Stella Morena Premium MDB FI Heren Elektrische Fiets - Zwart - 2022 - 53cm

Stella Morena Premium MDB FI Heren Elektrische Fiets - Zwart - 2022 - 53cm - Elektrische fietsen

9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Stella Morena Premium MDB FI Heren Elektrische Fiets - Zwart - 2022 - 53cm op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

André Kruijmer26-08-2023

Zorgeloos fietsen

Ik vind het een mooi vormgegeven fiets die je lange fietstochten zorgeloos maken. De Enviolo versnelling werkt erg goed en de trapomwentelingen zijn tijdens het fietsen prima af te stellen. Het is een volautomatische versnelling. Diverse onderhoudsbeurten laten uitvoeren door Stella in Veenendaal en de laatste in Bemmel omdat locatie Veenendaal gesloten is. Laatst wel iets olielekkage bij de voorrem maar is vakkundig opgelost door de Stellafietsenmaker in Tiel. Inmiddels ruim 15.000km in 2 jaar gereden en de buiten en binnenbanden vervangen. Het enige minpuntje is dat de krachtige Bosch xp motor een licht zoemend geluid maakt alsof je een dynamo op je fietswiel hebt. Is gewoon door het gebruik van stalen tandwielen in deze motor. Verder erg tevreden over deze fiets.
Pluspunten
  • Accu Ik fiets er 150 tot 200 km mee.
  • Zitcomfort
  • Schakelen met auto. Enviolo
  • Riemaandrijving
  • Sportieve uitstraling
Minpunten
  • Motorgeluid
a*************@g********08-05-2023

Fijne toerfiets

Zeer fijne automatische onderhoudsvrije versnelling en ik heb een 625 accu. De fiets heb ik anderhalf jaar en heb ongeveer 15.000 km gereden alleen remblokjes en banden vervangen. Rijafstand haal ik vaak 180 km. Verder goed zittend zadel en een enorm stabiel frame.
Pluspunten
  • Accu
  • Versnelling
  • Zitpositie
  • Weggewerkte kabels
Minpunten
  • Weinig serviceonderhouds / reparatiepunten
embeek@live.nl17-12-2021

Terechte winnaar fiets van het jaar

Half Juli opgehaald in Nunspeet , kan niet anders zeggen dit is een geweldige fiets. Zeer robuust , geweldige ondersteuning , automatische versnelling werkt fijn . Stuur helemaal omhoog zodat ik zeer comfortabel rechtop heel ontspannen kan fietsen , ben niet de jongste meer. Je wilt toch een beetje sportief overkomen. Ook in Emmen in de winkel voor bijstellen van de fiets vakkundig en prima geholpen. Al jaren tevreden klant van Stella (vorige fietsen ook Stella, 6 jaar op gereden , is nu in bezit van volgende generatie).
Pluspunten
  • robuust, stijf frame, goede ondersteuning
  • Alles klopt op deze fiets
Minpunten
  • geen idee