Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit / - Elektrische fietsen

Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit /
Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit /
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 129 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit / op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

SPMA18-03-2019

Galxy S10

Komende van een S6 is het een waar genot om met de S10 te werken. Alles gaat weer wat soepeler en sneller en de foto's zijn van nog betere kwaliteit
Amanda Mihaljevic18-03-2019

Samsung galaxy s10

Ik heb deze telefoon gekocht, omdat ik benieuwd was naar de camera. De camera's werken goed en de model is perfect. Het heeft een edge scherm die super fijn is zoals de s8. Het sysreem werkt precies hetzelfde, waardoor ik heel snel aan kon wennen aan de telefoon.
Pluspunten
  • Edge screen
  • Mooie camera's
  • Het is heel goed beschermd als je hem krijgt
Minpunten
  • Batterij
Hanneke18-03-2019

Groot scherm.

Ik heb voor de Samsung Galaxy S10 gekozen omdat het toestel mooie en duidelijke foto's maakt. Geweldig.
Vsq18-03-2019

Groot scherm het systeem is goed mee omte gaan menu is top

Ik heb totaal geen spijt dat ik dit product hebt gekocht en is een mooi toestel en is makkeijk in de bediening
Pluspunten
  • Top
  • Top
Bert17-03-2019

Ongelooflijk scherm, super geluid

De Galaxy S10 is een ware parel. Hij ziet er super gelikt uit, ligt goed in de hand en heeft een bizar mooi scherm met diepe kleuren weergave. Het volledige bijna randloze scherm geeft een prachtig effect en de frontcamera plaatsing is totaal niet storend. De gezichtsherkenning en vingerafdruk scanner werken subliem
Pluspunten
  • Scherm
  • Batterijduur
Minpunten
  • Jaloerse vriendin
martijn17-03-2019

goed scherm, werkt soepel en snel

Top toestel, erg snel, goed scherm, duidelijk en snel, leuke en duidelijke kleuren, mooi uiterlijk vooral de kleur groen.
Pluspunten
  • scherm
  • snelheid
Franky17-03-2019

Lekker groot scherm

Werk als behoren en is super snel , mooie vormgeving ,lig lekker in de hand. Verder is de camera erg scherp en kan je goed inzoomen.
Pluspunten
  • Scherpe foto's
  • Groot beeldscherm
Denmid17-03-2019

Mooi kleur scherm en goeie accu

Is mijn 6de Galaxy S telefoon en weer een top model met super mooi scherm en lange accu duur en werkt prima!
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Lange accu duur
JohnnyZ17-03-2019

Samsung S10

Fijne telefoon, erg scherp makkelijk in gebruik. Mooi design goed duidelijk geluid, echt een aanrader.
David17-03-2019

Galaxy s10

Een fantastische telefoon,gave features. Heb in de pre order earbuds besteld, kon alleen de kleur niet kiezen. Ik krijg witte, maar had liever zwarte gewild.
Erik G16-03-2019

Helder scherm, prettig formaat, goede accuduur

Zojuist de galaxy S10 aangeschaft, het betreft een smartphone met een helder scherm, prettig formaat, goede accuduur, en de nieuwste technologie.
Pluspunten
  • Kwaliteit beeldscherm
  • Formaat
  • Accuduur
  • Vormgeving
Antonio Cao16-03-2019

Volledig scherm, een prachtig toestel

Prachtig toestel, met een volledige scherm. Het toestel ligt lekker in je hand. Met een hand kun je met je duim de vingerafdruk op het scherm heel snel openen. ik ben zeer tevreden en blij met de S10
Kelly16-03-2019

Top telefoon

Super! licht fijn in de hand en is super dun mooi afgewerkt en de camera echt super scherp. Beste telefoon ooit tor nu toe
Pluspunten
  • Dun en licht
  • Super scherp beeld en camera
  • Simpel en snel de bedienen
Repelsteeltje16-03-2019

Top toestel

Mooi design en fijn in gebruik. Ik kies al jaren voor Samsung en ben erg tevreden over voorgaande telefoons. Ook dit toestel is weer top!
Pluspunten
  • Snel opladen
An16-03-2019

Mooie, gebruiksvriendelijke telefoon

Ik heb altijd samsung. Deze overtreft alle andere. Goede batterij en camera. Vingerscan werkt super!
Pluspunten
  • Vingerscan
  • Camera
  • Baterij
Minpunten
  • Prijs
Elly Spin16-03-2019

Groot scherm

Ben al zolang ik mij kan heugen fervent samsung user. Het is een mooi en goed product. Fijn groot beeld bij de samsung galaxy s10,
Bianca16-03-2019

Mooi model ben er heel blij mee maakt ook mooie foto's

Ja ik vind het een super telefoon werk fijn en hij maakt ook mooie foto's en is heel fijn on gebruik
Pluspunten
  • Goede camera
Tunc16-03-2019

Super snel

Van s8 na s10. Wat een verschil. Super snel. Vingerscanner is zeer sexy. Voldoet boven verwachting. Heerlijke batterijduur. Dubbel sim en het klonen van whatsapp zodat je 2 nrs hebt is ook superhandig.
Pluspunten
  • Batterij
  • Snelheid
  • Dubbel sim
Alex cornelissen16-03-2019
4.0

Groot scherm

4.0
Heel goede camera en supersnel Zeer zuiver veel en de vingerafdruk is ideaal Hij is wel wat aan de grote kant Ik ben er zeer tevreden over Zou wel een hoesje nemen erbij
Pluspunten
  • Camera
  • Vingerafdruk
G.REULL16-03-2019

GROOT SCHERM

HANDIGE ZAKCOMPUTER ,SNELL IN TE ZETTEN .MOOIJ DESIGN,KAN VOOR MANNEN OOK HANDIG MET HOESJE IN COBER EN ZOMERS OOK IN HET OVERHEMD TRANSPORTEERT WORDEN
Special16-03-2019

Samsung S10

Snelle telefoon met een zeer helder scherm. Handige apps en uitgebreide handleiding online. Ook de Samsung ondersteuning is goed geregeld.
Pluspunten
  • Mooi en helder beeldscherm
  • Zeer snel
Ste16-03-2019

Lekker snel toestel!

Het heeft snelheid en ziet er mooi uit! Ik vind de aansluiting van de oplaadkabel ook super handig te gebruiken.
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi
  • Super
  • Mooie oplaadplug
Ton16-03-2019

Groot scherm, gebruiksvriendelijk

Altijd al een samsung gehad : Zeer gebruikersvriendelijk, groot scherm en een goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Grootscherm
  • Goede battery
  • Goede camera
Straightandhonoust16-03-2019

Volledig scherm, goede camera en functies uitgebreid

Zeer fijn toestel. Altijd al Samsung gehad en het wordt steeds beter. Duidelijk en makkelijk in gebruik. Volledig scherm, geen randen meer onderdop en bovenaan. Camera voorop in het scherm geintregeerd i.p.v. erboven. Camera functies weer verder uitgebreid. Fijn toestel in gebruik.
Pluspunten
  • Volledig scherm
  • Camera
  • Makkelijk in gebruik
Rob16-03-2019

Snel, mooie foto's en filmpjes, toptoestel

1 week in bezit, zeer tevreden. Zelfs in het donker herkent ie gezichtsherkenning. Zeer snel, soepel, echt enorm tevreden. S8 was ook goed, maar de S10 is toch weer een klasse beter.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Uitstekende en snelle gezichtsherkenning
  • Supersnel
  • Topfoto's en superslomo film