Stella Livorno Premium MDB FI - Moss Green - 48 - 2022 model

Stella Livorno Premium MDB FI - Moss Green - 48 - 2022 model - Elektrische fietsen

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Stella Livorno Premium MDB FI - Moss Green - 48 - 2022 model op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

HANS15-05-2023

Goede ebike voor lange tijd

Kwalitatief top ebike met middenmotor Op zich geen specifieke styling, maar oogt stabiel en ligt goed op de weg Wel zwaar voor op de trekhaak, maar rijgoot lost dit op In laagste ondersteuning haal ik makkelijk 110 Met fikse tegenwind in hoogste stand 50 % minder, maar dat is nog redelijk sls je aan bijtijds opladen denkt.
Pluspunten
  • Middenmotor
  • Oogt stevig en stabiel
  • Recht op fietsen
  • Schijfremmen zeer effectief
Minpunten
  • Relatief zwaar voor trekhaak
  • Accu ontlaad snel in hoogste stand
Fedde uit Sneek04-05-2022

Goede Stella.

Stevige fiets, niet licht qua gewicht. Fietst prima, goede ondersteuning ook bij lichte heuvels. Schakelt licht, al moet je even stoppen met trappen. Prettige handgreep. Acht versnellingen is meer dan genoeg. Zadel is wennen, zadelleer is stug.
Pluspunten
  • Stevige fiets
  • Goede motor met voldoende ondersteuning
  • Prettige handgreep
  • Alle bediening vanaf handgreep mogelijk
  • Duidelijke display
Minpunten
  • Schakelen en trappen niet mogelijk
  • Stug zadel
Marcus04-05-2022

Degelijk en betrouwbaar

Als je een gebruiksvriendelijk en degelijke elektrische fiets zoekt dan is deze Stella een goede keuze. De ondersteuning voelt heel natuurlijk aan en in combinatie met de versnellingen en mate van ondersteuning is er volop keus dit naar behoefte aan te passen. Mijn voorkeur heeft de turbo-stand, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het zitcomfort is perfect, het stuur voelt heel comfortabel. Het scherm is, zoals bekend van Bosch, makkelijk te bedienen en de informatie blijft ook met volle zon goed zichtbaar. Het frame is stevig, geeft in bochten en op hobbelige wegen geen krimp.
Pluspunten
  • Zitpositie
  • Goede motor
Annelies uit Haarlem26-04-2022

Hier fietst iedereen zo op weg!

Een fiets die meteen eigen is, heel handzaam en gebruiksvriendelijk. Je rijdt er zo op weg en hij doet precies wat je wil. Over het uiterlijk kreeg ik zelfs complimenten, vooral de prachtige kleur. Mooi robuust voor frame, mede door die tube accu, Wat een uitvinding die plek, ik wil niets anders meer! Minpunt is het verwijderen van de accu, hij hoort eruit te wippen als je de sleutel omdraait, nou dat heb ik opgegeven. Was even zoeken naar de juiste afstand stuur/zadelhoogte. En ik vind het stuur en het achterframe wat ielig ten opzichte van de degelijke voorkant, zou ook robuuster mogen. Maar eerlijk gezegd, was ik een van de Nederlanders met een vooroordeel over Stella: beetje goedkoop in zowel materialen als uiterlijk van hun fietsen. En daar ben ik volledig op terug gekomen, deze fiets kan met het dure segment e-bikes wedijveren, en wint het voor mij vooral op gebruiksvriendelijkheid.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • duidelijke bediening
  • fraai uiterlijk
  • de allerbeste plek voor de accu
  • prima actie radius
Minpunten
  • verwijderen accu, systeem hapert
  • stuur wat smal
  • achter frame wat iel