De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KW-M560BT - 2DIN Multimedia System with Apple CarPlay & Bluetooth op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De radio werkt boven verwachting, met wat extra kastjes en de juiste stekkers, werkt stuurbediening ook.
Al met al een mooie radio, zeker een aanrader.
Ik gebruik hem hoofdzakelijk voor Apple carplay, wat het erg goed doet.
Geweldige geluidservaring van mijn JVC Autoradio KW-M560BT
Ik vind dit zo'n geweldig apparaat, ben er zo blij mee, had hem veel eerder moeten aanschaffen. Fantastisch geluid, lekker groot beeldscherm, touchscreen..Er zitten meer dan genoeg features op, Voor mij niets anders meer!!!
De apparaatkeuze was niet moeilijk gezien de (afgeprijsde) prijs-kwaliteit verhouding. Achteraf gezien vind ik het spijtig dat de usb-verbinding niet aan de voorzijde van het apparaat zit. Nu is het lichtelijk gehannes met een usb-kabel via het handschoenenkastje.
Het werkt perfect! Het enige dat ik mis is een fysieke (draai)knop om het geluid te bedienen en een mogelijkheid om het geluid met een knop te munten. Verder helemaal niets op aan te merken.
Dit product is zeer goed. Goede handleiding en door jezelf goed in te bouwen. Duidelijke display en menu's zitten logisch in elkaar. Veel waar voor je geld. Zie ook op YouTube ervaringen vanuit de hele wereld.
Fijne radio. Goed geluid, veel instellingsmogelijkheden.
Android Auto doet het perfect.
Jammer dat er geen 3,5mm jack aansluiting aanwezig is voor stuurbediening, maar na wat puzzelen is dat uiteindelijk ook goed gekomen.
Gewoon een goede radio voor een nette prijs.
voor mij 60 jaar is het even wennen. maar na een half uurtje spelen bén ik helemaal blij !het systeem werkt snel en het geluid is super. JVC hééft één goed én betaalbaar product gemaakt.
aangeraden door Procartech in Almere. snel en deskundig ingebouwd door hun, kon er op wachten .Handsfree bellen met de kap open zijn we goed verstaanbaar, zelfs bij 120 km/h plus op de snelweg!
Groot scherm diverse functies toch een eenvoudige bediening
Veel functies, maar toch eenvoudig te bedienen. Door CarPlay wordt de bediening nog eenvoudiger en met de meegeleverde microfoon ook gelijk een carkit in de auto.
Vrij gemakkelijk te monteren alles wijst voor zich, toch is enige basis kennis wel handig.
Gebruiksvriendelijk en daardoor makkelijk te bedienen.
Makkelijk en snel in te bouwen, uitstraling van het dashboard is hierdoor flink opgepiept.
Prijs kwaliteit staat tot in verhouding
Mooi product met de kwaliteit dat bij JVC hoort. Vooral de interface met Applecar is super, ziet er mooi uit. De prijs kwaliteit is ook goed, en je hebt 2 jaar garantie er op.
Wilde het omdat ik geen navigatie in mijn auto had. Maar dit is echt geweldig het werkt super met een iPhone zo kan ik makkelijk Apple CarPlay gebruiken