Amslod York MRX-600 - E-bike - 2022 - True Blue - 600Wh - 600W motor - Elektrische fietsen
voldoet zeker aan gewekte verwachtingen
via internet me georienteerd. Na proefrit besloten ; ik neem hem.
waarom, allereerst is ie mooi, blauw mijn favoriete kleur.
goede accu en het rijdt prima. wil ook effe melden dat je in Almere prima en ter zake wordt ontvangen.
de tip voor de verzekering bleek ook bruikbaar. werd elders als beste en relatief goedkoopste getest.
enige nadeel; ik heb zere billen maar dat ligt niet aan de fiets. warm aanbevolen
Amslod: prima alternatief voor andere merken.
De keuze voor dit product is gedaan vanwege de uitstraling die de fiets heeft. Vormgeving en een professionele uitstraling zijn de uitgangspunten geweest.
Na het bestellen, ontvangen en bekijken van de brochure (en daarbij een keuze gemaakt) ben ik naar het experience center de fiets gaan aanschouwen. De daar aanwezige fiets deed niet onder voor de foto's in de brochure; de degelijkheid die ik daar zag verraste mij in positieve zin. Na een gemaakte testrit nog met de verkoper gesproken waarbij al mijn vragen correct en volledig werden beantwoord.
Bij levering aan huis is de fiets uit de doos gehaald, afgesteld, banden opgepompt en klein testritje door de chauffeur gemaakt.
Ook de aflevering geschiedde zoals beloofd. Heb de fiets reeds 2 maanden en ik ben dik tevreden.
Pluspunten
- Uiterlijk
- Techniek en degelijkheid
- Uitstekende service
Minpunten
- eigenlijk geen
Positief
Amslod fietsen zijn zeer goed en de service is super bij Amslod. Wij hebben nu onze tweede fiets bij Amslod gekocht en de oude ingeruild. Super deal.
Pluspunten
- Alles :zeer goede fietsen
- Dervice
Minpunten
- Geen
- Geen
Fijne fiets en goede service!
Heel blij met mijn nieuwe e-bike van Amslod! Heb hem aangeschaft om met mijn dochtertje te kunnen fietsen en het bevalt heel goed. Werkt makkelijk. Snelle levertijd. Goede trapondersteuning. De fiets ziet er ook mooi uit. We konden ook snel terecht voor het maken van een proefrit. Kortom: zeker een aanrader!
Zeer goede fiets
Een prima fiets die voldoet aan alle beloofde dingen die in de folder staan en door verkoper zijn verteld
Pluspunten
- Alles erop en eraan
- Niet extreem zwaar
Goede boodschappenfiets
Praktische boodschappenfiets.
De fiets heeft een lage instap een stevige bagagedrager en wat heel handig in de stad is een remlicht. De krachtige motor gebruikt wel veel energie maar de accu is daar wel op berekend en is voldoende groot voor dagelijks gebruik en recreatieve tochten in de omgeving. Wel is de motor altijd hoorbaar en bij het beklimmen van een helling blijft de hogere versnelling even hangen bij het terugschakelen. Het lakwerk van het frame is mooi van kleur en goed opgebracht.
Het comfort van het zadel en vering is goed. Wat heerlijk aanvoelt zijn de lederen handvatten. De kabels zijn wel heel duidelijk aanwezig en de snelbinders zijn erg snel uitgerekt en niet meer te gebruiken.
De fiets is heel goed en handig af te stellen op de gebruiker, dit werkt comfort verhogend. De accu opladen kost wel wat tijd een uur of 5 hangt hij aan de oplader, jammer dat het beschermdopje van het inplugpunt van de accu al snel afgebroken is, moet je steeds goed opletten dat deze niet zoek raakt.
Pluspunten
- lage instap
- stevige bagagedrager
- remlicht
- krachtige motor
Minpunten
- motor hoorbaar
- ondersteuningswissel duidelijk voelbaar
- snelbinders zijn van slechte kwaliteit
Super fiets ????????
Geweldige fiets. Super mooie blauw/witte kleur. Zit werkelijk perfect, lekker rechtop. De bediening van de motor is super simpel, totaal geen moeite on het je eigen te maken. De acuu is werkelijk geweldig, pas na 135 km was hij bijna leeg. Met andere woorden een geweldige koop, heel blij mee. Na testrit gekozen voor de york mrx 600 heel goed voorgelicht en ook bij aflevering van de fiets nog een keer goede uitleg gehad. Toppers.
