Honeywell TC10PM Air Cooler - Ventilator, Luchtbevochtiger en Luchtkoeler - Mobiele Airco - 20m2 - Wit/Zwart - Draagbare dampkoelers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 79,99 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Honeywell TC10PM Air Cooler - Ventilator, Luchtbevochtiger en Luchtkoeler - Mobiele Airco - 20m2 - Wit/Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Honeywell dc10pm24-07-2019

Erg stil koelt super zeer goed

Voldoet erg goed is zeer stil in gebruik inhoud 10liter water voldoende voor de hele nacht koelen makkelijk te verplaatsen door wieltjes 3standen koelen
Pluspunten
  • Erg stil
  • 10liter inhoud
  • Makkelijk te verplaatsen
bevalt ons goed23-07-2019

goed model

goed apparaat koelt goed en maakt geen ernstige lawaai en is overal makkelijk te plaatsen zonder slangen .