Amslod Carlton F-SV-540 Elektrische Fiets - Blauw - 2023 Model - Elektrische fietsen
Prima fiets, goede prijs/kwaliteit
Sinds twee maanden rij ik op deze fiets, mijn eerste e-bike. De aankoop was heel prettig, ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen. Eigenlijk wilde ik een fiets met middenmotor, maar een proefrit overtuigde me van deze met voormotor die niet de nadelen, maar wel de voordelen van een voormotor heeft. Veel power, geruisloze overgangen en erg soepel. Met de eco, tour en boost optie en alle versnellingen zit er altijd wel een passende optie tussen. Verder heeft de fiets alle extra’s die je zoekt: assistance bij het lopen met de fiets, goede verlichting, een display dat je niet hoeft te verwijderen en een heel ruime actieradius. Naast dat alles ziet hij er ook gewoon goed uit! Kleine minpuntjes vind ik het harde zadel (dat ga ik vervangen) en het feit dat ik met zonnebril op het display niet kan lezen. Maar al met al ben ik erg tevreden over deze goede, redelijk geprijste fiets!
Pluspunten
- veel opties
- actieradius
- ziet er goed uit
- rijdt soepel
- prijs/kwaliteit
Minpunten
- display niet af te lezen met zonnebril op
- handvatten niet zo fijn, wel ergonomisch goed
- hard zadel