Merkloos Intergas HRE 24/18 CW 3 A label pomp - Kokend water kranen
Merkloos Intergas HRE 24/18 CW 3 A label pomp - Kokend water kranen
Deze ketel gekocht in mei 2007, en zelf geïnstalleerd.
Heb een twee onder een kap woning.
Na anderhalf jaar in gebruik, (en uiteraard geen enkele storing) naar mijn oordeel een uitstekende ketel, erg zuinig, en compact, scheelt zeker 22% met mijn oude intergas VR ketel in gas gebruik.
Prima af te regelen en onderhoud is zeer gemakkelijk.
Wat ik ook belangrijk vind geen stand-by verliezen meer.
Dus al met al een zeer compacte ketel voor een zeer redelijke prijs.
We hebben de ketel pas een paar maanden maar tot nu toe bevalt hij prima. De tapwaterdrempel is gunstig en onze douche met spaarkop wordt niet koud tussendoor zoals met onze vorige (VR-) ketel. De Open-therm communicatie is handig omdat we de keteldruk nu bij de thermostaat af kunnen lezen en niet naar zolder hoeven.
Het warmtecomfort, gebruiksgemak en de mogelijkheden hangen nauw samen met de Open-therm verbinding en de thermostaat die je erbij kiest.
Voor die prijs mag je hopen op: Lang-zal-die-leven.... de duurzaamheid moet zich nog bewijzen, daarover geen oordeel helaas.
ik heb de ketel in juni 2008 gekocht omdat ik vertrouwen in heb in een Nederlands product en hij steld mij natuurlijk niet teleur .
Ik heb een middenwoning van 380m inhoud maar voor dat je het weet is het heerlijk warm,van alle kwaalen die deze ketel zou hebben niks van gemerkt dus wat mij betreft kopen.