verzorgde uitstraling. Absoluut een aanrader voor kookliefhebbers.
Madolyn12-12-2025

Goed scherp

Ik heb nu 2 weekjes dit messenblok in huis en wordt actief gebruikt. De messen zijn goed Scherp, en ik ben zeker benieuwd of dit ook zal blijven door het slijpsysteem. Doordat ze zo scherp zijn snijd je ook preciezer.