Canon PowerShot SX70 HS - Digitale compactcamera
Canon PowerShot SX70 HS - Digitale compactcamera
aanvulling op mijn eerdere ervaringen
Inmiddels wat meer ervaringen en sinds november 2018 de camera veelvuldig gebruikt voor natuurfotografie, Ben over het algemeen wel tevreden. Vooral in de maanden dat er wat meer licht is, waardoor de ISO waarde laag kan blijven en de opnamen minder ruis hebben. Inmiddels ook heel wat meters video geschoten. Bij winderige omstandigheden, veel storend windgeruis, waardoor ik overweeg een externe microfoon met deadcat aan te sluiten. Het toestel heeft echter geen hotshoe (externe flitsschoen) voor bevestiging van deze externe microfoon. Iemand misschien ervaringen met extra beugel en welk type microfoon?
vandaag gekocht nu al onder de indruk
De camera maakt goede scherpe foto's en de lens is fantastisch. De camera ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen.
Gebruiksvriendelijke camera met groot zoombereik
We zochten een camera voor op vakantie met een groot zoombereik. Met 65x optische zoom voldoet de Canon PowerShot SX70 HS ruimschoots aan die eis. De camera ligt lekker in de hand, is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van een praktisch kantelscherm. Voor een camera in deze prijsklase is de kwaliteit van de foto's zeer goed te noemen. We hebben bij Kamera Express deskundig advies ontvangen bij de aankoop van de camera.
Pluspunten
- Groot zoombereik
- Gebruiksvriendelijk
- Goede kwaliteit foto's
Prachtige camera
Ik heb deze camera een paar dagen in huis. Hiervoor de Powershot SX 50 HS gekocht. Dit is echt een prachtige opvolger hiervan!
Pluspunten
- veel mogelijkheden
- scherpe foto's
- super zoom
Minpunten
- nog niet gevonden
Super blij met mijn aankoop!
Opvolger van mijn oud toestel Canon Powershot 5S IS BE wat ik 11 jaar geleden heb gekocht en waarmee we heel veel mooie foto’s hebben gemaakt. Dit nieuwe toestel voldoet perfect aan de verwachtingen! Top qua helderheid, zoom-mogelijkheid en heel gebruiksvriendelijk! Zeer compact en licht gewicht!
Pluspunten
- Licht gewicht
- Zoom opties
- Gemakkelijk in gebruik
- Geen lenzen te verwisselen
- Prijs
Mooie camera met groot scherm
Mooie camera met groot scherm. Makkelijk te bedienen. Voldoende instellingsmogelijkheden en grote inzoom mogelijkheid. Al met al een mooie camera voor deze prijs
Pluspunten
- Groot scherm
- Grote zoominstelling
- Licht gewicht
Prettige foto&video-alleskunner met indrukwekkend zoombereik
Gekocht bij Kamera Express. Snel in huis.
Complete en handzame camera met ontelbaar veel mogelijkheden voor zowel fotografie als video (4K). Echte alleskunner met indrukwekkend zoombereik. Ideale alternatief voor een spiegelreflex maar zonder gedoe met lenzen.
Gezien de vele mogelijkheden echt een misser dat er geen instructiehandleiding bij zit, die moet je zelf opzoeken en downloaden. Ook de connectiekabel voor de PC ontbreekt helaas..
Pluspunten
- videokwaliteit (4k)
- handzaam
- enorm zoombereik
Minpunten
- geen handleiding meegeleverd
- connectiekabel niet meegeleverd
Mooie camera, veel functies en licht van gewicht!
Camera aangeschaft omdat dit een goede camera leek om mee te starten. Het bevat veel functies met duidelijke uitleg. Daarnaast is de camera ligt van gewicht en niet heel groot dus gemakkelijk mee te nemen. Een aanrader!
Pluspunten
- gewicht
- functionaliteiten
- Zoomfunctie
Minpunten
- geen lensbescherming mogelijk
Fijne Camera
Heb de Canon Powershot SX70 HS nu een tijdje in bezit.
Heb hem mee genomen naar de dieren tuin en door wat te spelen met de camera echt super mooie foto's kunnen maken. Of je nu dichtbij of veraf foto's wilt maken het kan allemaal met deze prachtige camera. In het begin wat moeilijk maar krijg het nu aardig onder de knie als leek. kortom een mooi en fijn toestel.
Pluspunten
- Lichtgewicht
- Ver Zoembereik
- Redelijke Accuduur
- 4K Filmen
Minpunten
- Ver Inzoemen Moelijk Stil Te Houden
- Met Filmen Accu Wel Snel leeg
Canon Powershot SX 70 HS
Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. De zoom is fenomenaal voor deze compact bridge kamera. Daarbij zijn de beelden uiterst scherp
Pluspunten
- prijs/kwaliteit
- scherpe beelden
Geweldig zoom bereik
Ik heb deze camera gekocht voor een safari reis, het zoom bereik is geweldig ook de kleuren zijn levensecht. Het maken van panorama foto's gaat heel makkelijk.
Door de vele technische mogelijkheden kun je het resultaat van een goede foto verbeteren.
Fijne camera metlegio mogelijkheden!
