Bosch BBS81PET - Draagbare stoomreinigers

Bosch BBS81PET
Bosch BBS81PET
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS81PET op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Margot15-09-2020

Maakt grondig schoon

Deze Bosch ProAnimal steelstofzuiger is een aanrader voor iedereen met huisdieren. De stofzuiger maakt grondig schoon, mede met dank aan de turbo-stand. De vele opzetstukken helpen ook met het verwijderen van vuil en haren. Dat de steelstofzuiger snoerloos is, is tevens een groot pluspunt.
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Veel opzetstukken
  • Maakt goed schoon
  • Turbo stand
Minpunten
  • Iets zwaar in gebruik
FannyJansen03-09-2020

Gematigd enthousiast

Al een hele tijd was ik aan het zoeken naar een steelstofzuiger. Leek me ideaal om het even te pakken voor een paar kruimels, of onder de tafel na het eten. Nou en dat is het ook! Fantastisch! Geen gedoe met snoeren of stroom, pak gewoon de stofzuiger en klaar. Om die reden zou ik zeker voor een steelstofzuiger gaan. Maar... deze (Unlimited Serie 8 Animal) is wel erg zwaar, de eerste keer heb ik de gehele beneden verdieping gedaan (accu gaat mooi mee op de gewone stand) maar vond het niet prettig met een arm. Halverwege ondersteunde ik de stofzuiger met mijn andere arm. De overgang van laminaat naar een deurmat is grandioos, geweldig hoe schoon de mat wordt en zo snel ook. Ik lag altijd op de grond met een handborstel op de stofzuigerstang om die mat schoon te krijgen. Dat hoeft met deze Unlimited Serie 8 Animal echt niet meer. En dan heb ik hem nog niet eens op de power stand! De zuigmond is erg dik, waardoor ik niet meer onder de lage kastje kom. Het opvangbakje is wel aan de kleine kant. Na iedere stofzuigsessie maak ik het bakje wel leeg. Tip is om dit wel in de kliko te doen, want er komt veel stof uit (of je moet daarna weer willen stofzuigen ;-) Maar snap dat deze klein is om het zo compact en licht mogelijk te maken. De kruimelzuiger valt me tegen helaas! Het stukje wat eraan hoort schuif iedere keer naar achteren, waardoor je of heel snel met de harde kant stofzuigt of de borstelharen flink op de proef stelt als je de bank grondig schoonmaakt. Nog een pluspunt: de kleur! Ik hou van rood! We gaan nog even door met testen!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Kleur
  • Accuduur
Minpunten
  • Grote zuigmond
  • Zwaar
roppedijk02-09-2020

Stil, handzaam en snoerloos!

Het eerste wat me opviel dat deze snoerloze stofzuiger erg stil is in vergelijking met mijn eigen stofzuiger (met snoer). Daarnaast is deze stofzuiger erg handzaam en pak je hem sneller even om iets snel op te zuigen. Ook de accu gaat langer mee dan ik had verwacht, de verschillende opzetstukken zijn super handig en hij zuigt verder prima op zowel laminaat als tegels. Kattenharen zijn geen probleem voor deze stofzuiger. Ideaal! Kortom: ik ben fan!
Pluspunten
  • stil
  • handzaam
  • laadt snel op
  • snoerloos
Minpunten
  • geen 2e accu inbegrepen
Garrettv30-08-2020

Wat een gemak!

Wij zaten ons al langer te oriënteren op een steelstofzuiger. Echter nog nooit doorgepakt en er `aangeschaft. Na een poosje gewacht te hebben, mochten wij de Bosch in ontvangst nemen. Het eerste wat ons opviel was de heldere rode kleur als mede de kwaliteit van het product, die is ook zeer goed te noemen. Nadat wij alle onderdelen en accessoires hadden bekeken, hebben wij de steelstofzuiger maar eens in elkaar gezet. Hetgeen wat daarna direct opvalt is de meedraaiende zuigmond maar ook het gewicht. Zelf had ik hem lichter verwacht maar tijdens gebruik hindert dit niet. De zuigmond doet trouwens fantastisch werk, het apparaat is zeer wendbaar en past zich moeiteloos aan op verschillende ondergronden (we hebben tegels, laminaat en vloerbedekking). De hondenharen worden moeiteloos opgezogen en de steelstofzuiger levert een heel goed resultaat! Na enkele keren het apparaat gebruikt te hebben kunnen wij eigenlijk niet anders concluderen dan dat wij zeer tevreden zijn over dit product!
Pluspunten
  • Accu
B v T27-07-2020

makkelijk in gebruik, wendbaar

Handige steelstofzuiger, met goede zuigkracht en veel handige accessoires. Je kunt hem makkelijk te legen.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • veel hulpstukken
Sanne20-07-2020

Handstofzuiger Pro animal

Fijne stofzuiger. Het is even wennen, omdat die zwaarder in de hand ligt dan een slang. Zuigt de haren goed van de bank af en pakt kleine kruimels beter op. Accu gaat lang genoeg mee om het huis te kunnen stofzuigen. We pakken hem er ook sneller bij, omdat je niet het gedoe met een snoer en zak hebt.
Pluspunten
  • Wendbaar
  • Zuigt haren goed op
  • Trekt niet vacuum
Minpunten
  • Accu moet wel opgeladen zijn
Siem Snieder08-07-2020

PERFECT!!