Pluspunten
- Middenmotor
- De hulpopties
Stevige fiets, goede vering, lage instap
Ik ben heel tevreden over deze fiets. Hij fietst heerlijk soepel en het fietsen wordt echt gemakkelijk op deze fiets. Net of je iedere dag wind mee hebt. De lage instap vind ik prettig. De accu gaat lang mee en is gemakkelijk oplaadbaar. (duurt wel 7 uur om hem geheel op te laden als hij bijna leeg is). Je hoort de accu wel iets, net als dat je bij een gewone fiets je dynamo aan hebt staan. Dit vind ik niet storend. Ik moest in het begin wennen aan het zadel, maar naarmate ik de fiets langer had ging hij juist heel lekker zitten. Het schakelen tussen de verschillende versnellingen gaat erg gemakkelijk en soepel. Het display zit vast, zo kan hij niet gestolen worden. Het frame van de fiets is heel erg sterk. De vering van de fiets is ook heel goed. Je merkt echt al je over heuvels rijdt, dat zowel bij het stuur als het zitgedeelte goede vering zit, zodat je niet schokt. De fiets ziet er prachtig uit, ik heb erg veel complimenten gekregen. De snelbinders van de fiets vind ik erg slap. Als ik iets achterop bind valt het eraf. Dat is zonde, want de fiets is verder echt een aanrader.
Pluspunten
- vering
- sterke fiets
- prettige fietsbeleving
- lage instap
- gemakkelijk te bedienen
Minpunten
- snelbinders slap
- accu opladen duurt lang
Duidelijk display
Hebben intussen meer dan 3000 km gefietst zonder problemen met afstanden van + 100 km zonder opladen tussendoor
Pluspunten
- Zware accu
- Sterke motor
- Remlicht
- Makkelijk schakelen van ondersteuning
Minpunten
- De klok loopt voor
Amslod, klasse e-bikes
Ik rij nu sinds een jaar op, mijn tweede, amslod fiets ditmaal met een middenmotor. Het merk en de kwaliteit bevallen me nog steeds goed. Al vanaf het eerste moment dat ik op zoek was naar een e-bike kwam Amslod er voor mij , op papier, als beste uit en dat bleek ook in de praktijk zo te zijn.
Pluspunten
- schijfremmen
- verende voorvork
Minpunten
- kunstof spatborden
Amslod York MRX-600 true blue
Perfecte fiets voor mij, rijd prima en ook de service en de klantvriendelijkheid zijn zeer goed geregeld bij amslod alles verliep volgens afspraak
Pluspunten
- Groot bereik accu
- Makkelijke bediening
E bike
Goede kwaliteit
Goede service
Alle tijd voor uitleg
Proef gereden perfect
Ook inruil oude fiets geen probleem
Top fiets
Prima fiets voor een redelijke prijs, keurig afgewerkt en eenvoudig in de bediening. Service van Amslod ook prima, binnen 2 weken de nieuwe fiets in huis.
Pluspunten
- Grote accu
- Kleurenscherm
- Eenvoudig in gebruik
- Krachtige ondersteuning
Mooiste E-Bike
Mooi afgewerkte fiets qua kleur en opties. Kleurendisplay, remlicht, ABS remmen, automatische verlichting via de accu. Twee modes voor ondersteuning Eco en Sport en 10 standen. Kortom, blitse fiets voor wie de best uitgeruste E-Bike wil. Stille middenmotor en goede remmen.
Pluspunten
- Uitrusting
- Uiterlijk
Minpunten
- Eerste onderhoud niet gratis
- Kettingslot niet standaard bijgeleverd
Genieten
Mijn vrouw en ik zijn gaan proefrijden te Vianen en we waren direct onder de indruk van de mooie uitstraling van de fietsen. Het erop rijden bleek vervolgens even wennen maar toch een makkie te zijn en zo hebben we vrijwel direct tot aankoop besloten. Daarna hebben we wat lang op de levering moeten wachten en hebben we in 2019 niet zo vaak meer kunnen fietsen. In 2020 hebben we dit ruimschoots in kunnen halen en wat waren we blij dat we zo ook een beetje aan het gedoe met corona konden ontsnappen.
Pluspunten
- uiterlijk
- accuduur
- geriefelijk
E Bike amslod
Ik heb deze ebike gekocht bij Amslod na een goede uitleg hebben wij dit gekocht en nu na bijna 2jaar nog met veel plezier er op rijden zonder problemen.
Echt een aanrader
Heerlijke lange fietstochten prettig met een Amslodfiets!
In april 2019 werd mijn nieuwe elektrische fiets van Amslod geleverd. Sindsdien zonder problemen ruim 5.000 kilometer gefietst. Met volle batterij zijn tochten van ruim 100 kilometer prima te doen. Tijdens al mijn fietstochten nooit problemen gehad. Gebruik van het menu gemakkelijk.
Pluspunten
- Gebruiksduur batterij
- Ondersteuning maakt lange tochten prettig(er)
Minpunten
- Tijd op display klopt niet
Goede ondersteunin overzichtig scherm,accu goed te monteren
We hebben de fietsen nu bijna 2 jaar en het bevalt prima, zijn mee geweest op vakantie naar Frankrijk
en konden daar goed in heuvel achtig gebied fietsen geen probleem.
