Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit / - Elektrische fietsen

Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit /
Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit /
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 129 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Matrix E Bike FIIDO D4s 6 Speed / 10.4 Ah / Wit / op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R bentem23-03-2019

Super snel

Batterij snel leeg verder een prima en mooie telefoon. Mooi geluid, mooie kleuren.
Samsung galaxy s10 128GB white22-03-2019

Groot scherm en goede accu

Ik heb het toestel nu 3 weken ongeveer en het werkt perfect. Ik heb hiervoor de samsung galaxy s7 edge gehad die ook prima werkte, maar ik heb besloten om over te stappen en het was echt een goede keuze. De samsung galaxy s10 heeft een goede accu die lang mee gaat en de scherm grote is perfect. Daarnaast heeft het een hele goede camera die perfect werkt.
Jos van Zutphen22-03-2019

Scherm

Hiervoor Samsung note en Samsung S8+ gehad. Prima scherm, groot bedieningsgemak. De verbeterde fotolens is een extra motivatie om bij Samsung te blijven == S10.
anouk22-03-2019

Fijn groot scherm, telefoon zelf niet gegroeid

Fijn: een groter scherm maar geen grotere telefoon. Ik ben blij 😊 als ik teksten lees, film kijk, foto's bestudeer, eigenlijk bij alles . Hij ligt prettig in de hand en de vinger afdruk scanner bovenop is ook heel prettig. Minpuntje van het grotere scherm is dat de led indicator is verdwenen. Dat is jammer want nu zie je niet direct of je een bericht hebt ontvangen. Maar overall: heel blij mee!
Pluspunten
  • schermgrootte
  • lekker in de hand
Minpunten
  • ontbreken led indicatorlampjes
Wanda22-03-2019

Fijn toestel

Camera is geweldig en het toestel ligt heel fijn in de hand. Het scherm is prachtig qua kleuren en de gezichtsherkenning is een mooie verbetering ten opzichte van de vorige versie!
Maggy22-03-2019

Galaxy s10

De galaxy s10 is een hele fijne telefoon handig in gebruik en ziet er ook nog eens stijlbol uit. De camera maakt geweldige foto's en het scherm van de telefoon is lekker groot en helder wat zorgt voor fijn kijkplezier.
Visser199122-03-2019

S10 512gb black

Pracht toestel! Lekker snel zoals beloofd. De camera is ook super. Zeker 1 van de beste toestellen tot nu toe.
Pluspunten
  • Alles
Minpunten
  • Niks
Grace22-03-2019

Upgrade naar S10

Ik was al tevreden over Samsung. Een logische stap naar een nieuwe toestel om weer hiervoor te kiezen. Toestel heb ik nog maar pas dus kan alleen vertellen over hoe het tot nu is ervaren. Camera is sowieso een verbetering. Mooi beeld, Bixby is alleen nog in het Engels. Waardoor bv namen niet goed wordt begrepen. Maar zeker leuk en handig om mee te werken.puntje van kritiek Spraakinvoer voor bv WA. Is ook alleen nog in het Engels. Ear buds zijn besteld ben benieuwd hoe dat samen bevalt. So far so good!!
Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Camera maakt mooie fotos
Minpunten
  • Spraakinvoer alleen Engels
Daanbanaan8422-03-2019

Mooi groot scherm, geweldige camera

Erg gebruiksvriendelijk en mooie heldere kleuren. Batterij gaat lang mee en genoeg ruimte aan geheugen.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel
tevreden gebruiker21-03-2019

Snel en goede camera

Prima telefoon. Ik heb hem nu 3,5 week en heb geen nadelen ontdekt. Het is een fantastische telefoon
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
  • Vergroten beeld Youtube
  • accu
Melvin21-03-2019

Grote scherm

De telefoon werkt handig zoals de eigelijk alle galaxys die ik heb gehad accuduur gaat lang mee scherm is een mooie grote
Pluspunten
  • Gezichtscan
  • Geluid gaat hard
Sjoerd21-03-2019

Accu gaat nu langer mee

Weinig veranderd met mijn vorige Samsung de s8. Dus er kan nog wat verbeterd worden. Maar verder een goede nette telefoon.
Pluspunten
  • Accu duur
Minpunten
  • Weinig verschil met de s8
Alex21-03-2019
4.0

Groot, goed overzichtelijk scherm

4.0
Zeer mooie en goed werkende telefoon. Reageert erg snel. Zeer mooi vorm gegeven en mooie nieuwe snufjes erop.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Mooie kleuren
Willem21-03-2019