Relatief kleine camera voor zoveel mogelijkheden. Fijne camera voor op reis, wandelen of op fietsvakantie. Weegt weinig, groot zoombereik en kwalitatief prima foto’s. Zeer uitgebreide handleiding ook de nodige tips om beter te fotograferen en filmen.
Pluspunten
- Zoom bereik
- Lichtgewicht
Minpunten
- Geen
Kantelbaar scherm
Finne camera die goed inzoomt en ook macro opnames kan maken. Het kantelbare scherm is erg handig als je van bovenaf foto’s wilt maken. Het is wel een wat zwaarde camera om mee te sjouwen.
Pluspunten
- Kantelbaar scherm
Minpunten
- Zwaardere camera
alleskunner voor op reis
na de sx50 nu heel content met de sx70. zeer goede en scherpe zoom, filmmogelijkheden ook goed, al moet ik me hier verder in verdiepen. camera litg stabiel in de hand, materiaal voelt stevig aan. wifi helemaal handig. met de bijbehorende app kun je de camera ook op afstand bedienen.
Pluspunten
- zoom
- scherpe foto
- filmmogelijkheden
- wifi
Minpunten
- niet waterdicht
Fijne lichte cam. met veel zoom, foto en video
Het is een fijne, lichte camera met veel (65x) optische zoom.
Makkelijk mee te nemen, mooie foto’s en goede video opnames.
Geen gesleep met lenzen.
Pluspunten
- Veel zoom, zonder losse lenzen
- Makkelijke bediening
- Mooie foto’s en ook video, ook in ‘auto’ stand
- Prijs-kwaliteit goed
Minpunten
- Geen USB kabeltje meegeleverd
Canon PowerShot SX70 HS zwart
Heb hem aangeschaft omdat hij heel ver kan inzoomen en erg licht is , kan hem dus voor allerlei doeleinden gebruiken zonder maar een lens te hoeven veranderen. Hij heeft een goede grip mooi display kortom fijn toestel. Heb hem gekocht bij foto de vakman uden/wijchen. Ben in beide zaken super geholpen en bieden een uitstekende service.
Pluspunten
- Groot zoombereik
- lichtgewicht
Minpunten
- geen geheugenkaart meegeleverd
- geen usbkabel meegeleverd
aanvulling op eerdere review
Inmiddels paar maanden ervaringen opgedaan. Had al ervaring met voorganger de sx 60hs, maar heb nu de ervaring dat de beeldkwaliteit van deze sx 70 hs er niet op is vooruitgegaan. Zelfs minder kwaliteit dan zijn voorganger. Hetzelfde geldt voor de ruis. Canon kan dan wel zoals ze zeggen een andere Digic-processor erin gedaan hebben, maar aan de beeldkwaliteit, met name de ruis is dit niet te merken. Tot 400 ISO gaat het redelijk, maar daarboven veel ruis, waardoor de foto's waterverf-achtig ogen. Blijft natuurlijk het grote zoombereik, waarbij het advies is, om bij een groter zoom gebruik toch wel een statief te gebruiken, ondanks dat Canon beweert dat de stabilisatie verbeterd is (meer stops). Al met al een redelijk goede camera, als je voornoemde nadelen probeert te omzeilen, dus lage ISO- waarden en statief zonodig gebruiken. Voordeel blijft het lage gewicht en grote zoombereik.
Veelzijdige camera
Een gebruiksvriendelijke, lichte digitale camera. Vele mogelijkheden en perfecte resultaten.
Groot bereik van groothoek tot grote zoom en macro. Beslist een aanrader !
Pluspunten
- gewicht
- gebruikmogelijkheden
- zoombereik
Compacte camera met veel mogelijkheden
Heb al eerder een Canon gehad, en met deze camera is de zoom verbeterd en ook de mogelijkheden van filmen en de wifi toevoeging maakt deze camera een goede keus.
Pluspunten
- licht gewicht camera
- gemakkelijk te gebruiken
- kwalitatief/prijs verhouding goed
Camera met groot zoombereik
Camera een paar dagen in bezit en al van alles uitgeprobeerd. Fijne, handzame camera met een groot zoombereik . Maakt goede foto’s , ook onder mindere weersomstandigheden. Flitser werkt goed, foto’s zijn goed.
Pluspunten
- Grote zoom
- 4K video
- Digic 8 beeldprocessor
- 20,3 MP
- RAW
Minpunten
- Nog niet gevonden
Veelzijdige camera met groot zoombereik
Als natuurliefhebber wandel ik veel en wil daarbij de bezienswaardigheden zoals vogels, vlinders, bloemen etc. in beeld brengen. Vanwege het grote zoombereik tot liefst 1365 mm en de macro-instelling is deze camera uitermate geschikt. De compacte camera neem je gemakkelijk mee in je bagage of rugzak. Ik had al ervaring met zijn voorganger de SX60HS en voor deze opvolger gekozen vanwege de 4K video, verbeterde sensor ( meer megapixel) en de heldere electronische zoeker.
Pluspunten
- groot zoombereik
- compacte camera
- goede beeldkwaliteit
- video in 4K
- heldere electronische zoeker
Minpunten
- helaas geen hotshoe voor externe flitser