Russell Hobbs Colours Plus+ - Broodrooster - Rood - Broodroosters
Russell Hobbs Colours Plus+ - Broodrooster - Rood - Broodroosters
Broodrooster roostert brood. Prima
Had rooster broodnodig. Brood roostert best met een rode broodrooster, een roadster is minder geschikt.
broodrooster
mooie, lichte en makkelijk te gebruiken broodrooster. hij rooster de brood heel goed, en is makkelijk om te onderhouden,
pas heel goed in iedere keuken, ik raad hem aan.
Prachtig kleurig apparaat
Een broodrooster met heel veel mogelijkheden, dat de keuken door zijn mooie rode kleur opfleurt. Ook dat je er even brood mee kunt ontdooien is een pluspunt van dit apparaat.
Broodrooster
Werkt snel en gemakkelijk. Mooi goudbruin geroosterd brood. Dingetje waarmee je het brood naar beneden duwt voelt gammel aan. Lijkt alsof dit hoort maar zou niet weten waarom.
Pluspunten
- Snel klaar
- Mooi goudbruin geroosterd brood
Minpunten
- Een onderdeel voelt gammel aan
Broodrooster
Ik heb deze broodrooster gekocht vanwege de kleur en desing en omdat deze sneller klaar is zoals vermeld
Heb hem net gestest en het brood is inderdaad sneller klaar
Leuk model
Pas gekocht, werkt naar behoren, het rooster brood. Wat valt er over een broodrooster zeggen. Mooi model.
Snel geroosterd brood
Super mooi vorm gegeven.
Hele fijne broodrooster.mooi vormgegeven. Prijs kwaliteit is meer dan een dikke 10.
Stijlvol en praktisch in gebruik
Wat een verademing! Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van de goedkoopste broodrooster bleef een toast hangen en na een dikke zwarte rookpluim was het helaas afgelopen. Na de eerste RussellHobbs toast ben ik direct verkocht! Tig maal sneller een perfecte toast. Handige knoppen en geen poespas. Een broodrooster die je in het zicht kan plaatsen, wat een mooi apparaat!
Pluspunten
- Snel een perfecte toast
- Extra brede sleuf
Superrooster, snel, heerlijke toast, mooi design
Volgens de reviews die ik heb gelezen kwam deze heel goed uit de bus. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit klopt en dat voor deze mooie prijs. Normaal brood, dus geen casino, wordt zonder problemen in één keer en snel geroosterd. Hoe knapperig bepaal je zelf door het instellen van de juiste stand. Mooi bijkomstigheid is dat ie ook nog eens mooi oogt
Pluspunten
- Roosteren van normale sneden brood
- Snel
- Mooi design
Minpunten
- geen
Kwaliteit-uitstralend product
Op zoek naar een goede, degelijke, maar ook mooi uitziende broodrooster. Wat ik vooral belangrijk vond is de grootte van de opening. Heb hem sinds vanmiddag en het lijkt erop dat alle boterhammen er goed in passen, in tegenstelling tot sommige andere roosters, waar de helft van je boterham uitsteekt. Ik kan er verder nog niet zo veel over zeggen, maar ik denk een goede aankoop. Voelt als een degelijk product. Precies wat je mag verwachten van Russell Hobbs!
Pluspunten
- Openingen voor brood groot genoeg
- Mooi uiterlijk
- Voelt als een degelijk product
Minpunten
- Nog niet gevonden
Prachtig apparaat
Zeer mooie retro uitstraling, prachtige kleur en zeer gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Broodrooster 56Coloursplus
Ik heb dit broodrooster kunnen testen bij vrienden. Hij is niet alleen een sieraad in de keuken, maar doet zijn werk geweldig. Mooi gelijkmatig geroosterde toast. In mijn oude broodrooster moest ik altijd de boterhammen erin proppen en ze kwamen er ongelijkmatig geroosterd uit.
De ontdooifunctie is erg fijn, omdat ik mijn brood in de vriezer bewaar.
Ik wilde dit rooster onmiddellijk hebben.
Pluspunten
- ruime sleuven
- gelijkmatige geroosterd
- mooi design
Mooi handig apparaat
Een mooi apparaat dat leuk in de keuken staat. Verschillende standen. Brood is lekker krokant getoast. Doet waar hij voor bedoeld is
Broodrooster maxi plus
We waren op zoek naar een design broodrooster in een rode uitvoering passend bij ons interieur. Deze vonden we bij Russell Hobbs. Het toestel werkt bovendien heel goed en er zijn veel instelmogelijkheden.
Vrienden hebben eenzelfde toestel en zijn er heel tevreden over.
Kortom een goedkope goede koop!
Pluspunten
- Design
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Geen minpunten
Mooie retro look
Gekocht op het mooie uiterlijk. Werkt perfect. Doet precies wat een broodrooster moet doen en bovendien heel makkelijk schoon te maken.
mooi profiel, aantrekkelijke kleur
Een oldskool-achtig model. Hip maar toch met een zweem nostalgie. Samen met de waterkoker een mooie blikvanger op het aanrecht.
Dhr
goed, ziet er mooi uit en ik heb hem gelijk in gebruik, vind het prima apparaat. Van veel opties heb ik dit gekozen.
Pluspunten
- snel
- snel
Fijne broodrooster
Mooi vormgegeven broodrooster, degelijke afwerking, werkt prima! Handig door het rekje om broodjes bovenop het apparaat te verwarmen.
Pluspunten
- Ziet er mooi uit.
- Compact.
Mooi en functioneel
Prachtige uitstraling en gleuven lang en breed genoeg voor alle boterhammen! Verder werkt hij ook gewoon prima.
Pluspunten
- mooie kleur
- groot genoeg voor alle soorten boterhammen
Snel warm
Ik heb gekozen voor dit type omdat de openingen voor het brood extra breed zijn waardoor ook wat grotere boterhammen erin kunnen. Vele andere merken en ook andere type van Russell Hobbs hebben dit niet en het brood er half uitsteekt. Daarnaast ziet het er mooi uit en het extra rekje is ook handig om bv een croissantje warm te maken.
Pluspunten
- Snel warm
- Extra grote openingen
Minpunten
- nog niet gevonden
Russell broodrooster: mooie vormgeving, opvallende kleuren
Ik heb dit product gekocht (Russell Hobbs Colours broodrooster) vanwege de mooie vormgeving en opvallende kleuren.
Leuk Retro Design
Ik heb deze broodrooster gekocht vanwege de retro looks/design. Verder doet ie wat ie moet doen. Handig dat rooster voor broodjes.
Eyecatcher van goede kwaliteit
Russell Hobbs is een bekend merk met bij mij een perceptie van mooi design in combinatie met kwalitatief goede producten. Vandaar dat ik geen moment getwijfeld heb (ok, ik heb over de kleur getwijfeld) om dit model aan te schaffen. En nog steeds naar volle tevredenheid!
Pluspunten
- Supermooi design
- Paktisch in design
- Kwalitatief goed
Minpunten
- (Nog) geen
Broodrooster ziet er mooi uit.
Poduct net binnen kan er dus nog geen oordeel over geven.Ziet er wel prachtig uit. De toekomst zal leren hoe het broodrooster bevalt!
Mooi ontwerp
Oude broodrooster defect. Gekeken naar diverse broodroosters en o.a deze werd door gebruikers goed beoordeeld. Experts zijn minder positief, maar de cashback actie maakte de prijs interessant. Dus toch gekocht en hij doet het prima.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Prima geroosterd brood