Scherp scherm, goede accu

Enorm Mooi scherm en genoeg accu om de dag door te komen. De camera maakt prachtige foto's en video's
Pluspunten
  • Scherm
  • Accu
  • Camera
HaBe21-03-2019

Mooi Toestel met (te) veel mogelijkheden

Als opvolger van mij S8 leek het goed om de S10 te nemen. Overzetten van de gegevens ging moeizaam via de Samsung hulp Smart switch. Veel gegevens van contacten kwijt en/of werden verkeerd samengevoegd. Op kunnen lossen met de back up. Verder fijn toestel, superscherpe foto's te maken én duidelijk sneller en groter geheugen, belangrijk voor het gebruik en hoeveelheid data die apps gebruik en en opslag van bestanden/foto's noodzaken
Pluspunten
  • Grotere snelheid
  • Vingerafdruk scanner werkt super
Minpunten
  • Scherm erg aanraak gevoelig,
  • veel broekzak activiteit
CSB21-03-2019

Fijne telefoon!

Tot nu toe een zeer fijne telefoon! Fijn en groot scherm! Kwaliteit van de camera's erg goed en ook interessante functies!
Pluspunten
  • Camera
  • Accu
  • Scherm
Minpunten
  • Glad in de handen
Wout21-03-2019

uitstraling

heb altijd al dit merk telefoons gehad en daarover tevreden dus geen reden om te veranderen. Door de bekendheid hoef ik niet steeds nieuwe apps te downloaden en kan ik ook alle data probleemloos overzetten naar mijn nieuw toestel.
E. Everts21-03-2019

Geweldig mooi en duidelijk scherm

Aangeschaft om naast telefoneren ook foto's te nemen. Foto app werkt goed met veel instelmogelijkheden. Geluid valt niet tegen. Benieuwd naar geluid van de air buds. Dit is de 4e Galaxy. Ben zeer tevreden en dit toestel is een echte aanrader.
Pluspunten
  • scherm
  • camera
HaBe21-03-2019

Mooi Toestel met (te) veel mogelijkheden

Pluspunten
  • Grotere snelheid
  • Vingerafdruk scanner werkt super
Minpunten
  • Scherm erg aanraak gevoelig,
  • veel broekzak activiteit
Tania21-03-2019

Groot scherm, fijn toestel, goede gebruikerservaring

Fijne ervaring. Telefoon gaat wel snel kapot. 1 x gevallen en was niet meer te gebruiken. Intussen een nieuw toestel alweer. Hoesjes waren niet te koop in de winkel toen ik de telefoon aanschafte. Verder hele fijne camera en ligt goed in de hand.
Fabienne21-03-2019
5.0

De beste camera op de markt

5.0
Het gevoel van de telefoon is veel fijner dan de vorige modellen. En de front camera is zeer scherp.
steeg21-03-2019

Mooi beeldscherm en camera's

Ik ben enorm tevreden met de samsung galaxy s10 heb er geen ongemakken mee. het beeldscherm heeft een mooi oled scherm en is heel duidelijk
Pluspunten
  • scherpe camera's
  • vingervergrendeling
samira21-03-2019

mooi scherm, scherp beeld

De S 10 is een mooie telefoon, de apps openen snel en de S10 heeft het een heel scherp beeld. mooie foto's
Ina20-03-2019

Groot scherm, mooie camera

Ik ben altijd zeer tevreden met Samsung en daarom nu ook voor de S10 gekozen. Communicatie met andere apparatuur ook altijd naar tevredenheid. Ben er erg blij mee
Dean20-03-2019

Top of the bill, Best of the best... All-in-one

In het kort, mijn voorkeur gaat uit naar een toptoestel met zeer goede Wifi ontvangst, goed geluid, een audiojack, wireless charging, OLEDscherm en een camera met groothoeklens..... Het was deze of de Mate 20 Pro, maar laatstgenoemde is gewoon te groot en zwaar. De keuze was duidelijk, en wauw Samsung.... wat hebben jullie jezelf overtroffen. Dit is een upgrade van mijn S8 naar de S9 (helaas gestolen) en nu deze fabuleuze S10. Ik ben sinds de S2 niet afgeweken en ook nu weer bijzonder tevreden. Ook heb de iPhone 8 gehad, maar geen toestel op de Pixel 3 en Mate 20 Pro na, kunnen enigszins tippen aan deze. Thank you Samsung, dat jullie geluisterd hebben naar jullie klanten. Mijn alles in 1.
Pluspunten
  • Scherm
  • Draadloos opladen en energie delen
  • 3x Camera (wide, normal, zoom)
  • Snelheid
  • Audiojack
Minpunten
  • Breekbaar
  • Slechts 2x optische zoom
  • Duurzaamheid nog aankijken