Goede kwaliteit en prijs verhouding , goede service
Pluspunten
- Gewicht
- Accu uitneembaar
- Service
Goede kwaliteit fiets.
Prettige fiets. Grote accu duur. Sterke motor. Goede display. Deze fiets heeft een remlicht . Dat heb ik nog niet bij andere merken gezien.
Pluspunten
- Accu duur
- Sterke motor
- Remlicht
Heel tevreden
Na een proefrit hebben mijn man en ik meteen besloten ieder een ebike te kopen. Bij aflevering zijn de fietsen naar onze voorkeur afgesteld. We hebben al heel wat fijne kilometers afgelegd. De servicebeurten aan huis verliepen soepeltjes. Kortom, Wij zijn heel tevreden en kunnen Amslod zeker aanbevelen!
Pluspunten
- Stevige stabiele fiets
- Rijdt lekker
Fijne fietsen!!!
Op 5 april 2019 werden onze 2 nieuwe Amslod fietsen afgeleverd. Het betreft model Hamilton MX-600 7 speed. Wij hadden 2x eerder e-bikes online gekocht, uiteraard een stuk goedkoper. Maar met die modellen kregen wij steeds vervelende problemen. Toen zagen we op TV een reclame van Amslod en hebben we de brochure aangevraagd. Wij werden positief overrompeld. Er kwam een busje met modelfietsen aan de deur. Wij kregen uitgebreide voorlichting en mochten een proefrit maken. Deze beviel zo goed dat wij de fietsen gekocht hebben. En tot nu hebben wij heerlijk gefietst zonder enig probleem. De uitrusting bevalt ons prima. Grote accu, goede verlichting, zelfs een remlicht. Als je een trap op moet met zo'n gootje ernaast voor de fiets hoef je niet te duwen, de stapstand neemt dat over. De fiets rijdt vanzelf naar boven, je hoeft hem alleen maar vast te houden. Er zit zelfs een sportieve stand op voor (tijdelijk) extra kracht, bijv. tijdens inhalen. Mijn vrouw en ik zijn zeventigers en genieten nog dagelijks van onze mobiliteit.
Pluspunten
- Te veel om op te noemen.
Minpunten
- Nog geen minpunten kunnen ontdekken.
krachtige voorwielmotor een goed zichtbaar display +regeling
ik kan nu weer fietsen met hele fijne ondersteuning heel goed regelbaar en dankzij de krachtige motor
altijd wind mee, ik heb wel een extra accu er bij gekocht en dan kan ik zonder problemen een hele dag fietsen we zijn er erg blij mee,met deze rotatie sensor werkt dat perfect nooit problemen en kan mijn vrouw met haar fiets met rotatie sensor niet altijd goed bijhouden. (ander merk) .
Pluspunten
- automatische verlichting voor en achter
- remlicht is ook wel zo veilig.
Minpunten
- de snelbinder was van hele slechte kwaliteid
- èèn onderdeel was niet goed gelakt.
makkelijk te bedienen
Als eerste hebben we voor mij een fiets gekocht. Omdat deze zo goed beviel heeft mijn man er ook één gekocht. We zijn super tevreden met de fietsen.
Ook de prijs viel ons mee in vergelijking met andere merken en de kwaliteit is goed.
Wij hebben een fiets met middenmotor, die zeer krachtig is,
Pluspunten
- kractige motor
- actieradius goed
Heerlijk fiets, voor veel kilometers
Ik heb een Amslod gekocht omdat mijn vrouw zeer tevreden was over die van haar. Nu hebben we samen al heel veel kilometers gereden op onze fietsen en het is het ultieme genot.
Ze rijden heerlijk en je bent echt aan het ontspannen.
Daarom zou ik iedereen een Amslod aanraden, een goede fiets voor heerlijke tochten.
We hebben heel veel bekijks met ons remachterlicht en hierin is Amslod uniek, maar door dat ze het hebben ben je wel goed zichtbaar en is het heel veilig.
Tevens kan je met de Amslod je mobiel onderweg opladen en hierdoor blijft je navigatie systeem altijd werken.
Dus mocht u een eindejaars uitkering krijgen en u weet nog niet wat u ermee zou gaan doen, dan zou ik voorstellen om er een Amslod mee aan te schaffen en u heeft een heerlijk 2021
Pluspunten
- Goede accu
- Goed en duidelijk disppaly
Stille motor
Prettige fiets met een stille motor. De trapondersteuning voelt natuurlijk aan en de actieradius blijkt conform opgave te zijn.
Pluspunten
- trap licht
- stille motor
- mooi en duidelijk scherm
- nette afwerking
Minpunten
- Extra accessoire nodig om fietstas te plaatsen
- accu retour plaatsen moet krachtig