Wat verwacht je van een stofzuiger? Dat hij doet wat hij moet. Nou de Bosch unlimited serie 8 ProAnimal doet wat hij moet. Hij is erg makkelijk in gebruik, licht gewicht en zeer wendbaar. Ook is hij makkelijk schoon te houden door de verwijderbare borstel in de voetstuk. Voordeel van de Bosch stofzuiger in tegenstelling tot andere draadloze stofzuigers is dat de accu verwisselbaar en universeel is. (Accu's gaan gemiddeld 2 jaar mee en verliezen dan power, maar de Bosch gaat oneindig door zonder een nieuw apparaat te hoeven kopen) Extra voordeel van de ProAnimal is dat er verschillende voetstukken bij zitten, dit is erg handig voor de trap maar ook voor de manden van de dieren. Enige nadeel is dat ik steeds weer zie hoe vies mijn huis is aangezien hij mega goed zijn werk doet ;)
Pluspunten
  • Verschillende voetstukken
  • Lichtgewicht
  • Zeer wendzaam
  • Verwijderbare borstel in voetstuk
  • Verwisselbare en universele accu
kim26-06-2020

Ligt lekker in de hand

Na een rampzalige stofzuiger gehad te hebben gekozen voor de bosch BBS81PET. Hij ligt er fijn in de hand en niet te zwaar. Ik heb nog niet alle hulpstukken gebruikt. Zuigkracht is zeer goed. Ik hoop dat wij er nog jaren plezier van hebben!
Pluspunten
  • licht gewicht
  • Zuigkracht
  • makkelijke hulpstukken
FJT22-06-2020

Top apparaat, goed over nagedacht!

Kan niet anders zeggen dan goed over nagedacht en erg goed apparaat. Op normale stand als kruimeldief erg lang te gebruiken en op de turbostand voor stofzuigen zeker 10 min. Prima om even de bank mee uit te zuigen of de trap, plintjes, etc. Opbergen is ook goed over nagedacht: keurige houder waaraan ook de hulpstukken bevestigd kunnen worden. Schoonmaken ook goed te doen maar raadt wel aan dit zeer regelmatig te doen en niet te wachten tot de opvangbak ‘lekker vol’ zit. In de tussentijd vervuilt het stof filter wat de prestatie weer belemmert. Gewoon regelmatig schoon kloppen. Het concept met de batterij is ook geniaal. Goed voor de verkoop maar ook handig als je voor Bosch kiest!
Pluspunten
  • Goede zuigprestatie
  • Compleet
Minpunten
  • Regelmatig goed schoonmaken
  • Niet voor alle type dierenharen
Andrew06-06-2020

Handzame super zuiger

Voor een prima prijs een fijne draadloze en zakloze stofzuiger, we hebben meerdere bosch accu apparatuur wat bijzonder handig is, stofzuigen van de homden haren is geen probleem meer
Pluspunten
  • Bosch accu
  • Licht gewicht
  • Weinig geluid
  • Lange steel en kruimeldief
  • Alles opzuigende roterende voet
Marianna03-06-2020

Uitstekende stofzuiger.

Ik ben erg blij met dit apparaat. Dankzij z'n wendbaarheid en de electrische borstel is mijn vloer in een mum van tijd vrij van vuil en hondenharen.
Pluspunten
  • Zuigt alles snel op, laat geen vuil achter.
  • Wendbaar.
  • Muurhouder.
  • Vormgeving.
  • Stofzuigen is weer leuk!
Minpunten
  • Het leegmaken van de opvangbak is een vies karwei.
Jos28-05-2020

Top stofzuiger

Het is een echte aanrader beter dan een gewone stofzuiger. Hij doet wat er gezegd wordt Mooi product. Top kwaliteit.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Veel extra onderdelen
Minpunten
  • Accu vlug leeg
delaatje27-05-2020

Had ik veel eerder moeten doen.

Ideaal voor hondenharen door de twee verschillende borstelvoeten en sterke zuigkracht. Lange accuduur en eventueel uit te breiden met een extra accu.
Pluspunten
  • Twee verschillende borstelvoeten
  • Voldoende hulpstukken
  • Krachtige accu
  • Verwisselbare accu
Minpunten
  • Kleur apparaat.
blije huisvrouw04-12-2019

hele fijne stofzuiger!

Gekocht omdat stofzuigen altijd heel zwaar werk was, vooral op de trap. Altijd snoeren of apparaat vast achter poten, slang en apparaat meetrekken en alles trap op trap af sjouwen. Nu is stofzuigen een zeer makkelijk en licht karweitje, mede door de grote verscheidenheid aan borstels. Ook partner was enthousiast na eerst zeer sceptisch te zijn, want is dit geen 'kruimelzuiger' zoals je vroeger had? Nutteloos ding want zuigt totaal niet. Handig dat de accu ook voor andere Bosch apparaten te gebruiken is.
Pluspunten
  • flexibel
  • grote verscheidenheid aan borstels